Протест срещу високите цени на горивата !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Протест срещу високите цени на горивата (13.03. 2011) !!!

Мнениеот Blue_Girl » 08 мар 2011 16:45

Дадох си гласа за:
Не, защото няма смисъл от такива протести!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 08 мар 2011 19:57

Ще бъда там, но дали ще стане нещо е друг въпрос, но пък е по-добре от това да стоя и да гледам(лично мнение) ;)

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Протест срещу високите цени на горивата (13.03. 2011) !!!

Мнениеот LSFC 1914 » 09 мар 2011 19:04

На 13 март 2011г. ще се проведе граждански протест в няколко български града против неоправдано високите цени на горивата. Протеста подкрепя и е подкрепен от бъдещия протест на професионалните превозвачи. Същността на протеста ще бъде зареждане за символични суми, изискване на фактура, максимално забавяне на колонката, като например - миене на стъкла, фарове, проверяване на налягането на гумите. Всичко ще се прави в рамките на разумното и благоприличното, без да се нарушава спокойствието и добрия тон. Ще има свободна колонка за непротестиращи граждани.

Аз ще протестирам. Правя го защото се съмнявам, че има картелно споразумение между големите вериги. Защото когато бях в Сърбия и заредих, бензинът беше по-евтин и с изненада отких, че моята скромна кола се движи доста по-добре, по-плавно, по-удобно, защото горивото е по-качествено. И това на някакви си 80км от столицата ни. Ще протестирам защото акцизът се обага с ДДС. Това е данък върху друг данък. Това само по себе си не ми звучи нито логично, нито рентабилно. Цената за производството на 1 литър бензин е 70ст. С превоз да става 1лев. Като се сложи печалба и акциз - да става 1,5лв. За мен това е реалистична цена за литър гориво. Защо в България дизелът е по-скъп от бензина, аз не мога да ви обясня. И за това ще протестирам. Ще протестирам още и за това, че по ефекта на доминото ще поскъпнат (още повече) храните, напитките, услигите. Ще се вдигнат цените на билетите, ще се свие потреблението. Ще се вдигнат данъците или ще се измисят нови такива. А заплатите - все същите. Това ще е унищожението на и иначе жалката ни икономика. Аз не искам да става това. Аз ще протестирам.

Знам, че по новините ще ни изкарат сбирщина боклуци, опитващи се да затруднят максимално обикновения гражданин, като своеобразни терористи. Знам, че ще изнервим служителите на бензиностанциите, аз тях ги разбирам, работят по 12 часа за някакви си 400-500лв, но нека и те ниразберат, сигурно и те имат коли и те са потребители в определен момент от живота си. Бъларите трябва да сме единни, а не да слушаме купени медии, защото всеки знае, че който разделя, той владее. Аз няма да съм овца в стадото. Трябва да отстояваме правата си, позициите си, вярванията си и идеалите. Може на 13-ти да съм сам, но ще го направя. Може да стана за смях, но ще знам, че съм отстоявал позицията си...
Аз ще протестирам. А вие?

Потребителски аватар
suni

Re: 13.03.2011 ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТ!!!

Мнениеот suni » 09 мар 2011 19:08

Изображение
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

plamena
Контакти:

Re: 13.03.2011 ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТ!!!

Мнениеот plamena » 09 мар 2011 19:14

и аз ще се включа
WWW.DUXBET.COM , 800 ЛЕВА НАГРАДЕН ФОНД

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 09 мар 2011 19:19

Нямам кола и не шофирам поне за сега де но напълно подкрепям хората,които ще протестират.

pesho chushkata

Мнениеот pesho chushkata » 09 мар 2011 19:20

Нямам кола,нито книжка,но ще взема някакво шишенце или кофичка и ще отида някъде да ми заредят за 20 стотинки.Проклетата държава...
Модераторите преебаха този форум...Махайте се келеши!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 09 мар 2011 19:42

Цените наистина ...са е** му м******.Аз ще протестирам, но нищо няма да се промени.Един протест,за да е успееш трябва да е добре организиран и от много хора, но като знам какво мръсно племе сме и колко сме разединени...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 мар 2011 19:49

При положение, че крайната цена на продукта зависи и от неща над които ние нямаме ръка, то този протест е безсмислен.
Да, цените са убийствено високи, но реално няма какво да се направи, а и едва ли ще тръгнат да свалят ставката на акцизите.
Изображение

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Мнениеот аби » 09 мар 2011 19:50

Ще протестирам/паркинга на кино"Арена"/,но без автомобила защото е с с празен резервоар.Финикийските знаци отидоха за сметките - ток/убийствена за м.януари/и парно!
Все си мисля,че ефект няма да има,защото"баровсите"предпочитат да закарат детето до у-ще с джипката и да се изтъпанят пред "офиса" със същата,вместо всички да не зареждаме един месец и да си пътуваме с градския транспорт! :?

Върни се в “Свободна зона”