Договора на Илко Пиргов с Черно море изтича през лятото!!!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Договора на Илко Пиргов с Черно море изтича през лятото!!!
И аз от вътрешен човек знам, че Пиргата заминава на лято, титуляр остава Денчев а резерва Краев
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
Абе приятел, Краев го няма отдавна
)))))))))) Освободиха го още като приключи есенния полусезон. Трети вратар ще е друго момче от школата. Мисля онова вратарче, което е набор 95, но играе титуляр при Каменов в отбора набор 94, а също така е и титуляр в националния за една година по-големи, както казах набор 94! Той беше трети вратар на подготовката в Турция, само дето не разбрах дали вече подписа някакъв предварителен договор, щото е ясно, малък е още
))))))))))))))))

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
morqche написа:И аз от вътрешен човек знам, че Пиргата заминава на лято, титуляр остава Денчев а резерва Краев
Ами,тогава да пускат Денчев титуляр, да се обиграва.
Sole написа:morqche написа:И аз от вътрешен човек знам, че Пиргата заминава на лято, титуляр остава Денчев а резерва Краев
Ами,тогава да пускат Денчев титуляр, да се обиграва.
Недей така бе, Sole! Ще те обвинят, че даваш акъл на треньора и му се месиш

Iceberg написа:Абе приятел, Краев го няма отдавна)))))))))) Освободиха го още като приключи есенния полусезон. Трети вратар ще е друго момче от школата. Мисля онова вратарче, което е набор 95, но играе титуляр при Каменов в отбора набор 94, а също така е и титуляр в националния за една година по-големи, както казах набор 94! Той беше трети вратар на подготовката в Турция, само дето не разбрах дали вече подписа някакъв предварителен договор, щото е ясно, малък е още
))))))))))))))))
Китанов мисля се казваше...
Аз мисля, че това момче, ако разбира се продължи да се развива по същия начин, както досега де, ще стане много добър вратар и ще се окаже приятната изненада от нашата школа! Да, Георги Китанов! Дано не ме опровергае
За сега е супер!

Ако го сравним с предишните ни вратари,Илко е най-стабилният и талантлив.Откакто е на Тича ни е спасил поне от 10 загуби,така че аз съм твърдо за оставнето му.
Абе хора,започва да ми се струва,че много лесно отписвате Илко.Няма футболист в света,който да няма спадове във формата си по някое време от сезона.Така е и с Илко както твърдите,въпреки,че аз не съм много съгласен с това,понеже това,че е направил някое и друго погрешно излизане,не значи,че като цяло формата му е слаба.Но все пак това е професията на вратаря,една негова грешка е много по-забележима отколкото на един нападател например.Защото всички знаем как един нападател дори и десет пропуска да направи,но вкара ли решителния гол,то той ще е героя на мача,докато вратаря дори и да вади отбора цял мач и накрая една грешка и станало гол,то веднага всеки гръмва,слаба форма..,тоя не става..,да пускат другия...Мисля,че наистина много лесно го отписвате и нещо много бързо ви изчезна доверието в него.Айде малко повече подкрепа,както към него ,така и към другите в отбора и тренъора.Довчера някои плюеха "физкултурника"-сега след два мача почнаха да си променят мнението.Довчера някои не харесваха Каптиев,нищо че не са го виждали дори,сега само след 10 мин игра и оп в обратната посока и т.н. Днес на дневен ред е Илко,утре кой ще е,защо все трябва да обвиняваме някого.Тръгнахме добре първите два мача,айде сега малко подкрепа от наша страна и да продължим заедно така добре,а от това ще последва и по-добри игри не само на Пиргов,но и на другите момчета в отбора,а от там и желанието им да остават в отбора и да си продължат договорите,сега Илко и Танко,а насетне и други 

За вас моряци ний живеем...
Iceberg написа:Абе приятел, Краев го няма отдавна)))))))))) Освободиха го още като приключи есенния полусезон. Трети вратар ще е друго момче от школата. Мисля онова вратарче, което е набор 95, но играе титуляр при Каменов в отбора набор 94, а също така е и титуляр в националния за една година по-големи, както казах набор 94! Той беше трети вратар на подготовката в Турция, само дето не разбрах дали вече подписа някакъв предварителен договор, щото е ясно, малък е още
))))))))))))))))
Верно, че момчето замина а сега е Китанов

[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
- wicked1913
- Контакти:
Към всички,които критикуват Илко :
http://www.btv.bg/sport/bulgarian-footb ... 9#Comments
Сетете се и за вчерашното спасяване с/у цска,както и за още много мачове,където Илко ни е спасявал!
http://www.btv.bg/sport/bulgarian-footb ... 9#Comments
Сетете се и за вчерашното спасяване с/у цска,както и за още много мачове,където Илко ни е спасявал!
фалшива коса - фалшив футбол!