Босът на Лудогорец: Ще дам няколко милиона евро за класни чужденци
Ако някой дойде при мен и поиска да му дам мач за пари, това няма как да се случи, категоричен е Кирил Домусчиев
Босът на трансферния хит в Източната "Б" група Лудогорец (Разград) Кирил Домусчиев, заяви, че ако тимът му влезе в елита, той ще направи грандиозна селекция, която ще включва класни чужденци за няколко милиона евро.
"Ако някой дойде при мен и поиска да му дам мач за пари, това няма как да се случи, защото нямам нужда от пари. Плановете ни са по честен начин да постигнем целите си - влизане в "А" група. Там във всеки мач ще се борим за победа. Ще направим силна селекция. Тя ще включва класни чужденци, за които ще отделим няколко милиона евро. Няма да взимаме престарели звезди или чужденци с изтекли договори от трета дивизия на някое първенство", заяви Домусчиев в студиото на btv.
"Като фен на ЦСКА не съм пропускал нито едно дерби. Очаквах равен резултат, но така се получи приятна изненада. "Червените" играха много мотивирано, тактически много правилно и постигнаха заслужена победа. Имах възможност да видя подготовката на "армейците" в Анталия, където се видя, че отборът има потенциал. Изненада по-скоро е резултатът и фактът, че дойде точно на "Герена". Аз и друг път съм го казвал – със собствениците на ЦСКА съм много добър приятел. Просто не се чувствах полезен, когато бях в клуба. А и бях се увлякъл с новия ми проект – Лудогорец. Не мисля, че беше етично. За момента не мисля да се завръщам в ЦСКА", добави Кирил Домусчиев.
Лудогорец Разград-всичко за отбора
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец Разград-всичко за отбора
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Снимки от ремонта на стадиона в Разград>
http://football24.bg/novina/47506-snimk ... -v-razgrad
http://football24.bg/novina/47506-snimk ... -v-razgrad
[center]R.I.P[/center]
Със тия новите цени на билетите,ще има много хора които няма да отидат на стадиона вече.Разград е доста беден град и сега ще има голям отлив на публика от стадиона.
Ремонтните дейности на стадиона в Разград вървят с пълна сила
http://gong.bg/view_photo_topic.php?photo_id=45707
http://gong.bg/view_photo_topic.php?photo_id=45707

Уникални сектори... ще речеш, че е Маракана... а то с 5 реда съоражение!
С нови цени посреща футболните запалянковци в Разград обновеният Градски стадион. За централната трибуна цената е 7 лв., за секторите „А" и „Б" ще са по 5 лв., а за „Д", „Е" и за феновете - по 3 лв.
Представям си в елита какво ще е... В момента билетът е по-скъп и от този за дербито на "Тича". Явно Домусчиев е решил до края на сезона да си възвърне налятите пари в ремонта. Пълен стадион утре му гарантира приход от около 20/25 000 лв...
Не е Маракана но който е виждал стадиона преди не може да повярва на очите си.В момента стадиона на моряците е бледа сянка.За другият сезон ще се постави и светлинно табло.Седалките на ВИП ложите и резервните скамейки са "рекаро".Август месец ще бъде завършена и спортната база.От лятото всички млади таланти в Северозтота ще бъдат в Разград.
Това разпределение на секторите са го направили журналистите.А и цените ше си останат същите и за "А"група.
Това разпределение на секторите са го направили журналистите.А и цените ше си останат същите и за "А"група.
Очаквали се пълно модернизиране на стадиона, както направихме с нашия в Ловеч или има планове да изграждате тотално нов от кота нула?

Не знам,ама днеска 10 минити след като почна мача нямаше билети(Вратите бяха затворени),имаше много правостоящи но имаше свободни скамейки,и ако се седне на тях стадиона щеше да е пълен.И то при такива цени на билетите.
- Unforgiven_M
- Контакти:
PFC Litex написа:Очаквали се пълно модернизиране на стадиона, както направихме с нашия в Ловеч или има планове да изграждате тотално нов от кота нула?
Говори се за изграждането на нов, но на практика това ще се случи ако изразените амбиции на собственика да бъде фактор в А група станат реалност. Примерно ако трябва след 2 години да се играе в лига Европа...

PFC Litex написа:Очаквали се пълно модернизиране на стадиона, както направихме с нашия в Ловеч или има планове да изграждате тотално нов от кота нула?
Сега ще се стегне този стадион ще се направят козирки ще се сложат табла.От 2012 година май ще купят терен и ще построят нов,а стария ще остане.
[center]R.I.P[/center]