red1man2utd написа:Аз лично не мисля,че Ван Гаал е голям треньор.Относно АЗ Алкмаар-заслужено стават шампион,но не мисля,че ще направят нещо запомнящо в Шампионската лига.Не могат да стигнат това което,са правили Аякс и ПСВ,дори и Фейнорд.Но е хубаво да има и други отбори,стига сме гледали едни и същи отбори,всяка година
Няма спор те нямат пари за да направят трансфери, и да подсилят клуба.Дано бъркам де, ама надали.Освен това и на мен ми писна да гледам едни и същи клубове в шампионската лига. НЕ само от Холандия и по конкретно ПСВ.Те Аях не са влизали в лигата от три години де, Феиенорд на годишнината си се представиха повече от плачевно.Все пак се надявам от Германия да влязат Волфсбург и Херта Берлин например, следкато Хофенхаим се видя ,4 е няма да успее.От Италия Женоа.То впрочем от големите първенства само в Англия няма начин някои по малък клуб да пробие.Там доминацията е пълна.ТОП 4 гази наред, нищо , че в останалите отбори има пари, всеки клуб има някои много голям играч.Един Сандърланд имат Сисе за нападател.Един Блекбарн пред изпадане има Santa Крус и Бени Макарти.За Нюкасал няма да говорим.От Германия винаги има някои нов отбор, много е готино сичко, Вердер, шалке, ХСВ.Обаче и те неможаха да направят пробив в турнира.Борят се за 3та позиция в групата си.То какво очаквате и от Рубин Казан и от други очертаващи се участнички за пръв път.