Мнениеот Angoff » 10 мар 2011 14:38
smoothc написа:Определено Барселона-причините са много не е една или две -но най-вече ме дразни противният им стил на игра лично аз когато играе Барса предпочитам да гледам Болтън-Бирмингам примерно много по-голям кеф ми става просто ме зареждат по-емоционално! Но не отричам че Барса са най-добрите от към резултативност ефективност но за сметка на това те убиват интригата в мача със 100 си паса за 10 минути повеждат 4-0 и цял мач цък цък..тоест...правят другите отбори нищожни с този си стил на игра!
Само едно примерче ще дам за хората:Помните ли Ман Ю-Кроули-...който го е гледал дори и неутралния фен ще каже че имаше емоция в мача аматьорите бяха равни на Ман Ю дори можеха да изравнят--феновете които пътуваха знаеха че ще загубят но те винаги ще помнят този мач!! Но ето го джентълменското поведение -нима не мислите че Юнайтед не може за 1 полувреме да ги овършее с 5-0 и да приключи мача!!Замислете се....
Добре де , кой трезво мислещ човек ще напише подобна простотия ?!?!?!
Манчестър Юнайтед не били Кроули с повече от 1-0 щото били джентълмени
Извода от всичко това е ,че ако си по-добър вместо да се забавляваш и да печелиш по категоричен начин трябва да се съобразяваш с противника и ако той е слаб да го биеш с неповече от 1 гол
Колко вдървено и мазохистично мислене трябва да имаше за да предпочетеш дърварския футбол на Бирмингам-Болтън пред този на Барселона ?
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!