Барселона - Арсенал 3:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: СЕДЕМ НЕЩА, КОИТО НАУЧИХМЕ ОТ БАРСЕЛОНА - АРСЕНАЛ

Мнениеот fcb_bg » 09 мар 2011 21:11

Thsmith написа:
South_Tribune написа: Истината е, че Арсенал излезнаха за 0-0 и си го получиха тройно :) , неможе да става въпрос за подпиране от съдията. Ударите са 19-0 в полза на Барселона, има ли смисъл, още да се говори за този мач ?

и 130-0 да са това не променя факта, че съдийте за пореден път подпряха зверски барселона...

Изображение

Ти какво викаше след мача в Лондон?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 мар 2011 21:18

fcb_bg написа:
Thsmith написа:
South_Tribune написа: Истината е, че Арсенал излезнаха за 0-0 и си го получиха тройно :) , неможе да става въпрос за подпиране от съдията. Ударите са 19-0 в полза на Барселона, има ли смисъл, още да се говори за този мач ?

и 130-0 да са това не променя факта, че съдийте за пореден път подпряха зверски барселона...

Изображение

Ти какво викаше след мача в Лондон?

Какво да съм "викал" ?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 мар 2011 21:23

Thsmith написа:Какво да съм "викал" ?

Точно там е въпросът, че нищо не си казал. Иначе сега си много активен да преценяваш съдийството.

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 мар 2011 21:26

fcb_bg написа:

Точно там е въпросът, че нищо не си казал. Иначе сега си много активен да преценяваш съдийството.

Кво очакваш? Ти коментираш ли пътя като е чист и няма дупки ? Или го коментираш като си разбиеш колата в някоя дупка?
Какво има да му коментирам на първия мач? И естествено, че ще съм активен като съдията ви класира...

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 мар 2011 21:34

Thsmith написа:
fcb_bg написа:

Кво очакваш? Ти коментираш ли пътя като е чист и няма дупки ? Или го коментираш като си разбиеш колата в някоя дупка?
Какво има да му коментирам на първия мач? И естествено, че ще съм активен като съдията ви класира...

Аха, ясен си ми. Като резнат Барса, се крием по дупките, ама като ги подпрат сме първи на мегдана да циврим колко е несправедлив света. Ти си от тая партия явно...

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 09 мар 2011 21:46

Thsmith написа:
South_Tribune написа:Истината е, че Арсенал излезнаха за 0-0 и си го получиха тройно :) , неможе да става въпрос за подпиране от съдията. Ударите са 19-0 в полза на Барселона, има ли смисъл, още да се говори за този мач ?

Изображение

Ти слепец ли си, или просто обичаш да говориш лъжи?!

Първо коментирай как рефера буташе зверски Арсенал в Лондон! --> Отменен редовен гол на Меси и спестен червен картон на Сонг!

После се замисли, че Бусака също зверски подпря топчиите като не свири 1000% дузпа 33-тата минута на мача и спести ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН червен картон на Вен Перси за удар без топка срещу Алвеш!!!

И след всичко това да твърдиш, че реферите са подпирали Барса... ти си жалък и нагъл, ама много жалък и много нагъл!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 мар 2011 21:51

megan fox написа:Ти слепец ли си, или просто обичаш да говориш лъжи?!

Първо коментирай как рефера буташе зверски Арсенал в Лондон! --> Отменен редовен гол на Меси и спестен червен картон на Сонг!

После се замисли, че Бусака също зверски подпря топчиите като не свири 1000% дузпа 33-тата минута на мача и спести ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН червен картон на Вен Перси за удар без топка срещу Алвеш!!!

И след всичко това да твърдиш, че реферите са подпирали Барса... ти си жалък, ама много жалък!

Нито съм слепец нито съм от барселона (демек и лъжи не говоря).
Никой не е бутал Арсенал... Кое му е редовното на гола на меси като имаше засада ? Сонг направи няколко фала за който можеше да получи втори жълт картон, но като се има предвид, че първия беше адски пресилен нормално е да не го изгони... А това, че спести няколко жълти картона за симулация на каталунци изобщо няма да го споменавам.
Каква дузпа 33 мин? Меси подритна топката назад към играч на Арсенал и се блъсна в Джору който не мърдаше... Какъв задължителен картон на Перси? Първо задължителен червен на АБидал и ПОНЕ жълт за Алвеш който първо грубо фаулира Насри, а после и протестираше, че и в мелето участва...
Скандално съдийство... всяко докосване до играч на барса се свиреше... изобщо съдията само чакаше момент да отреже главата на Арсенал...
Ти си гледай с цветни очила пак...

(пп след като сте топкова стрикти я кажете защо гнома не беше изгонен срещу Реал М като имаше жълт картон и доста повече време след сигнал ритна топката към вратата на касиляс ? Или тогава това е станало случайно понеже вятъра му е свистал в ушите ? Изобщо жалки сте..)

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Барселона - Арсенал 3:1 (FT)

Мнениеот fcb_bg » 09 мар 2011 21:59

Ахахах, злия хейтър ми разправя какво станало в мача, в който Реал не пиипна топката. Те трябваше да заършат мача с 8-9 души, ама ти пак си знаеш твоето.... :lol:

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 09 мар 2011 22:04

[center]Изображение[/center]
:mrgreen:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 мар 2011 22:07

Frankie Lampard написа:[center]Изображение[/center]
:mrgreen:

Смятай докъде стига фантазията на хората... Трябва да сложите смайли "Да чукна на дърво"...

Върни се в “Архив”