Левски изпреварва Локо (Пд) за Илиан Илиев

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Левски изпреварва Локо (Пд) за Илиан Илиев

Мнениеот PFC Litex » 09 мар 2011 18:44

Илиан Илиев до момента с нищо не е показал, че може да води отбор на по-високо ниво от средняшки такъв, който е слушал днешното издание на "Спортно шоу Гонг" знае какво визирам.
Изображение

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 09 мар 2011 18:48

PFC Litex написа:Илиан Илиев до момента с нищо не е показал, че може да води отбор на по-високо ниво от средняшки такъв, който е слушал днешното издание на "Спортно шоу Гонг" знае какво визирам.

Ами аз не съм слушал предаването, но да спечелиш купата с отбор като Берое- мисля си това е доста сериозно постижение, с което малко български треньори могат да се похвалят :!:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 09 мар 2011 18:49

ultra,аз това имам предвид мега скандал включва точно това което казваш ти както и евентуално отпадане и от клубните турнири,но тогава Гонзо и Ясен няма да са единствени които ще си заминат.
Левски тази пролет не иска да играе,но да не се отплесквам от темата на човека тя касае Илиян Илиев а засега той си тренер на заралии.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 мар 2011 18:52

UltraBlue написа:
PFC Litex написа:Илиан Илиев до момента с нищо не е показал, че може да води отбор на по-високо ниво от средняшки такъв, който е слушал днешното издание на "Спортно шоу Гонг" знае какво визирам.

Ами аз не съм слушал предаването, но да спечелиш купата с отбор като Берое- мисля си това е доста сериозно постижение, с което малко български треньори могат да се похвалят :!:
Без да умаловажавам ничии труд, би ли ми припомнил пътя на Берое до спечелването на същата, отборите с които игра, както и в кои минути паднаха головете?
Изображение

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 09 мар 2011 18:54

Ти пък как го прецени ,, че нещо не разбрах.Нима казваш ,че тимовете на Берое и Черно Море са средняшки??
Да не говорим за титанът литекс срещу дебрецени батета и други тем подобни европейски величия.
Това че в момента имате добър отбор не означава ,че може да ей така с лека ръка да определяш доказали се отбори като "средняци".
Нали знаеш че в даден момент ситуацията се обръща.Да не се озовете вие в нашето положение.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 09 мар 2011 18:56

PFC Litex написа:Без да умаловажавам ничии труд, би ли ми припомнил пътя на Берое до спечелването на същата, отборите с които игра, както и в кои минути паднаха головете?

Отстрани цска... вярно е че и като цяло турнира се разви много благоприятно за тях, но все пак това не омаловажава постигнатото. А и като цяло показва отлична работа с млади футболисти, забелязва се изграден стил на игра в отбора, тактически не стои никак лошо...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 09 мар 2011 18:58

Avgusta 1916 написа:

Ти пък как го прецени ,, че нещо не разбрах.Нима казваш ,че тимовете на Берое и Черно Море са средняшки??
Да не говорим за титанът литекс срещу дебрецени батета и други тем подобни европейски величия.
Това че в момента имате добър отбор не означава ,че може да ей така с лека ръка да определяш доказали се отбори като "средняци".
Нали знаеш че в даден момент ситуацията се обръща.Да не се озовете вие в нашето положение.

Тази година сте средняци и двата отбора, но сте имена, с които всеки в България трябва да се съобразява, още повече когато гостува в Стара Загора, защото там можете да биете всеки ;). Колкото до Илиан, аз не виждам причина поради която да се махне от Зара. Там има всичко, което му е нужно, освен може би по - добро финансиране и лична изгода. Иначе има пълен кард бланш от гледна точка на селектирането, управланието и начина на игра. На нас не ни трябва нов тренъор. Според мен Матушев трябва да работи. Колкото до Левски - не мога да говоря много за тях, а и не трябва да се правят генерлни изводи от 2 слаби мача в началото на полусезона. САМО ЛОКО!
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 09 мар 2011 18:59

UltraBlue написа:
PFC Litex написа:Без да умаловажавам ничии труд, би ли ми припомнил пътя на Берое до спечелването на същата, отборите с които игра, както и в кои минути паднаха головете?

Отстрани цска... вярно е че и като цяло турнира се разви много благоприятно за тях, но все пак това не омаловажава постигнатото. А и като цяло показва отлична работа с млади футболисти, забелязва се изграден стил на игра в отбора, тактически не стои никак лошо...

+1
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 09 мар 2011 19:00

PFC Litex написа:
UltraBlue написа:

Без да умаловажавам ничии труд, би ли ми припомнил пътя на Берое до спечелването на същата, отборите с които игра, както и в кои минути паднаха головете?

Вече това не е по темата.Ще помоля да бъда извинен , но на този провокативен въпрос не мога да си трая.
Ето ти отборите : Локо Мездра-Берое 0:3,Монтана-Берое 0:1(първо полувреме),Берое-ЦСКА 1:0(около 70 мин.),Етрополе-Берое 0:1,(35 мин.) на финала знаеш на вашия стадион , който не е виждал толкова народ.Само на полуфинала играхме с отбор от "Б"група.Изключвам финала ,защото там с който и да се паднехме щеше да е срамота да нея вземем.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 мар 2011 19:01

Avgusta 1916, не приемай нещата буквално, тъй като си по-навътре в нещата би ли ми казал за последните 10 години Берое на какви места е завършвал в първенството и това какво общо има с Литекс.

UltraBlue, къде омаловажавам постигнато от Берое, просто споделих, че пътят им до финала беше лек и срещна един слаб и беззъб ЦСКА, както се казва, добро стечение на обстоятелствата.

Отбори като Левски, Локо, ЦСКА и т.н. не са хапка за всяка уста и това го разбраха много треньори и футболисти.
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”