maldin1 написа:Не ме дразни, че имаш различно мнение, а че даваш квалификации, които нито можеш да правиш нито да си сигурен в тях нито пък някой ще ти повярва на тях!!!! Бихте с този късметлийски гол в Милано, ние бяхме слаби, нападателите ни нищо не струваха в този мач, титулярната ни халфова линия я нямаше и в двата мача, "божеството" Бейл влезе и нищо не направи.Все факти, които нямат как да се отрекат.Ти мен или някой друг фен на Милан да си видял да е казал, че ако ви се падне Барселона падате с 20:0 ? Защото с толкова ще паднете там не са Ибрахимович,който ми се крие зад защитниците и Робиньо, който пропуска на празна врата.Представи си с резервната халфова линия колко главоболия имахте сега си представи Вия-Меси-Шави-Иниеста.Айде със здраве.
Да попитам, какво ние късметлийското на гола? Чудесна контра атака, нищо повече...
И защо е това заяждане с Бейл, та той бе извън игра близо 2 месеца. Нормално да не е във форма и като влезне за малко втората част да не блесне.
Стига с това, че Тотнъм имали късмет или играли защитно. Абсолютно не мога да се съглася! Късмет ли е, че 180 минути Милан не успя да вкара 1 гол? И това оправдание за липсата на титуляри, точно пред Тотнъм не върви някак... та ние цял сезон сме с половин състав. Постоянно имаме доста контузен ключови играчи. Нямаме титулярна защита от толкова много месеци, че вече не помня колко точно. този сезон е кошмарен за Спърс от към контузии, това, че и вие сте имали сходни проблеми по-скоро изравнява нещата.