[8-ми Март 2011г.] Барселона : Арсенал 3:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: [8-ми Март 2011г.] Барселона : Арсенал 3:1 (FT)

Мнениеот TodorT » 09 мар 2011 21:10

redpride написа:Не съм съгласен, че Барса е смляла Арсенал. Просто отбора излезе да играе по-прибрано и на контра. Като вземем предвид и че Фабрега и ван Перси играха контузени, как трябваше да играят? Сигурен съм, че ако не беше дузпата Барса нямаше да вкара, а и Арсенал след пускането на Аршавин значително живна. За мен червения картон предреши нещата в полза на испанците. Много трудно се играе с десет души, особенно, когато се браниш, винаги остава някой противник свободен.

Напълно съм съгласен ;)

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Мнениеот luddeN » 10 мар 2011 13:43

[center]Алмуниа скочи на свои: Разхождаха се срещу Барселона[/center]
Изключително разочарован от отпадането от Барселона в Шампионската лига остана стражът на Арсенал Мануел Алмуния. Вратарят обвини част от своите съотборници, че са се разхождали по терена, в момент, в който е имало нужда „от малко повече усилие”.

„Барселона си правеше каквото поиска с нас през второто полувреме. А в нашия отбор имаше играчи, които просто не тичаха. На нас ни трябваше само един гол и малко повече усилие. Можеше да затрудним испанците повече в края на мача”, заяви Алмуния, цитиран от „Daily Telegraph”.

„Дори и при 3:1, трябваше ни само едно попадение. Не мога да си обясня как може в такъв момент да има хора, които се разхождат по терена. Бяхме уморени”, продължи стражът на „топчиите”.

„На пръв поглед изглеждаше сякаш всичко е загубено. Но един гол, който може да падне във всеки един момент, можеше да промени коренно ситуацията. Може би бяхме толкова уморени, че играчите ни не можеха да направят нищо повече”, каза още Алмуния.

Един свестен играч да имат арсенал. Б Р А В О ! ! !
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 10 мар 2011 14:25

тоя испански пендел добре, че си заминава след края на сезона... дано ФК Реферий вземе да се бръкне 60 млн и за другия испанец...

LaRgO написа:Феновете на Барселона само говорят за удара без топка на Перси , ама нищо не казват за влизането на Алвеш, който заслужаваше най-малкото жълт картон, а съдията дори и нарушение не свири.Също забравят и как Абидал хвана Перси за гушата.Най-малкото трябваше да получи жълт картон, но естествено пак нищо не последва.

Виш ся ... феновете на барселона винаги се чувстват ограбени от съдията ако не бъдат изгонени 3-4 ма от противниковия отбор за неправилно дишане или не им пуснат 1-2 гола от засади или с ръце, а да или ако не им свирнат 2-3 дузпички.... Ако поне някое от тия неща не е изпълнено "съдията ги е преебал" ... повече от клуб :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 мар 2011 16:11

Незнам с подобна игра на какво се надяваха Арсенал ! ?
Вярно, че играха без някои титуляри, а други не бяха напълно готови за този мач ...
Ама да се надяваш на нещо, когато си дал топката на съперника да я владее 80 % и то пред твоята врата .... и когато този съперник има футболисти като Меси, Педро, Шави и Иниеста .... то по добре да си бяха стисналки ръцете след 20-на минути, щото беше ясно, че Барса рано или късно ще вкара.

Иначе мача щеше да е абсолютно непредвидим, ако рефера не се беше натегнал ...
Червеният картон не реши, НО ПРЕДОПРЕДЕЛИ изхода на мача !
В такива ситуации би трябвало реферите да помагат на футбола, а не - да пречат ( предопределят ) изхода на даден мач !
Крайно абсурден червен картон !

И още едно - "иначе" ....
Барселона заслужено продължава напред, по добрият отбор са !

П.п.

И най накрая ...
Няма да е лошо съдиите да престанат да решават мачове или накланят везните сериозно в една посока !
Последна промяна от THE G.A.M.E на 10 мар 2011 18:14, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 10 мар 2011 18:12

Thsmith написа:тоя испански пендел добре, че си заминава след края на сезона... дано ФК Реферий вземе да се бръкне 60 млн и за другия испанец...

LaRgO написа:Феновете на Барселона само говорят за удара без топка на Перси , ама нищо не казват за влизането на Алвеш, който заслужаваше най-малкото жълт картон, а съдията дори и нарушение не свири.Също забравят и как Абидал хвана Перси за гушата.Най-малкото трябваше да получи жълт картон, но естествено пак нищо не последва.

Виш ся ... феновете на барселона винаги се чувстват ограбени от съдията ако не бъдат изгонени 3-4 ма от противниковия отбор за неправилно дишане или не им пуснат 1-2 гола от засади или с ръце, а да или ако не им свирнат 2-3 дузпички.... Ако поне някое от тия неща не е изпълнено "съдията ги е пре****" ... повече от клуб :lol:

Вярно е :lol:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 мар 2011 19:46

Ти си голям тарикат бе, както и повечето тук, да се изхитрявате да дълбаете само реванша. Като много искаш да знаеш, я първо кажи Сонг защо не пое червения в Лондон?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 мар 2011 19:50

Феновете на Барселона били еди-какви си... Вие какво очаквате, като гледате само едната страна?! Разбиране?! Има да вземате!!!!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 мар 2011 19:55

TodorT написа:
redpride написа:Не съм съгласен, че Барса е смляла Арсенал. Просто отбора излезе да играе по-прибрано и на контра. Като вземем предвид и че Фабрега и ван Перси играха контузени, как трябваше да играят? Сигурен съм, че ако не беше дузпата Барса нямаше да вкара, а и Арсенал след пускането на Аршавин значително живна. За мен червения картон предреши нещата в полза на испанците. Много трудно се играе с десет души, особенно, когато се браниш, винаги остава някой противник свободен.

Напълно съм съгласен ;)

Вие не знам какво сте гледали, но до дузпата за 3-1 Барса просто си смилаше Арсенал и им бяха достатъчни окло 30сек. за да са пак пред или пеналта на Алмуния. Като вкараха 3-тия и отпуснаха газта. Как си ги измисляте тия неща не ми го побира акъла?
Венгер заложи на контузени футболисти и сега това ще му изиграе лоша шега в борбата за титлата.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 мар 2011 20:02

Арсенал с антирекорд в ШЛ!
Дискусиите около представянето и причините за отпадането на Арсенал от Шампионската лига все още продължават.

Веднага след двубоя на "Камп Ноу" статистиката потвърди, че лондончани нямаха нито един удар по посока на вратата в рамките на 90 минути. Вярно, в актива на Арсенал бе записано едно попадение, но то дойде след автогол на Серхио Бускетс.

Оказва се обаче, че това е първият такъв случай в двубой от Шампионската лига в последните осем години. Поне така твърдят статистиците от "Опта", които се занимават с двубоите от най-комерсиалния турнир от сезон 2003/04.

"От 2003/04 година са изиграни 981 мача в Шампионската лига и Арсенал е единственият отбор, който не е съумявал да отправи какъвто и да било удар към противниковата врата", каза говорителят на "Опта".

През миналата година играчите на Интер успяват да отправят само един удар към вратата на Барселона в реванша от 1/2-финалната фаза, когато възпитаниците на Жозе Моуриньо отстраняват каталунците след 3:1 в Милано и 0:1 на "Камп Ноу".
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 10 мар 2011 20:22

fcb_bg написа:Вие не знам какво сте гледали, но до дузпата за 3-1 Барса просто си смилаше Арсенал и им бяха достатъчни окло 30сек. за да са пак пред или пеналта на Алмуния. Като вкараха 3-тия и отпуснаха газта. Как си ги измисляте тия неща не ми го побира акъла?
Венгер заложи на контузени футболисти и сега това ще му изиграе лоша шега в борбата за титлата.

Ако ще и 100 000 паса да направите на широчина за това голове не се присъждат... Ван Перси ако не го бяха изгонили щяхте да си продължите с напречните пасове и туку виш някоя контра при изнервена вече игра ви закопае... Както и да е това няма никакво значение... какво е ставало на терена или какво евентуално е щяло да стане... значение има само решаването на мача от рефера, а не от играчите на терена...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Арсенал”