Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Ясен Петров/Георги Иванов

Мнениеот Thsmith » 11 мар 2011 17:12

THE G.A.M.E написа:Мисля, че от висотата на успехите които Стоилов е постигнал в Левски ... може съвсем спокойно да изказва мнение и критика !

Със сигурност това право НЯМА да имат "Гонзо" и Яско, ако напуснат сега, към този момент.

от висотата, че с готов отбор остана на 16 точки зад свинете няма право абсолютно нищо да казва и да говори как е трябвало да стане и какво той е мислел
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 мар 2011 17:18

Thsmith написа:
THE G.A.M.E написа:Мисля, че от висотата на успехите които Стоилов е постигнал в Левски ... може съвсем спокойно да изказва мнение и критика !

Със сигурност това право НЯМА да имат "Гонзо" и Яско, ако напуснат сега, към този момент.

от висотата, че с готов отбор остана на 16 точки зад свинете няма право абсолютно нищо да казва и да говори как е трябвало да стане и какво той е мислел

Да не говорим за "План 2007,8,9,10..."

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 11 мар 2011 17:19

Еми ако си говорим реално мъри и наско похарчиха близо 5 млн евро за играчи и в края на обновяването постигнаха -16т...
Ама както и да е ... минали заминали събития няма нужда да се коментират

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 11 мар 2011 17:34

Thsmith написа:Еми ако си говорим реално мъри и наско похарчиха близо 5 млн евро за играчи и в края на обновяването постигнаха -16т...

Ама хубаво ли ти беше след Удинезе? :) Сълзите от радост и 1/4 финал са нещо незаменимо! И някакви си 16 точки назад не могат да го променят...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 11 мар 2011 17:39

bigbonusprize написа:
Thsmith написа:Еми ако си говорим реално мъри и наско похарчиха близо 5 млн евро за играчи и в края на обновяването постигнаха -16т...

Ама хубаво ли ти беше след Удинезе? :) Сълзите от радост и 1/4 финал са нещо незаменимо! И някакви си 16 точки назад не могат да го променят...

мне съм съгласен, но всеки си има предпочитания...

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 11 мар 2011 19:05

Thsmith написа:

От висотата,че от сбирщина забравени хора,които ритаха топка,Мъри направи ОТБОР и го класира на 1/4 финал за Купата на УЕФА и след това го вкара в Шампионска Лига,както и спечели всичко в България,може да смачка буквално ЛЕВСКИ от критика,както го правят някои други хора ! Неговият Дрийм Тийм беше разпродаден от Борат,и неща които останаха в кухнята на Левски бяха причината за 16т. разлика,а не "неумението" на Мъри ! Това ме дразни в българския фен - късата памет ! Мачовете с Олимпик Марсилия,Шалке,Удинезе,Киево,Оксер,Челси,Вердер и Барса са един уникален спомен,които остава завинаги,защото аз бях там ! Мъри вместо да плюе по ЛЕВСКИ,просто казва истината,а тя е,че няма ясна стратегия за развитието на клуба в перспектива! Аз поне не я виждам! Гонзо и Ясен в момента ръководят ЛЕВСКИ ! Да,допускат грешки,но вместо да ги храним,може да ги подкрепим,пък като свърши сезона,да теглим чертата и оттам нататък,каквото сабя покаже ! Нали сме Левскари,обичаме си отбора до край...или във форума не е така ? Храна за размисъл...

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ :!:
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 11 мар 2011 20:12

Blue_Lion написа:
От висотата,че от сбирщина забравени хора,които ритаха топка,Мъри направи ОТБОР и го класира на 1/4 финал за Купата на УЕФА и след това го вкара в Шампионска Лига,както и спечели всичко в България,може да смачка буквално ЛЕВСКИ от критика,както го правят някои други хора ! Неговият Дрийм Тийм беше разпродаден от Борат,и неща които останаха в кухнята на Левски бяха причината за 16т. разлика,а не "неумението" на Мъри ! Това ме дразни в българския фен - късата памет ! Мачовете с Олимпик Марсилия,Шалке,Удинезе,Киево,Оксер,Челси,Вердер и Барса са един уникален спомен,които остава завинаги,защото аз бях там ! Мъри вместо да плюе по ЛЕВСКИ,просто казва истината,а тя е,че няма ясна стратегия за развитието на клуба в перспектива! Аз поне не я виждам! Гонзо и Ясен в момента ръководят ЛЕВСКИ ! Да,допускат грешки,но вместо да ги храним,може да ги подкрепим,пък като свърши сезона,да теглим чертата и оттам нататък,каквото сабя покаже ! Нали сме Левскари,обичаме си отбора до край...или във форума не е така ? Храна за размисъл...

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ :!:
както казах и по-горе не съм съгласен и не е синдром на къса памет или нещо такова... Някой като ме спечели много трудно мога да си променя мнението и обратното... мъри не го исках от първия до последния момент, но това е друга тема и споровете дали мъри е "успял" ако да защо и на кой се дължи успеха или се е провалил с гръм и трясък са излишни защото той е минал и заминал... сега имаме други проблеми и мъри е последния за който трябва да се мисли и да се притесняваме за него...

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
xxxx
Контакти:

Мнениеот xxxx » 11 мар 2011 20:42

Странно ,ако не се лъжа точно от трансферите на Мъри, Левски направи горе-долу добри трансфери и има още да взима пари за тях ( Жоазиньо и Зе Соарес )

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 мар 2011 21:16

Какви 5 млн. са похарчили Мъри и Сираков ? ?

Айде стига ...
Всички знаем, че цената на закопуваните играчи беше завишена !
Това е стар трик на Насо ....

Освен това, в едно интервю Батков каза, че всъщност е уволнил само Сираков, но Стоилов си е тръгнал от солидарност.

Онзи дрийм тийм беше разбит от боричкането между Насо и "адвоката" !
Мъри искаше нови попълнения веднага след епопеята ...
Но Батков отказа категорично !
След мачовете от Ш.л. следващият сезон отново Стоилов искаше свежи попълнения, но му заставиха да работи с наличните играчи.
А те се бяха изчерпали вече ...

А и, дори когато изостанахме с 16 т. от "червените" Левски играеше футбол !
Не както сега ... някакво подобие на тази велика игра.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 11 мар 2011 23:10

THE G.A.M.E написа:Какви 5 млн. са похарчили Мъри и Сираков ? ?

Айде стига ...
Всички знаем, че цената на закопуваните играчи беше завишена !
Това е стар трик на Насо ....

Освен това, в едно интервю Батков каза, че всъщност е уволнил само Сираков, но Стоилов си е тръгнал от солидарност.

Онзи дрийм тийм беше разбит от боричкането между Насо и "адвоката" !
Мъри искаше нови попълнения веднага след епопеята ...
Но Батков отказа категорично !
След мачовете от Ш.л. следващият сезон отново Стоилов искаше свежи попълнения, но му заставиха да работи с наличните играчи.
А те се бяха изчерпали вече ...

А и, дори когато изостанахме с 16 т. от "червените" Левски играеше футбол !
Не както сега ... някакво подобие на тази велика игра.

За съжаление си много прав.......
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Върни се в “Архив”