(Б)рутално (Т)ъпо (В)улгарно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Re: (Б)рутално (Т)ъпо (В)улгарно

Мнениеот lisynger » 09 мар 2011 12:04

Бях за Барса, но наистина коментарът ме подразни, не обичам толкова много пристрастия в коментара
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 09 мар 2011 12:05

ТЕМАТА НЕ Е ЗА МАЧА! МОЛЯ НЕ КОМЕНТИРАЙТЕ НЕГО ТУК! ИМА ДОСТАТЪЧНО ДРУГИ ТЕМИ ЗА ТОВА...
Накраткоо драги ми смехурко, за да задоволя "глада" ти за знания:
НЕ ДУЗПА НЯМАШЕ! КАКТО НЯМАШЕ И ЧЕРВЕН КАРТОН НА ВАН ПЕРСИ...

И ти си същия като коментаторите снощи...

rocky
Контакти:

Мнениеот rocky » 09 мар 2011 12:08

МАЛЕЕЕЕ И АЗ СИ МИСЛИХ, ЧЕ ТУКА ИМА ХОРА КОИТО ПОНЕ МАЛКО ОТ МАЛКО РАЗБИРАТ ОТ ФУТБОЛ.Пожелавам на всички които мислят, че няма дузпа първо да изгледат ситуацията 2 пъти има клипче и в гонг, а ако все още смятат, че няма дузпа Ви пожелавам една такава дузпа да не бъде отсъдена за вашите отбори

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 09 мар 2011 12:14

Имало дузпа . Боже ;х .. Ако Перси беше паднал така , щеше да получи картон за симулация , но беше изгонен по рано ; )

Потребителски аватар
Torino FC 1906
Контакти:

Мнениеот Torino FC 1906 » 09 мар 2011 12:26

Най лошото е когато болни фенчета станат журналисти и в частност коментаторчета !
В нашата мина родна журналистика с лопати да ги ринеш .... ще се издрайфам !

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 09 мар 2011 12:27

mironi88 написа:Приятелю, не разбра ли, че на някой от "шефовете" тук не им е угодно да се плюе по БТВ и след всеки момент темата ще бъде заключена за n-ти път.

Ами нека... Пак ще я пусна. Нека я заключват ако ги е страх от истината техен си проблем!
И ПАК ДО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ - ТАЗИ ТЕМА НЕ Е ЗА МАЧА СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ЗА ДУЗПИ КАРТОНИ ФАЛОВЕ И НЕЗНАМ СИ КАКВО!!! ВЛЕЗТЕ СИ В ТЕМАТА ЗА МАЧА И СИ КОМЕНТИРАЙТЕ НА ВОЛЯ!

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 09 мар 2011 12:32

и аз гледах мача като безпристрастен зрител, и мен ме подразниха много коментаторите, но те явно се учат от диема, там са същите. И друго ме подразни снощи - много положения за засада /свирени или не/ за засада останаха без повторение, явно телевизията която излъчваше от стадиона е също толкова "безпристрастна".
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

EthanHuntt
Контакти:

Мнениеот EthanHuntt » 09 мар 2011 12:37

абе що решихте, че имате акъла да разсъждавате "ако тоя беше паднал, ако ония беше ритнал ..."
Няма такива филми за "големите отбори". И двата отбора са големи. Барса СЕ СКЪСАХА ДА ГИ РЕЖАТ и миналата година в Милано, грешка, поради която отпаданаха от турнира !!! И преди 2 седмици в Лондон. АБСОЛЮТНО ЧИСТ 100% ГОЛ за 0-2 !, който ама никой не оспорва, освен съдиите.. НИКОЙ от Барса изобщо не повдигна темата за съдийството нито миналата година, нито сега. Вчера пак, каква по-чиста дуспа, но уви ... Трудно може да се тълкува дали Перси е чул или не е чул сигнала, но като цяло Барса бяха по-ощетените в 2-та мача. Барса смазаха своя противник и показаха в пъти повече желание да продължат, умения и качества.
Накраткоо драги ми смехурко, вземи се успокой и приеми загубата на мизерния ти /като игра/ отбор от Барселона.
За загубата вина нямат нито Краси Минев, нито Сокачев, нито бТВ, че са предавали мача. Щом не ти харесва коментара и водещия то винаги имаш избор - сменяш канала или намаляш звука и си го коментираш сам. В бТВ работят отлично и само студиото на Диема ги превъзхожда. Радвам се, че мачовете не се предават примерно по Канал 1, Канал 3, Канал 10 ...
Арсенал бяха тотално смазани и всякакъв различен коментар би бил неадекватен!

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 09 мар 2011 12:53

Две неща само-1.БТВ нямат адекватни коментатори-нито за шампионска лига,нито за вътрешното първенство,НО същото е положението и с другите телевизии,отразяващи мачовете,може би само с изключение на филм+
и 2.Второто полувреме ми стана жал за един наистина толкова голям отбор,какъвто е Арсенал-изглеждаха,като срамежливи дечица събрани набързо от улицата-честно не бях виждал такова мачкане от един отбор над друг.

П.С.Не съм привърженик на нито един от двата отбора.

nikolov
Контакти:

Мнениеот nikolov » 09 мар 2011 12:59

само С.Табаков е пример как се коментира безпристрасно.

Върни се в “Свободна зона”