[8-ми Март 2011г.] Барселона : Арсенал 3:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Emo_87
Контакти:

Re: [8-ми Март 2011г.] Барселона : Арсенал 3:1 (FT)

Мнениеот Emo_87 » 09 мар 2011 09:37

Барса заслужено продължава напред!
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 09 мар 2011 09:44

Аз съм неутрален фен и мога да кажа, че Барселона бяха 2 класи над Арсенал този мач, можеше да бият и с 5-0 и нямаше да е учудващо. Арсенал игра строго тактически, но адски грозно и реално не играха футбол. Ван Перси беше изгонен пресилено, и дузпата за Барса беше също пресилена, но ако погледнем в първото полувреме недадена 100% дузпа за Барса и вероятно червен картон на Ван Перси за удар без топка т.е. съдията не кореспондираше на нивото на мача.
Радвам се, че красивото победи над грозното, за разлика от миналата година и се надявам да има по-малко мачове, в които ще играе само единият отбор а другият ще гледа да рита и руши играта.
Барселона играха много красиво, само слепец може да не им хареса спектакъла, който сътвориха на терена, а Арсенал... отпаднаха заслужено.

Ca7alano
Контакти:

Мнениеот Ca7alano » 09 мар 2011 09:48

DmG написа:
Ca7alano написа:B__A__N__DA__TA много обективно мнение според мен. Тук ми мирише на много наакани гащички на фенове на разни отборчета, които знаят да играят само антифутбол. Да, вторият жълт картон беше пресилен, но дуспата първото полувреме беше 200%, това и феновете на арсенал немогат да отрекат. Да, фен съм на Барселона и се радвам, че никога отбора не е играл грозния футбол който игра Арсенал вчера. Не отива на такъв техничен отбор да играе по този начин, можехме да ги пръснем с 7 8 гола. Венгер не показа нищо различно от това което показаха Челси и Интер през предните години, ритане, опити да се бави играта още през първото полувреме. Жалко, че си вкарахме автогол, че сега ще се писка 3 месеца, защото не виждам как Арсенал щеше да вкара. Да не говорим че още първия мач ги смляхме от атаки, но сума пропуски. Един не-столичен отбор, колкото повече печели, толкова повече хора ще го мразят. Едва ли един неутрален фен би видял нещо в играта на Арсенал този мач, което да покаже че могат или заслужават да продължат напред. Поздравявам всички истински каталунци :)

Абре това да не ви е художенствена гимнастика ??? Ако искаш вече да се дава и оценка за красота на футбола , съдиите ще вдигат картончета със оценка :) Пък и друго , къде го има това - абре какво че няма червен картон , те на другите не им дадоха дузпа , значи са наравно .
Шибания футбол е на голове . Барса 47 мин, трябваше да вкарат първия гол , НЯМА гаранция , че при 11 на 11 щяха да успеят за 35 мин. :) Това гонене на играч ГО НЯМА НИКАДЕ ВЪВ ФУТБОЛА .
55 минута , 100 000 фенове , само 1 секунда след сигнала Перси рита топката , ПЪРВО разпращане на топката ТОВА НЕ Е РАВНО на изгонване на футболист !!!!!

Да прав си, беше пресилен както вече казах, а картона за удар в лицето жълт ли е или червен? Или и него никъде го няма? 11:11 добре но да беше дал дузпата първото полувреме съдията. Бъди обективен, грешките не са само в една посока.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 09 мар 2011 09:56

Ca7alano написа:
Да прав си, беше пресилен както вече казах, а картона за удар в лицето жълт ли е или червен? Или и него никъде го няма? 11:11 добре но да беше дал дузпата първото полувреме съдията. Бъди обективен, грешките не са само в една посока.

Първо за хващане за гушата , МЕСЕЦИ не се играше , едно време :) За дузпите няма какво да споря , Даже мисля , че първото половреме ако не се лъжа за положението , за което ми говориш . Няма дузпа , защото Меси точно когато си бутна топката , тя отиваше във играч на Арсенал . Помня че точно докато падаше Меси , вече играч на Арсенал я пое . Но не мисля да споря , Мача беше решен от червения картон . Първо , че е пресилен . Второ , че остави Арсенал само със 10 човека . Трето , Перси нямаше да пропусне във положението накрая . Четвърто след картона падна желанието на играчите на Арсенал . Всичко се реши от този АБСУРДЕН картон .
Повтарям , не ми се спори за дузпи и т.н.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 09 мар 2011 10:08

Барселона беше по-добрия отбор.Заслужено спечели и продължава напред.Още в първия мач когато Арсенал победи мисля че беше незаслужено.Извиних се на всички които преди мача ги нарекох,заблудени и наивници за това че бяха гласува в анкетата че Арсенал ще победи.Е,ако тогава са били обидени,сега поне дано ме разберат какво съм имал предвид.

Голове: 3:1
Общо удари: 19:0 :o
Удари във вратата: 10:0 :o
Блокирани удари: 2:0
Спасявания: 0:7
Корнери: 5:2
Засади: 8:4
Притежание на топката в проценти: 68:32 :o
Покрита дистанция: 115924: 111139
Извършени фаулове: 8:19
Жълти картони: 0:5
Червени картони: 0:1
Общ брой пасове: 872:339 :o
Общ брой точни пасове: 738:199 (успеваемост на пасове - 85%:59%)

Аз лично като фен на Реал ,не мога да понасям тия факти по-горе,но.....това е положението.Не може да отричаме истината.
Последна промяна от sl321 на 09 мар 2011 10:15, променено общо 2 пъти.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 09 мар 2011 10:09

Жалко за Арсенал!
Не мога да приема женския футбол и гела! Твърдо против барца!
А на тоя снощи якоментатор повече да не му дават да коментира - мазник скапан!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 09 мар 2011 10:10

sl321 написа:Барселона беше по-добрия отбор.Общ брой пасове: 872:339
Общ брой точни пасове: 738:199 (успеваемост на пасове - 85%:59%)

Пич има една игра казва се Хандбал, основната идея там е много пасове около наказателното поле! Значи аз искам да гледам футбол!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Real_Madrid1
Контакти:

Мнениеот Real_Madrid1 » 09 мар 2011 10:11

А двата жълти картони на централните защитници на Арсенал още до 20тата минута на срещата , ами хилядите нарушения за всяко падане или подхлъзване на играч на барца ? Реферът си реши срещата сам !!! Но аз го разбирам , неможе така безславно да отпадне на осминафинал великата барца , пълна със световни шампиони и тн, затова ще я гледаме как я бутат и до финала , дано там Реал си го върне за онова 5:0 така най-ще ги боли ! Най-подпирания отбор са барца!!!

Ca7alano
Контакти:

Мнениеот Ca7alano » 09 мар 2011 10:19

DmG написа:
Ca7alano написа:

Първо за хващане за гушата , МЕСЕЦИ не се играше , едно време :) За дузпите няма какво да споря , Даже мисля , че първото половреме ако не се лъжа за положението , за което ми говориш . Няма дузпа , защото Меси точно когато си бутна топката , тя отиваше във играч на Арсенал . Помня че точно докато падаше Меси , вече играч на Арсенал я пое . Но не мисля да споря , Мача беше решен от червения картон . Първо , че е пресилен . Второ , че остави Арсенал само със 10 човека . Трето , Перси нямаше да пропусне във положението накрая . Четвърто след картона падна желанието на играчите на Арсенал . Всичко се реши от този АБСУРДЕН картон .
Повтарям , не ми се спори за дузпи и т.н.

Не мога да отрека, че картона беше пресилен, но не мисля, че играта на арсенал се различаваше и преди него. Перси нямаше да пропусне от това положение това е почти сигурно. И на мен не ми е приятно когато стават съдийски грешки без значение в полза на кого. За мен е жалко просто, че Венгер предпочете грозната игра. Очаквах арсенал поне да атакуват. Аз съм фен на Барса, за мен ги надиграхме тотално и се класираме заслужено. Веки има право на мнение всепак :) Успех на Ман Ю срещу Арсенал в събота и в ШЛ ;)

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Мнениеот luddeN » 09 мар 2011 10:51

Голове: 3:1
Общо удари: 19:0
Удари във вратата: 10:0
Блокирани удари: 2:0
Спасявания: 0:7
Корнери: 5:2
Засади: 8:4
Притежание на топката в проценти: 68:32
Покрита дистанция: 115924: 111139
Извършени фаулове: 8:19
Жълти картони: 0:5
Червени картони: 0:1
Общ брой пасове: 872:339
Общ брой точни пасове: 738:199 (успеваемост на пасове - 85%:59%)[/quote]
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

Върни се в “Арсенал”