Тотнъм - Милан 0:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Re: Тотнъм - Милан 09.03.2011 21:45

Мнениеот SuperSpurs » 09 мар 2011 23:47

acmilan написа:Аз лично съм доволен от отбора,играхме добре,владеехме топката през по-голямата част от времето и имахме много положения,липсваше ни късмет.Тотнъм не игра абсолютно нищо,което ме кара да съжалявам още повече,че отпаднахме.Много добър мач на цялата защита,на Зеедорф и Боатенг.Нападателите ни бяха пасивни,липсваше креативност и въпреки това имаше достатъчно възможности за гол.Ибрахимович не игра нищо,Робиньо също не търсеше достатъчно импровизация,Пато беше затварян добре,пробва няколко удара,но когато не ти е ден,няма да влезе отдалеч.Продължавам да смятам,че категорично Милан е по-добър от Тотнъм и се радвам,че не се сбъднаха прогнозите на някои големи специалисти,че Тотнъм ще ни размаже,че са мегаопасни по крилата и в халфовата линия.Шпорите днес се браниха 90 минути,не можеха да задържат топката и не създадоха голово положение.Всеки сам може да си направи нуждите изводи.Честитя победата на ФЕНОВЕТЕ НА ТОТНЪМ,не на безкрайно многото злобари,които са срещу Милан в този мач.На нас,росонерите,ни остават първенството и купата,ако направим дубъл,сезонът ще е успешен.

Благодаря за честитката..това е мъжко.
Аз обаче съм предоволен, че отстранихме Милан с тяхната стратегия, проповядвана с десетилетия.
Не е редно, когато Милан бие с 1:0 от два мача да се говори, че така правят големите отбори....а когато Тотнъм направи това - били слаби и т.н. Дори и така да е, то Милан е редно да благодарят на Господ, че играха с нас щото срещу добър отбор отиваха на двуцифрен резултат :).
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 09 мар 2011 23:49

durex написа:Златан не е за мачове като тия,показа го в Юве,Интер,Барселона и сега и в Милан,просто не е за големите мачове и това е.

Съгласен съм.Не може да е на 29 години,да е играл в 5 отбора европейски шампиони и да има само 3 гола в елиминации на Шампионската лига.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Авалокитешвара
Контакти:

Мнениеот Авалокитешвара » 09 мар 2011 23:50

milan199440barca написа: Ако Ибрахимович беше в Интер миналата година вероятно нямаше да вземат титлата. Лично мое мнение.

Това не е само твое мнение. Колко псувни е отнесъл Златан за това, че срещу Манчестър нацели гредата от два метра, примерно, не е истина. Единственото, което е толкова голямо, колкото самочувствието му е огромната заплата. 10 милиона, и то без да се броят щетите, пардон, пропуските, които прави.
Последна промяна от Авалокитешвара на 09 мар 2011 23:51, променено общо 1 път.
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Мнениеот SuperSpurs » 09 мар 2011 23:50

milan199440barca написа:Честито на феновете на Тотнъм за класирането. Късмет при жребия. един евентуален мач с Шахтьор ще даде повече шансове и на двата отбора. Уникална подкрепа от трибуните.
Крауч доста използва ръцете си при въздушните двубои. Страничния :) . От Милан силен мач за Сеедорф и Боатенг, донякъде и за Пато, но щом няма гол 180 минути... Сеедорф не задържаше излишно топката, нещо, което дразни феновете на сан Сиро, а се стремеше да действа с едно токосване. Фламини да ходи да се прегледа с тези влизания. Само да припомня, че за Милан в атака през годините са играли футболисти като Ван Бастен, Донадони, Уеа, Папен, Шевченко, Индзаги... Днес играят Робиньо и Ибра. Ако Ибрахимович беше в Интер миналата година вероятно нямаше да вземат титлата. Лично мое мнение. В средата на терена сме имали играчи като Савичевич, Бобан, Руи Коща, Пирло... днес играе Фламини. Разликата между Индзаги и Ибра. Гол в 93 мин срещу Аякс, гол лятото срещу Барселона. Невероятен гол, след подаване на Кларънс. Разликата между Робиньо и Шева - гол в 90 мин срещу Лион. Успех на Тотнъм и на Интер срещу Байерн в реванша. Все пак съм фен на италианския футбол.

Ето това е безпристрастно мнение...и за публиката, Фламини и изброените легенди. Моите уважения.
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 09 мар 2011 23:51

acmilan написа:
durex написа:Златан не е за мачове като тия,показа го в Юве,Интер,Барселона и сега и в Милан,просто не е за големите мачове и това е.

Съгласен съм.Не може да е на 29 години,да е играл в 5 отбора европейски шампиони и да има само 3 гола в елиминации на Шампионската лига.

Докато в калчото е на обратния полюс.Може сам да мъкне отбора до края,но стане ли въпрос за ШЛ и имам чувството,че някъква магия са му направили...нищо общо.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 мар 2011 23:51

След снощния мач между Барса и Арсенал, беше ясно, че тази вечер Тотнъм ще продължи. ;) Така гласи моята теория...
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 09 мар 2011 23:51

Интересно ми е защо подценявате Шахтьор ? Много по-силни са от Шалке, а и от други отбори...

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 09 мар 2011 23:52

Frankie Lampard написа:Интересно ми е защо подценявате Шахтьор ? Много по-силни са от Шалке, а и от други отбори...

И аз мисля така.Според мен спокойно могат да играят полуфинал!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 09 мар 2011 23:53

С резервните халфове първия мач и с 1 титуляр, ако може да се каже, че Зеедорф е титуляр в последно време толкова.Безличен Ибрахимович не пак, а отново.Обичайните пропуски на Робиньо, за Пато горе-долу добър мач само не ми стана ясно къде тръгва да лъже 5 защитника от Тотнъм, но това си е негово решение.Блестяща защита, дано ни е жив и здрав още 2-3 години Неста, а Силва още 2 пъти по-толкова.Абате и Янкуловски се правиха и те на ниво, само че Меркел и Страсер се покриха на края не знам дали не им дадоха шанс да направят нещо тия от Тотнъм или времето им беше малко.Отново "късмета" ни попречи, но вече почвам да се съмнявам, че късмета ни пречи.Това дърво Крауч трябва да му забранят със закон да играе футбол, то не бяха блъсканици, лакти, подпирания, качвания по гърбове, шамари.А тия "ферарита" дето ги коментирахте нещо не ги видях.И не съм виждал някой футболист да направи 10 нарушения за 50 мин. игра и да не получи картон, както и да е съдия нямаше кой знае какви други грешки.
П.С. Догодина с 1-2 трансфера взимаме лигата. FORZA MILAN !!!!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
Авалокитешвара
Контакти:

Мнениеот Авалокитешвара » 09 мар 2011 23:53

Santiago Munezz написа:
Frankie Lampard написа:Интересно ми е защо подценявате Шахтьор ? Много по-силни са от Шалке, а и от други отбори...

И аз мисля така.Според мен спокойно могат да играят полуфинал!

Няма как, вчера говорих с Батето и Шахтьор е дотук :lol:
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар

Върни се в “Милан”