[8-ми Март 2011г.] Барселона : Арсенал 3:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: [8-ми Март 2011г.] Барселона : Арсенал 3:1 (FT)

Мнениеот marmi52 » 09 мар 2011 07:24

8-)

Уважавам Барса като отбора играещ най-красив футбол в света, но снощи отново бяха побутнати от съдията напред ...
Картонът на Ван Перси беше меко казано пресилен ... А, ако не бяха останали с човек по-малко Арсенал едва ли щяха да загубят с два гола разлика при 1:1.
Само Челси може да спре вече Барселона ! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 09 мар 2011 07:31

Очаквам в Барса отново да се помислят за "непобедими" след тая победа срещу Арсенал и отново някой отбор да ги отстрани с "антифутбол" както миналия сезон. :lol:
Последна промяна от Santiago Munezz на 09 мар 2011 07:47, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

dammessi
Контакти:

Мнениеот dammessi » 09 мар 2011 07:40

Пичове в Англия гледах мача , по канала , който го даваха показаха , колко време след сигнала на съдията Перси спря (с хронометър на екрана и повторение даже) .......................................ще познаете ли ? Чакам отговор .............ИИИИИИИИИИИ ДА, имаме печеливш - 1 СЕКУНДА......1 СЕКУНДА и втори жълт картон съответно червен, ето това е нещо уникално , повечето съдий не само няма да дадът втори жълт картон за разкарване на топката ако ще и 10 секунди след сигнала да е било , ами този го даде след колосалната 1.

Пичове мичове, ще ти дам прост пример за да може пишещите тук да ме разберете. За 1 секунда футболист бяга минимум 10 метра минимум, Това в спорта и футбола е огромно време. Тоест все едно след сигнал на съдията футболиста да продължи да бяга поне 10 метра минимум. В случая с Перси сложете си ръка на сърцето и кажете той погледна ли към страничния?

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 09 мар 2011 07:47

Да Ви го на****м Барса , мръсен съдийски отбор!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 09 мар 2011 08:36

[quote="kingofpop"]С ужас установявам, че 95% от пишещите тук са абсолютно неграмотни....може ли да правите по 4-5 грешки на изречение, научете поне езика ни. ;) Разбирам ги феновете на Челси и МЮ..нормално е да ги е страх от разгром, но няма да избягат и те.Само искам да питам тези, които мислят, че Барса е съдийски отбор...ЗАЩО СПОМЕНАВАТ САМО СИТУАЦИИТЕ, В КОИТО БАРСА Е ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНА : защо не споменат гола от двуметрова засада на Милито миналата година, защо не споменат отменения гол на Меси отпреди 3 седмици, ясно се вижда, че засада няма, защо не споменат как Ван Перси остана на терена след умишлен шамар през първата част..всеки разбиращ поне малко от футбол знае, че това е червен картон..защо не споменат не дадената дуспа през първoто полувреме срещу Меси-100% ва... още ли да изброявам, да, Ван Перси бе изгонен пресилено, но той трябваше да е извън игра още преди почивката :lol:[/quote]
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 09 мар 2011 09:02

Играхме за равен още от началото и това ни изигра лоша шега.
Бентнер направи уникален пропуск.
:cry:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 09 мар 2011 09:09

На мен мача не ми хареса особено.Барселона се опитваха да влезнат с топката във вратата, а Арсенал имаха сигурно 5 атаки максимум за целия мач.Червения картон за Перси беше пресилен в дадената ситуация, трябваше да го изгонят още през 1-то полувреме.Чиста дузпа, несвирена, а играта на Кошчиелни, при нормално съдийство, щеше да му коства 3 червени картона в един мач.Барселона надигра Арсенал убедително и засужено продължава , Венгер да потърси вината за отпадането в играта на Насри, Росицки, Аршавин през второто п-ме.Единственият който много ми хареса от Арсенал беше Уилшър.Също много лошо впечатление правиха постоянните провокации на Алвеш.Мисля, че днес ще има по-хубав мач в Лондон и бих се радвал на победа на Милан..Това е от мен, лек ден на всички ;)
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
chepishev73
Контакти:

Мнениеот chepishev73 » 09 мар 2011 09:23

Ужасяваща за Арсенал е статистиката от мача с Барселона. Нито един удар по посока на вратата на Виктор Валдес не са отправили момчетата на Арсен Венгер за всичките 90 минути. Каталунците са стреляли 19 пъти, десет от които в очертанията. Лондончани нямат шут нито в рамките, нито встрани от вратата, след като попадението беше автогол на Серхио Бускетс.
"Синьо-червените" имат два блокирани шута към вратата на лондончани, а съперникът - отново нула. Пет корнера са изпълнили иберийците - два гостите от "Емиратс". Притежанието на топката е 68 процента в полза на Барса. Извършените нарушения са осем срещу 19. Само Чави и Иниеста са дали общо повече точни подавания от целия отбор на Арсенал - 208:199. Най-много километри са избягали Даниел Алвеш и Джак Уилшир - 12,153 срещу 12,028.
Подробна статистика (Барса:Арсенал):
Голове: 3:1
Общо удари: 19:0
Удари във вратата: 10:0
Блокирани удари: 2:0
Спасявания: 0:7
Корнери: 5:2
Засади: 8:4
Притежание на топката в проценти: 68:32
Покрита дистанция: 115924: 111139
Извършени фаулове: 8:19
Жълти картони: 0:5
Червени картони: 0:1
Общ брой пасове: 872:339
Общ брой точни пасове: 738:199 (успеваемост на пасове - 85%:59%)

sportal.bg

Какво повече да се каже? Кой играе футбол? Кой играе ганкиното?

Ca7alano
Контакти:

Мнениеот Ca7alano » 09 мар 2011 09:26

B__A__N__DA__TA много обективно мнение според мен. Тук ми мирише на много наакани гащички на фенове на разни отборчета, които знаят да играят само антифутбол. Да, вторият жълт картон беше пресилен, но дуспата първото полувреме беше 200%, това и феновете на арсенал немогат да отрекат. Да, фен съм на Барселона и се радвам, че никога отбора не е играл грозния футбол който игра Арсенал вчера. Не отива на такъв техничен отбор да играе по този начин, можехме да ги пръснем с 7 8 гола. Венгер не показа нищо различно от това което показаха Челси и Интер през предните години, ритане, опити да се бави играта още през първото полувреме. Жалко, че си вкарахме автогол, че сега ще се писка 3 месеца, защото не виждам как Арсенал щеше да вкара. Да не говорим че още първия мач ги смляхме от атаки, но сума пропуски. Един не-столичен отбор, колкото повече печели, толкова повече хора ще го мразят. Едва ли един неутрален фен би видял нещо в играта на Арсенал този мач, което да покаже че могат или заслужават да продължат напред. Поздравявам всички истински каталунци :)

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 09 мар 2011 09:37

Ca7alano написа:B__A__N__DA__TA много обективно мнение според мен. Тук ми мирише на много наакани гащички на фенове на разни отборчета, които знаят да играят само антифутбол. Да, вторият жълт картон беше пресилен, но дуспата първото полувреме беше 200%, това и феновете на арсенал немогат да отрекат. Да, фен съм на Барселона и се радвам, че никога отбора не е играл грозния футбол който игра Арсенал вчера. Не отива на такъв техничен отбор да играе по този начин, можехме да ги пръснем с 7 8 гола. Венгер не показа нищо различно от това което показаха Челси и Интер през предните години, ритане, опити да се бави играта още през първото полувреме. Жалко, че си вкарахме автогол, че сега ще се писка 3 месеца, защото не виждам как Арсенал щеше да вкара. Да не говорим че още първия мач ги смляхме от атаки, но сума пропуски. Един не-столичен отбор, колкото повече печели, толкова повече хора ще го мразят. Едва ли един неутрален фен би видял нещо в играта на Арсенал този мач, което да покаже че могат или заслужават да продължат напред. Поздравявам всички истински каталунци :)

Абре това да не ви е художенствена гимнастика ??? Ако искаш вече да се дава и оценка за красота на футбола , съдиите ще вдигат картончета със оценка :) Пък и друго , къде го има това - абре какво че няма червен картон , те на другите не им дадоха дузпа , значи са наравно .
Шибания футбол е на голове . Барса 47 мин, трябваше да вкарат първия гол , НЯМА гаранция , че при 11 на 11 щяха да успеят за 35 мин. :) Това гонене на играч ГО НЯМА НИКАДЕ ВЪВ ФУТБОЛА .
55 минута , 100 000 фенове , само 1 секунда след сигнала Перси рита топката , ПЪРВО разпращане на топката ТОВА НЕ Е РАВНО на изгонване на футболист !!!!!
Последна промяна от DmG на 09 мар 2011 09:38, променено общо 1 път.

Върни се в “Арсенал”