От кои отбори няма нужда "А" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: От кои отбори няма нужда "А" група

Мнениеот acmilan » 20 апр 2009 14:41

portokal написа:Най-добре ще е с 4-ри пловдивски отбора ! Ботев , Локо , Спартак , Марица ! ДА ! И Спартак и Марица имат място в А група... , но... Особено Спартак !

Да живее пловдивския шовинизъм ! :lol: :lol: :lol:

:D Между другото,той е доста силен :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Мнениеот Taz » 20 апр 2009 14:41

boro написа:мойто мнение е такова , че колкото фенове искат да идат на мача да ги пуснат . А не като онзи ден на мача литекс - ЛЕВСКИ.От литекс дават само 500 билета - е що така като претендирате за нещо си направете стадион.
В "A" група нека останат отборите със стадиони над 15 000 капацитет, за дерби мачовете

И ще останат ЦСКА, "Левски" и Черноморец, други стадиони над 15 000 няма! А да и Локо Сф :lol:

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 20 апр 2009 14:42

acmilan написа:
portokal написа:Най-добре ще е с 4-ри пловдивски отбора ! Ботев , Локо , Спартак , Марица ! ДА ! И Спартак и Марица имат място в А група... , но... Особено Спартак !

Но беше спрян от храбрия Волов :D
Изображение Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 20 апр 2009 14:44

smash_the_reds написа:
acmilan написа:

Но беше спрян от храбрия Волов :D

:D За Волов ти можеш да кажеш повече :D
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 20 апр 2009 14:44

boro написа:мойто мнение е такова , че колкото фенове искат да идат на мача да ги пуснат . А не като онзи ден на мача литекс - ЛЕВСКИ.От литекс дават само 500 билета - е що така като претендирате за нещо си направете стадион.
В "A" група нека останат отборите със стадиони над 15 000 капацитет, за дерби мачовете

И за какво са ти толкова големи стадиони като на 95% от мачовете идват по 2-3 хиляди човека???
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

boro
Контакти:

Мнениеот boro » 20 апр 2009 14:45

стадиони има , ама никой не прави нищо по стадиона . Неможе да идеш на стадиона искат ти 5 лева за вход и вместо да седнеш стоиш прав , защото нема нито седалки нито пейки а само цимент :D

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 20 апр 2009 14:46

acmilan написа:
Taz написа:
garfild8 написа:Бяхме в Б група,taz.Това проблем ли ти е?

Да бе били сте. Ония от Локо Пд ходиха навремето по 15-20 хил. в Б група на мач, докато вие се навъдихте 20 поколение "моряци" като станахте по-силен отбор от Спартак Вн. Аз непомня 90-те никакво съперничество между вас и Спартак Вн, просто защото 90% от града беше за Спартак ;)

Между другото това за феновете във Варна съм го чувал от доста хора :roll:

Аз съм си моряк от1979г.И друго истинските фенове на ЧМ и Сп.Вн,си подкрепят отборите,а не се пребоядисват.По твоята логика Taz,сигурно и феновете на Левски и ЦСКА си сменят пристрастията,нали. :roll: Ти да не би да си от тях :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Мнениеот Taz » 20 апр 2009 14:48

garfild8 написа:
acmilan написа:
Taz написа:Да бе били сте. Ония от Локо Пд ходиха навремето по 15-20 хил. в Б група на мач, докато вие се навъдихте 20 поколение "моряци" като станахте по-силен отбор от Спартак Вн. Аз непомня 90-те никакво съперничество между вас и Спартак Вн, просто защото 90% от града беше за Спартак ;)

Между другото това за феновете във Варна съм го чувал от доста хора :roll:

Аз съм си моряк от1979г.И друго истинските фенове на ЧМ и Сп.Вн,си подкрепят отборите,а не се пребоядисват.По твоята логика Taz,сигурно и феновете на Левски и ЦСКА си сменят пристрастията,нали. :roll: Ти да не би да си от тях :lol:

Всъщност не по моята логика феновете на ЦСКА, "Левски", "Ботев", Локо Пд, винаги са си били от тези отбори, този феномен го има само в твоя град ;)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 20 апр 2009 14:50

гарфилд,аз само споделих какво са ми казвали немалко хора за феновете във Варна,не съм се заяждал,не ги прави и ти.

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 20 апр 2009 14:50

Аз съм си моряк от1979г.И друго истинските фенове на ЧМ и Сп.Вн,си подкрепят отборите,а не се пребоядисват.По твоята логика Taz,сигурно и феновете на Левски и ЦСКА си сменят пристрастията,нали. :roll: Ти да не би да си от тях :lol:[/quote]
Аз наистина познавам такива фенове на Левски и ЦСКА, които преди време са били от противника :D
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Върни се в “Футбол - България”