Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Сега Гонзо ще се нахвърли ли на Мъри или и той е Сулю и Пулю

Мнениеот zlatan » 10 мар 2011 19:56

абе не си прав за това с козината,ама карай.По твоята логика би ли ми казал тези щури изказвания на Тройчо по наш адрес и би ли ми казал кога Стойчо е бил в ЦСКА-без да е имало много кинти-НИКОГА.Помниш ли кви селекции правихте по-негово-време.1млн евро кога ще се изкарат за футболер ама на Стойчо му го докараха-Неи.
Защо говорят сега ли,ами ти ако кажеш някои такива неща пред пресата за твоя работодател къде ще си утре-или твоя работодател е братовчед на Дянков :) :) ,много тънки са нещата според мен.
LEVSKI_FOREVER

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 10 мар 2011 20:07

Така, на Мъри много хора му се подиграват за "правилния футбол" и други такива, но фактите са, че отборът ни достигна такова ниво, каквото отдавна не е стигано. Прав е за това, че няма стратегия в "Левски". Никой няма идея кои ще са играчите и как ще се развива отборът следващата година. Нито Мъри ще направи отбора, нито Кокала, нито Вуцов или Ясен Петров, трябват играчи за този отбор, треньорът не влиза в игра все пак. Що се отнася до Ники Михайлов. Когато целият сектор "Б" беше замъкнал аз не спирах да кълна този човек и от доста народ, който мълчеше. аз се чувах. Направих глупост, всеки може да сбърка, в момента Николай Михайлов е страхотен вратар и заслужава да пази за националния отбор повече от другите добри вратари, играещи в България...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 мар 2011 20:08

Всеки бърза да обвинява без да преценява.

От Гонг търсят Станимир Стоилов за интервю, набират го по телефона и му задават въпроси. Питат го какво е мнението му за състоянието на Левски и той отговаря и споделя това което мисли, какво лошо има в това?

Ако не отговори и отклони въпроса ще се появят такива които ще почнат да пишат тоя забрави къде е ял хляб, порасна му работата и подобни.

Къде Стоилов каза нещо лошо за Левски, че в момента го хулите не зная :roll:

Пуснете си предаването като го качат в аудио формат в сайта на Гонг и нека всеки сам да го чуе.
Изображение

Потребителски аватар
bluegabrovo
Контакти:

Мнениеот bluegabrovo » 10 мар 2011 20:18

Четох интервюто на Мъри.Мисля че той е готов да се върне в ЛЕВСКИ.Ако това стане той има още много сили и знания с които да помогне на любимият отбор. [offtopic]Подбре ще е да се върне Мъри.[/offtopic]
САМО ЛЕВСКИ,ДОКАТО СИН Е НЕБОСВОДА
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 10 мар 2011 20:25

bluegabrovo написа:Четох интервюто на Мъри.Мисля че той е готов да се върне в ЛЕВСКИ.Ако това стане той има още много сили и знания с които да помогне на любимият отбор. Подбре ще е да се върне Мъри.

айде няма нужда ;) да се върне по-добре в ловеч, че много бият без него :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 10 мар 2011 20:29

zlatan написа:абе не си прав за това с козината,ама карай.По твоята логика би ли ми казал тези щури изказвания на Тройчо по наш адрес и би ли ми казал кога Стойчо е бил в ЦСКА-без да е имало много кинти-НИКОГА.Помниш ли кви селекции правихте по-негово-време.1млн евро кога ще се изкарат за футболер ама на Стойчо му го докараха-Неи.
Защо говорят сега ли,ами ти ако кажеш някои такива неща пред пресата за твоя работодател къде ще си утре-или твоя работодател е братовчед на Дянков :) :) ,много тънки са нещата според мен.

Виж сега, Стойчо когато ни беше треньор тропаше по -масата и казваше нещата право в очите и то с договор в ръка ;) А не като минат 2г. и отбора не върви да почне да плюва като поговорката- Казвам ти дъще, сещай се снахо!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 10 мар 2011 20:41

do Liteks,виж сега човече в изречението с хуленето малко си преувиличил,тук в този форум не всички са с едно и също мнение така че понякога когато влезеш в ролята на защитник на някого свали очилата и виж че не всички ХУЛЯТ и обиждат,не се чувствам засегнат лично просто се изкривява мненията на хората.
Иначе винаги ме е радвало това че проблемите в Левски те тревожат и теб,а аз знам че някъде там ти си син фен :lol: :lol: :lol:
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 10 мар 2011 21:07

Под Сулю и Пулю Гонзо има предвид нас - хората по форумите. Защото нищо не разбираме от футбол, но седим и дрънкаме като за световно. Е, освен хората по форумите има и т.нар. спортни журналисти, които си заслужават определението.
Затова не се опитвайте да нажежавате обстановката с такива провокативни теми.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 10 мар 2011 22:28

Колеги, когато частицата "ПО" се използва като предлог, няма нужда да слагаме тире след него (пример - "по земята", а не "по-земята"). То се слага само, когато имаме сравнителна степен (по-голям, по-малък).

THE G.A.M.E

Re: Ясен Петров/Георги Иванов

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 мар 2011 09:21

Мисля, че от висотата на успехите които Стоилов е постигнал в Левски ... може съвсем спокойно да изказва мнение и критика !

Със сигурност това право НЯМА да имат "Гонзо" и Яско, ако напуснат сега, към този момент.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Архив”