Frankie Lampard написа:Безспорен факт е, че Барселона надигра и размаза Арсенал. Заслужаваше да продължи, но това не значи, че съидята трябва да свири за тях ! Разберете го. Съдията трябва да бъде безпристрастен и да свири с еднакъв критерии, колкото и единия отбор да надиграва другия.
Аз вчера еднакъв критерии не видях. Колко удари без топка имаше от играчи на Барса, а дори жълт картон не последва. За всяко по-остро влизане на играч на Арсенал- жълт картон. За фаула на Алвеш отзад срещу играч на Арсенал- картон няма.
Снощи съдията осра мача- Безспорен факт !
Спирам да пиша в тази тема. Наистина се извинявам, ако някой се чувства засегнат, но бях длъжен да се включа в дискусията, след като видях, че отново извъртате нещата, както ви устройва.
Никой нищо не извърта! Бусака снощи се въртя като фурнаджийска лопата! Първото полувреме свири явно за Арсенал - спестена дузпа за нас и спестен червен картон на Перси! Второто полувреме свири повече за нас, за да компенсира от първото полувреме!
В крайна сметка нещата са точно на кантар и 50/50!
Една чиста дузпа не ни даде, за сметка на това даде друга, която бе 50/50!
Спести ДИРЕКТЕН червен картон на играч на Арсенал, после на същият играч пресилено му бе показан втори жълт картон!Отделно спестеният втори жълт картон за ЦЗ-то на Арсенал, което направи дузпата, която Бусака свири! - с това нещо везните пак се накланят в полза на топчиите, но съм склонен да затворя едно око, защото ситуацията за дузпата бе 50/50, а не 100 процентова!
Така че стига глупости! Бусака НЕ НИ ПОДПРЯ! Свири точно 50/50! Едното полувреме за единият отбор, другото полувреме за другият! Грешките му бяха напълно идентични и взаимно се компенсираха!