Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

blue lagoon

Re: КОЙ НАЙ -ПОСЛЕ ЩЕ ОЦЕНИ Б. ТАБАКОВ

Мнениеот blue lagoon » 20 апр 2009 21:34

BGarmy написа:Аз,за тоя съм чувал,да прави бая глупости :lol:
Ем,хубаво е да се налагат младите
Най-големите глупости според критерийте на цесекарите, предстоят като им вкара в следващите няколко години 20-тина гола! :lol:

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Re: До кога ще тъпчат Ники на Герена?

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 20 апр 2009 21:34

Чакай,какво Ники???Ами да играе,бе!!!Кой ще се откаже от добър играч!?Ама не се доказва....Е,чий е проблема!?

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 20 апр 2009 21:37

Твърдо съм за Боян и за младите въобще,това е важно за Левски,това е същността на Левски!Най-великите ни звезди са от школата,за разлика от някои отбори-тип "кукувици"!ДАЙТЕ ШАНС НА БОБИ!!!

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 20 апр 2009 21:39

СвръхЧовек написа:Според мен Пичо няма нищо общо с футбола. Пълен смях е.

Най-лошото е,че този червен боклук има право! Нищо не става от Хичо,може да е в някаква дупка,но явно много дълбока! Дано се оправи,но лично аз не виждам как ще стане,може би, ако играе вместо гърбавия! ;)

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 20 апр 2009 21:41

Аз разбирам нещата така - хубаво решили сме че нямаме нужда от Хичо ( :mrgreen: ) защо да затриваме поредния талант в блатото А група ?? Нека да го продадем ... хем ше вземем пари хем и той ще се развива - ама ше попитате защо ? - заради БЪЛГАРИЯ заради националния какво по хубаво от това :) нека да мислим не само за любимия отбор но и за националния апела не е само към левски ами и къ литекс за Ивелин Попов - тези двамата ако отидат в Европа ще станат звезди имат качества и талант - точно каквото ни трябва за националния ! :)
Изображение

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 20 апр 2009 21:50

Заради такива като Г.Христов прехвалени звезди се проваля пътя на момчета като Боян. Все пак не виждам проблем Велев да го пробва в някой от мачовете. Изумен съм защо не го прави?!?
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

blue lagoon

Re: ЛЕВСКИ ЩЕ ИЗМЪКНЕ ЛИ ТИТЛАТА!?

Мнениеот blue lagoon » 20 апр 2009 21:50

slavistite написа:
emomatov написа:Ще успее ли Левски да измъкне титлата от мощните държавни лапи даващия на ЦСКА? Порано прочетох че Тошко Батков вече се е примирил? Тази година е най-лесна за влизане в Шампионска лига, а Левски се отказа защо?

http://www.youtube.com/watch?v=YQSQwrLnFxA

РАЗБИРА СЕ ЧЕ НЕ :D :D :D
Разбира се че да! А на пеперудките от Славия им остава само да се понадупят тук-там! А иначе разбирам напъните на ник-слаБистите,да се се вре и дава мнение за Левски! Как ще го забележат иначе! :mrgreen:

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 20 апр 2009 21:59

С думи прости-Хичо не ми харесва!!!Върви назад,вместо напред! :(

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 20 апр 2009 22:11

много обичате да си създавате мними идоли... очевидно поради липса на истински... кой е тоя хичо и какво е направил ,та чак да има тема за него ??? разходи се до англия за да избиете някой и друг комплекс ,че може да продадете и вие някой в европа и толкова... такива на армията ги имаме десетки и не се надървяме чак толкова.....

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 20 апр 2009 22:16

gugushito написа:много обичате да си създавате мними идоли... очевидно поради липса на истински... кой е тоя хичо и какво е направил ,та чак да има тема за него ??? разходи се до англия за да избиете някой и друг комплекс ,че може да продадете и вие някой в европа и толкова... такива на армията ги имаме десетки и не се надървяме чак толкова.....

Ахахахахахахаха дето ви бием където ви хванем при юношите ли :lol: :lol: :lol: Май се дървиш ти, ама от нещо друго :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от UltraBlue на 20 апр 2009 22:19, променено общо 2 пъти.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Върни се в “Архив”