Защо Пике и Роси напуснаха Манчестър Юнайтед ?

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Re: Защо Пике и Роси напуснаха Манчестър Юнайтед ?

Мнениеот bojkyy » 11 мар 2011 00:34

Frankie Lampard написа:
bojkyy написа:На Англия веднъж им подариха световната титла след това? Абсолютна посредственост

Кое са им подарили. Бил ли си роден тогава, че приказваш. Единствената подарена титла е тази на Испания. С купени рефери и допинг. Доказано ! Имаше даже слухове, че ще им я отнемат. Виж кой е треньор на Барселона. Човек изгонен от футбола за употреба на забранени симуланти. Виж как играят футболистите на Барселона. Не е ли странно съвпадението.

Как пък само ти знаеш, че ще я отнемат. И кои бяха купените рефери, аз нямам такъв спомен. А какво общо има Гуардиола с националния отбор, ти сам се обърка в собствените си бъртвежи
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 11 мар 2011 00:35

CTAHKO написа:
Rivaldo10 написа:Испания - настоящ СВЕТОВЕН и ЕВРОПЕЙСКИ шампион! Англия?

Говорим за първенства,не за национални отбори,я виж Аржентинските нациопнали и това в кои клубове играят ;) И да,преди време може да е имало повече големи имена минали през испанските клубове,нека обаче не забравяме,че след ерата на Ливърпул английските клубове бяха наказани и лишени от участия в евро турнирите :!: И това което е в момента първенството на Англия и успехите на английските клубове,дефакто е постигнато за около петнайсетина години :!: :!: :!: Така че времената се менят,футбола също ;)

Значи този спор може да продължи твърде дълго , а на края нито ти ще ме убедиш , че ВЛ е по-силна , нито аз теб за Примера. Затова всеки да си гледа , което първенство му е интересно. Все пак , всеки с вкуса си! :)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 11 мар 2011 00:35

bojkyy написа:
Frankie Lampard написа:Джордж Бест- според Марадона и Пеле- най-добрия в Историята.

Стенли Матюс

Боби Чарлтън

Джеф Хърст- Единствения футболист отбелязвал хеттрик на финал на Световно първенство

Денис Лоу

Кевин Кийгън

Боби Мур

Кени Далглиш

Джими Грийвс

Йън Ръш

Рууд Гулит

И много други. Не ми се изреждат сега.

Тези освен последния са си легенди единствено в Англия, навсякаде другаде ще са едни от многото

А ти като фен на Реал ми кажи на кой футболист има продадени най-много фланелки :roll: :roll: :roll: Струва ми се че е англичнин ;) ;) ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 11 мар 2011 00:36

bojkyy написа:
Frankie Lampard написа:Джордж Бест- според Марадона и Пеле- най-добрия в Историята.

Стенли Матюс

Боби Чарлтън

Джеф Хърст- Единствения футболист отбелязвал хеттрик на финал на Световно първенство

Денис Лоу

Кевин Кийгън

Боби Мур

Кени Далглиш

Джими Грийвс

Йън Ръш

Рууд Гулит

Тези освен последния са си легенди единствено в Англия, навсякаде другаде ще са едни от многото

Толква и познаваш историята на футбола, затова говориш така. Един Чарлтън не отстъпва с нищо на вашия Ди Стефано. На едно ниво са.

За Бест няма смисъл да се говори. Фразата "Maradona good; Pelé better; George Best." казва всичко.

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 11 мар 2011 00:36

sMotLiO написа:Ама той не е гледал нито един от тези. Чакай да му дам някой по-пресен

Анри,Беркамп,Дзола,Нистелрой,Гигс и още хиляда.

Ти щото сси ги гледал всичките. От тея които си изброил се съгласявам единствено за Анри и Нистълрой.

DAILY
Контакти:

Мнениеот DAILY » 11 мар 2011 00:37

Стенли Матюс

Боби Чарлтън

Денис Лоу

Кевин Кийгън

Боби Мур

Кени Далглиш

Джими Грийвс

Йън Ръш

Рууд Гулит

Друго имам в предвид под велики:
Марадина,
Пеле,
Бекенбауер,
Роналдо - Феномена,
Кройф,
Зидан,
Меси,
Стоичков,
Платини,
Дистефано

Ако се замисля по задълбочено, може би 10-е ще са различни, но ти е ясно какво имах в предвид.

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 11 мар 2011 00:38

CTAHKO написа:Тези освен последния са си легенди единствено в Англия, навсякаде другаде ще са едни от многото

А ти като фен на Реал ми кажи на кой футболист има продадени най-много фланелки :roll: :roll: :roll: Струва ми се че е англичнин ;) ;) ;)[/quote]
Еми за миналата година най-много фланелки в Англия е продал Торес, я чакай май той е Англичанин. А Роналдо щом успя да си върне парите на Реал само от фен артиколи, май май и той е в челните места, мисля, че и тон не беше англичанин или греша?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 11 мар 2011 00:39

и още един въпрос:Защо най-големите звезди на Реал са от английската ПШ ;) И защо сте редовни клиенти на МЮ :?: Ползвате ли някакви отстъпки за количество(майтап) :) :) :) :?: :?: :?:

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 11 мар 2011 00:40

Frankie Lampard написа:
Толква и познаваш историята на футбола, затова говориш така. Един Чарлтън не отстъпва с нищо на вашия Ди Стефано. На едно ниво са.

За Бест няма смисъл да се говори. Фразата "Maradona good; Pelé better; George Best." казва всичко.

В Англия е нямало, няма и да има играч като Ди Стефано. А чакай малко да те запитам нещичко, кой е футболиста с най-много ШЛ, ч чакай той е Испанец, къде е играл в Испания

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 11 мар 2011 00:40

bojkyy написа:
CTAHKO написа:Тези освен последния са си легенди единствено в Англия, навсякаде другаде ще са едни от многото

А ти като фен на Реал ми кажи на кой футболист има продадени най-много фланелки :roll: :roll: :roll: Струва ми се че е англичнин ;) ;) ;)

Еми за миналата година най-много фланелки в Англия е продал Торес, я чакай май той е Англичанин. А Роналдо щом успя да си върне парите на Реал само от фен артиколи, май май и той е в челните места, мисля, че и тон не беше англичанин или греша?[/quote]

Докато стигнат по тираж продадените фланелки на Бекъм,има още много хляб да ядат ;)

Върни се в “Манчестър Ю”