Барселона - Арсенал 3:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Барселона - Арсенал 3:1 (FT)

Мнениеот megan fox » 10 мар 2011 00:07

delije_sever написа:Няма какво да им обясняваш брат. А специално Валдес, при него душенето е рецидив. И винаги като има някакъв бой той бяга да показва мускули.Пълно безумие и поредната явна тенденция в полза на Барселона беше този случай отдолу на снимките. Тогава Моуриньо отиде да поздрави привържениците на Интер и беше атакуван от този бабаит. Валдес трябваше да бъде наказан минимум 3-4 мача,а те не го наказаха нито един. Сега за тези гуши ,пак никой няма да ги накаже, защото видиш ли те са Барса, хората на Платини. Или по-скоро ПлатиМИ.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

А случайно да отчиташ ФАКТА, че това се случи СЛЕД КРАЯ НА МАЧА?!!!!!!!!!! А не по време на мача!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Сектор-Б

Мнениеот Сектор-Б » 10 мар 2011 00:09

paskal40 написа:Няма смисъл да се караме...Не виждам смисъл да се разправям с човек който до миналата седмица плюеше по собственият си любим отбор Челси ,че и на бас се хвана ,че ако продължат на 1/4 финалите ще си изтрие акаунта и по важното повече няма да пише в тоя форум...Да видим! Аз уважавам хората които постъпват като мъже и стоят зад думата си и я защитават! Колкото и тъпо да звучи си е така! Уважавам хората които не харесват Барса все пак трябва да има и такива , не може всички да ни харесват! Но мразя фурнаджииските лопати...

По-скоро Барселона ще отпадне от Шахтьор с общ резултата 10:0 , отколкото Франки да си спази дадената дума! :lol: Аз затова съм си сложил думите му за подпис , да му напомня какъв "мъж" е!
Frankie Lampard написа:Бием ли Копенхаген няма да пиша повече...

Нали сте толкова сигурни в победата, сигурно потривате ръце, че няма да ме има вече...

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 10 мар 2011 00:12

Frankie Lampard написа:Кой мрази Барселона, бе ? Нали приказвате нещо за картони, пускам ви да видите, че не сте прави. 3-ма различни играчи на Барселона хванаха за гушите играчи на Арсенал. Виктор Валдес какво прави на центъра да се бие, обясни ми това. Видяха, че не върви играта им, и че Арсенал се защитава добре и започнаха с провокациите. Да не говорим за симулациите на Вия. Този ми падна много в очите. Мислех го за спортсмен и добър човек, но явно съм грешал. Без да го докоснат се търкаля 50 метра по тревата.

[center]Изображение[/center]

Колкото имаше картон за Ван Перси, толкова имаше и за Абидал и Валдес.

И това не е провокация. Провокация е, това което вие правите, а именно в тема Барселона-Арсенал пишете какво съм казал преди 2 месеца.

Лека вечер.

Франки айде моля ти се с коментарите кой какво пише в коя тема...... Снощи ти ми пишеше за това защо си подкрепял Челси и даже и видео ми пускаш за 7 :!: :!: :!: :!: неотсъдени дузпи срещу Барса и ми говориш за това кой и как осира темите.... Айде моля ти се....
За последно да питам - някой да отрече,че Барса смачка Арсенал?Някой да отрече,че Арсенал нямаха удар в мача? Някой да отрече кой се класира напред за 1/4 финалите ? Всичко останало е злобеене ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 10 мар 2011 00:12

Безспорен факт е, че Барселона надигра и размаза Арсенал. Заслужаваше да продължи, но това не значи, че съидята трябва да свири за тях ! Разберете го. Съдията трябва да бъде безпристрастен и да свири с еднакъв критерии, колкото и единия отбор да надиграва другия.

Аз вчера еднакъв критерии не видях. Колко удари без топка имаше от играчи на Барса, а дори жълт картон не последва. За всяко по-остро влизане на играч на Арсенал- жълт картон. За фаула на Алвеш отзад срещу играч на Арсенал- картон няма.

Снощи съдията осра мача- Безспорен факт !

Спирам да пиша в тази тема. Наистина се извинявам, ако някой се чувства засегнат, но бях длъжен да се включа в дискусията, след като видях, че отново извъртате нещата, както ви устройва.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 10 мар 2011 00:19

delije_sever написа:Какво значение има дали е преди/по време/след мача. Ако след края на двубоя футболистите се сбият,мислиш ли,че няма да ги накажат. Въпросът е принципен. Такова поведение на Валдес отговаря за някой отбор от българската В група,но не и за такъв от класата на Барса.

Виж, Валдес, че е лайно - лайно е! Но се преекспонира с нещата, за да се очерни КЛУБА! Аз затова ви се дразня! Това, че един играч се държи гаменски неозначава, че целият отбор е гаменски! Това съм се опитвал много пъти да го обясня, но не поемате, защото не ви е удобно!

Какво да направят от клуба?! Да го изхвърлят в "Б" отбора? Тогава оставаме без качествен вратар, той не, че Валдес е много качествен, но пък резервите му са още по-зле!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 10 мар 2011 00:25

Frankie Lampard написа:Безспорен факт е, че Барселона надигра и размаза Арсенал. Заслужаваше да продължи, но това не значи, че съидята трябва да свири за тях ! Разберете го. Съдията трябва да бъде безпристрастен и да свири с еднакъв критерии, колкото и единия отбор да надиграва другия.

Аз вчера еднакъв критерии не видях. Колко удари без топка имаше от играчи на Барса, а дори жълт картон не последва. За всяко по-остро влизане на играч на Арсенал- жълт картон. За фаула на Алвеш отзад срещу играч на Арсенал- картон няма.

Спирам да пиша в тази тема. Наистина се извинявам, ако някой се чувства засегнат, но бях длъжен да се включа в дискусията, след като видях, че отново извъртате нещата, както ви устройва.

Никой нищо не извърта! Бусака снощи се въртя като фурнаджийска лопата! Първото полувреме свири явно за Арсенал - спестена дузпа за нас и спестен червен картон на Перси! Второто полувреме свири повече за нас, за да компенсира от първото полувреме!

В крайна сметка нещата са точно на кантар и 50/50!
Една чиста дузпа не ни даде, за сметка на това даде друга, която бе 50/50!
Спести ДИРЕКТЕН червен картон на играч на Арсенал, после на същият играч пресилено му бе показан втори жълт картон!

Отделно спестеният втори жълт картон за ЦЗ-то на Арсенал, което направи дузпата, която Бусака свири! - с това нещо везните пак се накланят в полза на топчиите, но съм склонен да затворя едно око, защото ситуацията за дузпата бе 50/50, а не 100 процентова!

Така че стига глупости! Бусака НЕ НИ ПОДПРЯ! Свири точно 50/50! Едното полувреме за единият отбор, другото полувреме за другият! Грешките му бяха напълно идентични и взаимно се компенсираха!
Последна промяна от megan fox на 10 мар 2011 00:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 10 мар 2011 00:26

Frankie Lampard написа:Безспорен факт е, че Барселона надигра и размаза Арсенал. Заслужаваше да продължи, но това не значи, че съидята трябва да свири за тях ! Разберете го. Съдията трябва да бъде безпристрастен и да свири с еднакъв критерии, колкото и единия отбор да надиграва другия.

Само за това съм съгласен с теб от доста време насам ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 10 мар 2011 00:32

tatusindo написа:

Само за това съм съгласен с теб от доста време насам ;)

Гледам и не вярвам на ушите си
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 10 мар 2011 00:33

Аз едно не мога да разбера. Вярно форум е, всеки нека си дава мнението, но специално тук не виждам какво толкова има да коментирате,след като мачът е свършил, нищо не може да се промени относно съдийството. Нито едните ще убедите другите,нито обратното. ;) Също така искам да отбележа,че тазгодшиното издание на ШЛ + миналогодишното на ЛЕ, доказват,че ако ще по десет съдии да слагат на мач, пак ще има грешки и "грешки". И за да бъдат сведени "грешките" до минимум, час по-скоро трябва да се въведе видеоповторения 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 10 мар 2011 00:34

Да във това сме съгласни " Съдията осра мача " . Лошото е че е пореден и доста удобно винаги във реваншите на
Барса .

Милан
Челси
Интер
Арсенал
Кой е следващия ? Може и да си ти :)

Върни се в “Архив”