Мартин Камбуров и още 5 бивши, срещу Локо Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЖЕЛЕЗНИ БРИГАДИ
Контакти:

Re: Мартин Камбуров и още 5 бивши, срещу Локо Пловдив

Мнениеот ЖЕЛЕЗНИ БРИГАДИ » 21 апр 2009 14:11

NUP-1995 написа:в право си да коментираш чернев,само че праи разликата че го взехме от своге където вие не го брояхте за жив и беше освободен от вас а наште бивши играчи ги взехте на върха на кариерите си,мое мнение!
и за тва че си мислите че сте 3 класи над всички утре ще ви изиграе лоша шега! :)

прав си за любака че не го брояхме за нищо.обаче доката беше при нас беше мн зле момчето!сега е израснал като играч вече!така че беше нормално да отиде да се обиграе в по слаб отбор като своге!можеше и сега да го вземем но при нас нямаше да помирисва терен а сега при вас поне има поле за изява! ;)
ЛОКО НАПРЕД НИЕ СМЕ С ТЕБ!!!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 21 апр 2009 14:13

ЖЕЛЕЗНИ БРИГАДИ написа:
slavia_forever написа:
ЖЕЛЕЗНИ БРИГАДИ написа:колкото и да ми е симпатичен братския отбор от пловдив мача е 4-5:0 за нас.3 класи сме в момента не само над локо пд но и над останалите отбори в а група!и момчета спрете с тези глупости за бивши играчи и тем подобни.само да ви кажа че любо чернев е юноша на локо сф и ие играл в надежда 12 години.значи сега той като играе добре за вас и като вкарва ние трябва да почнеме да говориме че той е наш юноша и тем подобни.а даже камбуров и зоран не са и ваши юноши!УСПЕХ УТРЕ И НА ДВАТА ОТБОРА!дано стане интересен и оспорван мач! ;)

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aNhA4CX43a0[/youtube]
Ти се завърна, вече звучащ различно. Поздравления! 8-) ;)[/offtopic]

голямото завръщане а! :mrgreen: :D С ТЕБЕ СИ ИМАМЕ ЗАКАЧКА ОТ БАЯ ВРЕМЕ! ;) винаги ми е било приятно да споря с тебе по чисто футболни и нефутболни въпроси!НАДЯВАМ СЕ ЧЕ ЧУВСТВАТА ЗА ВЗАИМНИ! ;)

[offtopic]Ако става въпрос за ирония, бих се съгласил с теб. Твоето не беше спор, а плеяда несвързани обиди и нападки. Но щом се оценяваш като човек, който е спорил, ти си имаш право на мнение (макар и видимо субективно). ;)[/offtopic]
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

stas1990
Контакти:

Мнениеот stas1990 » 21 апр 2009 14:20

Общо взето Локо София не са виновни, че нашите управници им подариха най-добрите ни играчи! Те явно най-добре оцениха нашите момчета и ги взеха, а освен това явно имат двете ръководства тесни връзки! Утрешния мач е малко съмнителен, но понеже ние взехме много важни победи и не сме толкова на зор няма да има уговорки! Аз се надявам да измъкнем нещо, но ще е много, много трудно!

Потребителски аватар
NUP-1995
Контакти:

Мнениеот NUP-1995 » 21 апр 2009 14:22

чернев и лазаров ги взехме по препоръка на ясен петров които ги е тренирал при вас като ви беше старши,
мен ако ме питаш-очакваше се доста повече от тях защото те едва ли не доидоха като някви малки отворени футболисчета,само че на тоя етап дето сме и те да не могат да пробият-значи че не ги бива много-много...
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 21 апр 2009 19:58

Имам лошо предчувствие за този мач... :cry:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
lpdfen

Re: Мартин Кмбуров и още 5 бивши, срещу Локо Пловдив

Мнениеот lpdfen » 21 апр 2009 23:10

drughi написа:Какво,ще кажете за този отбор:

1.Кирил Акалски
2.Георги Мечеджиев
3.Сашо Тунчев
4.Кирил Котев
5.Роберт Петров
6.Георги Илиев
7.Даксон Да Силва
8.Мартин Камбуров
9.Методи Стойнев
10.Бобан Янчевски
11.Зоран Балдовалиев

Резерви:Стоян Колев,Владимир Иванов,Данчо Милиев,Иван Пасков,Красимир Димитров,Христо Златински,Екундайо Джейоба,Явор Въндев

Без тоя Янчевски, ако може защото ми късаше нервичките.

Потребителски аватар
lpdfen

Мнениеот lpdfen » 22 апр 2009 00:14

NUP-1995 написа:в право си да коментираш чернев,само че праи разликата че го взехме от своге където вие не го брояхте за жив и беше освободен от вас а наште бивши играчи ги взехте на върха на кариерите си,мое мнение!
и за тва че си мислите че сте 3 класи над всички утре ще ви изиграе лоша шега! :)

Все някога серията свършва ,мисля ,че утре ще е краят. ДА не стане като 100% вата единица в бургас.

Потребителски аватар
spiker
Контакти:

Re: Мартин Кмбуров и още 5 бивши, срещу Локо Пловдив

Мнениеот spiker » 22 апр 2009 11:09

drughi написа:Какво,ще кажете за този отбор:

1.Кирил Акалски
2.Георги Мечеджиев
3.Сашо Тунчев
4.Кирил Котев
5.Роберт Петров
6.Георги Илиев
7.Даксон Да Силва
8.Мартин Камбуров
9.Методи Стойнев
10.Бобан Янчевски
11.Зоран Балдовалиев

Резерви:Стоян Колев,Владимир Иванов,Данчо Милиев,Иван Пасков,Красимир Димитров,Христо Златински,Екундайо Джейоба,Явор Въндев

Ами този отбор + Едуард Ераносян и Георги Илиев в момента нищо чудно да играеше осминафинал за ШЛ 8-)
1934---1938---1982---2006

Върни се в “Локо Пловдив”