СвръхЧовек написа:Разбрах те. Като цяло не съм запознат и не знам какво му е участието в отмъкването на тези футболисти, за това не мога да говоря и приемам, че си прав. Има и друго обче, Левски може би е най-виновен, понеже отношението към доста талантливи юноши е направо смешно, именно това е и настоящата тема. На тях им писва и сами си взимат решението да избягат, това че друг им помага, аз не мога да му го припиша за грях след като самите играчи са взели решението си. Нали се сещаш, че тези дет си ги изброил сигурно сега щяха да са още млади надежди и в най-добрия случай резерви. Аз знам за един такъв случай - Олег, ако не се лъжа Симеонов му беше фамилията. Много добър приятел на братовчед ми(от там я знам историята), голям талант, Реал Мадрид ОФИЦИАЛНО го следеше и проявяваше интерес към него. Но все го мотаха. Писна му и се отказа. Родителите му са с хора с голями финансови възможности и за това за него не бе драма да спре с футбола, за разлика от други дето заради това го тренират и играят. Но той искаше да играе за Левски, а не да го мотат по селата Родопа, Беласица и т.н. и като стане на 20 и кусур да си помислят дали да не почнат да го налагат. И пак казвам, при положение, че го Реал се интересуваха от него. Дори свинчето Г.А. имаше статия по тоя въпрос на времето. Така че, според мен виновника по-скоро е Наско(твоя любимец), тези изброени от теб и моя пример, да не са в Левски. А Жужо е довел доста добри футболисти в Левски. Той е откривател на таланти и пак в резонанс със самата тема... аз по горе в един пост, дадох за пример как преди време пускахме таланти като титуляри в Левски на по 16-17 години: Йовов и Иванков, точно по времето на Жужо станаха. Той за мен е един от най-добрите откриватели на таланти в България и може би твоя пример който го даваш като негативен, доказва именно това. Понеже тия футболисти са ни избождали очите, но сме ги мотали, освен да откриваш таланти, трябва и да ги налагаш, точно това умее Андрей Желязков. А и Наско натири доста хора от Левски и то супер класни. Кривия, Саша Симонович, дори Гонзо беше натирен именно от Наско и Мъри. За това пък аз тях не ги харесвам много много.
1.По това време Андрей Желязков им стана мениджър и им бе обещал небивала кариера в Холандия,но не се получи.Ивелин още тогава му се даваше шанс но с преоритет бяха Валери,Хичо и Нико Петров
2.Сираков също си има своите грехове и грешки спрямо юношите но там е работата,че като ръководел те не са в ущърб на Левски,в смисъл да е изгонил някой играч(изключение Макриев) или да го е отмъкнал от Левски.
3.Големият проблем на ДЮШ не само на Левски но и на ЦСКА примерно е,прекомерната амбиция на някои родители за бърз успех на сина им,които за някой лев повече съсипват в последствие децата си.
4.Не знам дали знаеш но Кривия се беше договорил с Левски благодарение на Наско Сираков,той сам го признава в едно интервю като казва,че в момента няма какво да прави в Левски,защото няма на какво да го научи Вили Вуцов.Същото се отнася и за Гонзо,той както и Гаджев и Г.Христов също са привлечени от Мъри и Наско.И тримата го казват в прав текст при интервюта.
Този профил вече не съществува.