(Б)рутално (Т)ъпо (В)улгарно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sl321

Re: (Б)рутално (Т)ъпо (В)улгарно

Мнениеот sl321 » 09 мар 2011 15:07

Аз заради тия коментатори дадох сума пари за сателитно оборудване.Отврат са.Не мога да разбера какво е това викане,квичене и напъване!!!Разбирам да играе български отбор с чужд както и да е-емоцията би била нормална.А тия независимо кой играе викат все по един и същи начин.Чудя се как немските,английските и испанските коментатори не ми създават такава отрицателна емоция каквато когато слушам коментар на този Сокачев.Не съм го слушал вчера но много хора го псуват за вчерашния му пристрастен коментар. Българския коментатор ( по принцип няма значение кой) както си мрънка,мрънка и не можеш да го чуеш какво говори и изведнъж започва да крещи и да квичи и да се дави.И все пак за мен е най-дразнещо че това се прави по подразбиране.Няма значение кой с кой играе,дали мача е важен или приятелски.Това няма значение.Има ли опасно положение крещим все едно България играят на финал на сетовно първенство.Сега гледам чужди телевизии и ми е много добре.Най-много се кефя на опцията която ми позволява да изключа коментатора и да слушам само атмосферата от стадиона.

Единствено мисля само арабските коментатори ме дразнят повече от българските.Като започнат с това: О аляяяяяяяя,ооо аляяяяяяя...луд ставам.Добре че на алджазирите има и английски коментар.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 09 мар 2011 15:21

Не ми хареса коментара на тия олигофрени от БТВ Екшън, натрапваха мнение ,че едва ли не всички трябва да сме за Барселона, че те са най-великите, неподимите, магьосните ,извънземните, Бразилия на Европа.Алооо сополчовци, има и други отбори освен Бразилия и Барселона.Оня Памуков се опита да оближе в ефир задника на Стоичков и настина (Памуков) изглеждаше като предрусал.В България е пълно с некомпететни кадри във всяка една сфера на обществото.Не може водещите, коментаторите и госта в студиото да се държат така все едно са на щат в Barca TV или El Mundo Deportivo.
Проблемът е, че на следващия мач на Барселона, пак същите хора ще са в студиото и пак ще се излагат пред НЕУТРАЛНИЯ ФЕН НА ФУТБОЛА с тоталната си липса на познания, бъркане на футболистите и говорене на глупости!!!

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 09 мар 2011 15:28

Дали не е добре да погледат малко чужди телевизии и да послушат нормални коментатори. Да си отговорят "къде сме ние". И ако си отговорят адекватно, да си мълчат повече и пак да се слуша атмосферата от стадиона, а не да си мислят, че коментират по радиото и никой не вижда и не знае какво става.

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 09 мар 2011 16:15

Аз нямам пристрастия към двата отбора снощи и честно казано се забавлявах искрено с коментара на Алекси за Адриано :lol: И от време на време пуска някоя забавна глупост, но да бъда честен не съм му и обръщал много внимание какви ги е говорил. Странно ми е, че има толкова негативни мнения за него след този мач, предвид силното му пристрастие към британския футбол и клубове. Не само Ливърпул, те са ясни, но в повечето случаи когато играе британски отбор срещу някой друг си личат пристрастията му към отбора от острова. Компетентни коментатори в България няма от Мичмана (Бог да го прости) насам. А колкото до викането... на мен ми е полезно, защото обикновено гледам няколко мача едновременно на няколко екрана и като се разквичи някой се обръщам към него и така не изпускам положението :lol: От друга страна напълно разбирам хората, които са фенове на някой отбор и коментатора дрънка пристрастно за другия...изнервящо е, но за това е измислено МУТЕ-то :lol: Колкото до студиата преди мача и на почивката... не съм гледал такова от години...това време го използвам за разходки до хладилника и едното място :mrgreen:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 09 мар 2011 17:11

Абе и аз се дразня,например тия от Диема.Е как може открито да декларираш от кои отбор си и не само това ,ами понякога допускат да има фенщина и в коментарите им.Как може едно време Мичмана и Людмил Неделчев никой да не знае за кой отбор са 40 години,а тия днешните?!?.....Аз мога да кажа всички коментатори от Диема на кой отбор симпатизират-

Боби Борисов-Арсенал
Георги Драгоев-Арсенал
Веселин Василев-Арсенал
Ивайло Даскалов-Блекбърн
Лъчезар Пройнов-не знам :) :) :)
БТВ
Алекси Сокачев-ЦСКА и Ливърпул
Васил Делов-Ливърпул
РИНГ
Касабов-Левски
Шабански-ЦСКА
ГОНГ
няма смисъл,всички знаем
и т.н и т.н. всички са за смяна!!!
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 09 мар 2011 17:25

8-)

Абе, той и Николай Колев - Мичмана (Бог да го прости!) беше левскар, но го прикриваше умело и си остана професионалист до последния си ден.
Днешните коментаторчета така коментират, все едно са си вкъщи на дивана и са се събрали на бира с някой съсед, който е от същия отбор. Хич не се съобразяват, че с пристрастните си коментари дразнят дори неутралните фенове, а камоли тези на другия отбор.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 09 мар 2011 17:57

luxorus написа:[offtopic]Алекси Сокачев-ЦСКА и Ливърпул[/offtopic]

[offtopic]Не е от ЦСКА ;) Славист е :)[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Anarchy!
Контакти:

Мнениеот Anarchy! » 09 мар 2011 18:31

Към 82 минута при 3:1 за Барселона коментар за шансовете на отборите :
- "Има 7-8 минути до края на мача + продължението, достатъчно време Барселона да увеличи общия резултат в 1/8 финалния двубой." ;)
rock`n`roll baby
ОФАНЗИВА

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 09 мар 2011 18:31

luxorus написа:Абе и аз се дразня,например тия от Диема.Е как може открито да декларираш от кои отбор си и не само това ,ами понякога допускат да има фенщина и в коментарите им.Как може едно време Мичмана и Людмил Неделчев никой да не знае за кой отбор са 40 години,а тия днешните?!?.....Аз мога да кажа всички коментатори от Диема на кой отбор симпатизират-

Боби Борисов-Арсенал
Георги Драгоев-Арсенал
Веселин Василев-Арсенал
Ивайло Даскалов-Блекбърн
[!!!

Драгоев със сигурност е от МЮ, както мисля и Василев ;)

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 09 мар 2011 20:29

luxorus написа:Абе и аз се дразня,например тия от Диема.Е как може открито да декларираш от кои отбор си и не само това ,ами понякога допускат да има фенщина и в коментарите им.Как може едно време Мичмана и Людмил Неделчев никой да не знае за кой отбор са 40 години,а тия днешните?!?.....Аз мога да кажа всички коментатори от Диема на кой отбор симпатизират-

Боби Борисов-Арсенал
Георги Драгоев-Арсенал
Веселин Василев-Арсенал
Ивайло Даскалов-Блекбърн
БТВ
Алекси Сокачев-ЦСКА и Ливърпул
Васил Делов-Ливърпул
РИНГ
Касабов-Левски
Шабански-ЦСКА
ГОНГ
няма смисъл,всички знаем
и т.н и т.н. всички са за смяна!!!

Васко Делов е от Байерн ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Върни се в “Свободна зона”