Какво сте следвали/следвате/ще следвате?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

zaqwsxd
Контакти:

Какво сте следвали/следвате/ще следвате?

Мнениеот zaqwsxd » 10 мар 2011 11:33

Здравейте , Драги Съфорумци !Понеже в момента съм безработен(надявам се не за дълго) реших да направя нещо за разнообразие ... и се появи тази тема. Завършил съм Английска фиология(водя се “Преводач с английски език”.) , работих 4 години като преводач в голяма фирма ) и сега възнамерявам да отида да работя в чужбина..Предимства и минуси за хората , които се ориентират към Английската фиология:
Плюсове-Шанс за реализация и работа по специалността ,а освен това имаш избор откъм професия -учител ,преводач и други..
Минуси-Доста учене пада(или поне падаше).
Надявам се с тази тема да помогнем на младите хора във форума да се ориентират.Пък ако не ще си върнем спомени от следването :)

MORSKI
Контакти:

Re: Какво сте следвали/следвате/ще следвате?

Мнениеот MORSKI » 10 мар 2011 11:39

журналистика. Предимства- сравнително леко и приятно следване
Недостатъци- реализация почти няма, ако нямаш връзки - тоест реализация няма....

plamena
Контакти:

Мнениеот plamena » 10 мар 2011 11:47

електроника и финанси , банки и борси :) Технически Университет Габрово :)
WWW.DUXBET.COM , 800 ЛЕВА НАГРАДЕН ФОНД

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 10 мар 2011 11:49

Политология,плюсове-уча това,което винаги съм искал и,от което винаги съм се интересувал;минуси-ограничена професия,много малко хора се реализират,а и често реализация означава да целуваш задника на някоя партия за пари.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 10 мар 2011 11:53

Аз следвам "История". Към момента не съм се ориентирал към учителската професия(не съм записал педагогика,не ми е задължителна, казвам го защото всички ме питат учител ли ще ставаш :o. Явно хората това разбират под науката "История"...)
А иначе въпроса за реализацията е доста спорен! Направо ми е писнало от коментари - "ми то това няма реализация, кво ще прайш като завършиш т'ва и т.н.", и то това главно се чува от хора,които даже не са се пробвали да запишат висше,но иначе много разбират нещата. Е извинявайте ама неможе всички да са банкови мениждъри или пък пъблик релеъйъншипс,или маркетинг директори,каквото и подяволите да значат тези работи :mrgreen:
За мене лично реализацията си зависи от самия човек... ненавиждам клишираните изрази!
фалшива коса - фалшив футбол!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 мар 2011 11:57

wicked1913 написа:Аз следвам "История". Към момента не съм се ориентирал към учителската професия(не съм записал педагогика,не ми е задължителна, казвам го защото всички ме питат учител ли ще ставаш :o. Явно хората това разбират под науката "История"...)
А иначе въпроса за реализацията е доста спорен! Направо ми е писнало от коментари - "ми то това няма реализация, кво ще прайш като завършиш т'ва и т.н.", и то това главно се чува от хора,които даже не са се пробвали да запишат висше,но иначе много разбират нещата. Е извинявайте ама неможе всички да са банкови мениждъри или пък пъблик релеъйъншипс,или маркетинг директори,каквото и подяволите да значат тези работи :mrgreen:
За мене лично реализацията си зависи от самия човек... ненавиждам клишираните изрази!

Боре, повярвай реализацията поне в моя бранш е меко казано задъжително свързана с връзки...

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 10 мар 2011 12:02

Следвал съм Политология и Маркетинг. Политологията я записах,защото ми беше интересна като специалност. Като цяло много трудна реализация,но ако успееш да работиш нещо свързано с нея се получават добри доходи. Маркетингът го завърших миналата есен. Също ми беше доста интересно по време на следването и се надявам да получа реализация в тази сфера. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

radko piratko
Контакти:

Мнениеот radko piratko » 10 мар 2011 12:09

Много учени хора има в този форум. Супер!!!

Потребителски аватар
Emo_87
Контакти:

Мнениеот Emo_87 » 10 мар 2011 12:15

Medical Physics
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 10 мар 2011 12:15

ОУХР ( организация и управление на хотели и ресторанти) - Асен Златаров Бургас .
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Върни се в “Свободна зона”