Барселона - Арсенал 3:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: Барселона - Арсенал 3:1 (FT)

Мнениеот Frankie Lampard » 10 мар 2011 17:51

tatusindo написа:
bojkyy написа:Айде лека нощ от мен. Докато спя, ще се надявам Челси да продължат напред, за да може поне да се отървен от Франки, поне ако е мъж и държи на думата си

Айде лека.... Аз лично искам или Челси или Манчестър на 1/4 финал.... За да ги сгазим :twisted: :geek:

Предния път и съдии си докархте, а сгазване аз лично не видях. Не победихте в нито един от двата, а в втория имахте точно 1 точен удар- Гола на Иниеста.

Малко намалете заканите, за да не стане като с Интер. Дори гола от засада на Пике не ви спаси.

Потребителски аватар
paskal40
Контакти:

Мнениеот paskal40 » 10 мар 2011 22:12

Frankie Lampard написа:
tatusindo написа:
bojkyy написа:Айде лека нощ от мен. Докато спя, ще се надявам Челси да продължат напред, за да може поне да се отървен от Франки, поне ако е мъж и държи на думата си

Айде лека.... Аз лично искам или Челси или Манчестър на 1/4 финал.... За да ги сгазим :twisted: :geek:

Предния път и съдии си докархте, а сгазване аз лично не видях. Не победихте в нито един от двата, а в втория имахте точно 1 точен удар- Гола на Иниеста.

Малко намалете заканите, за да не стане като с Интер. Дори гола от засада на Пике не ви спаси.

Както хубаво си цитирал и двете мнения да беше написал нещо и към първото...Ще ни удостоиш ли с липсата си (перманентна нито с този нито с друг акаунт) от форума след като Челси се класира ?!
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 10 мар 2011 22:34

Да, разбира се. За разлика от вас държа на думата си. Най-сетне ще се отърва от вас 8-) Не си е работа да спориш с глорифенчета.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 10 мар 2011 23:44

Ама вие още ли го коментирате този безсмислен мач. Много сте зле, честно казано. Това, че от Арсенал се правят на артисти, че ги наказват, изобщо не може да изтрие реалните факти, а именно, че те нарочно загубиха. В реален мач Аршавин щеше да е титуляр, но не беше нали, защото трябваше да спечели Барселона.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
paskal40
Контакти:

Мнениеот paskal40 » 10 мар 2011 23:46

Frankie Lampard написа:Да, разбира се. За разлика от вас държа на думата си. Най-сетне ще се отърва от вас 8-) Не си е работа да спориш с глорифенчета.

Ти си нереален направо...Значи ти си дал дума ,че ще напуснеш форума когато Челси изпадна в криза и ги плюеше във всички форуми под форуми и теми а ние сме глорифенчета... Дано да си мъж и да си държиш на думата ,защото до сега това е една голяма неизвестна...
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 10 мар 2011 23:47

Я пак, можеш ли да мислиш. Аз казах, че ще се махна, когато отбора се оправи, защото ми писна. Точно затова написах, че ако отстраним Копенхаген изчезвам. Явно не ти стига обаче мозък да го проумееш.

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 11 мар 2011 00:07

Frankie Lampard написа:Да, разбира се. За разлика от вас държа на думата си. Най-сетне ще се отърва от вас 8-) Не си е работа да спориш с глорифенчета.

Хаха казваш, че ти е писнало да спориш с такива фенове, но постоянно висиш в форума на Барса и се чудиш с кой да се заядеш
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 11 мар 2011 11:54

bojkyy написа:

Хаха казваш, че ти е писнало да спориш с такива фенове, но постоянно висиш в форума на Барса и се чудиш с кой да се заядеш

За него това е като дишането - да спори,дори да знае ,че не е прав и продължава да извърта на неговото си .......
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 11 мар 2011 22:01

За да се спре спамът в темата я слагам в архив ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”