Ca7alano написа:B__A__N__DA__TA много обективно мнение според мен. Тук ми мирише на много наакани гащички на фенове на разни отборчета, които знаят да играят само антифутбол. Да, вторият жълт картон беше пресилен, но дуспата първото полувреме беше 200%, това и феновете на арсенал немогат да отрекат. Да, фен съм на Барселона и се радвам, че никога отбора не е играл грозния футбол който игра Арсенал вчера. Не отива на такъв техничен отбор да играе по този начин, можехме да ги пръснем с 7 8 гола. Венгер не показа нищо различно от това което показаха Челси и Интер през предните години, ритане, опити да се бави играта още през първото полувреме. Жалко, че си вкарахме автогол, че сега ще се писка 3 месеца, защото не виждам как Арсенал щеше да вкара. Да не говорим че още първия мач ги смляхме от атаки, но сума пропуски. Един не-столичен отбор, колкото повече печели, толкова повече хора ще го мразят. Едва ли един неутрален фен би видял нещо в играта на Арсенал този мач, което да покаже че могат или заслужават да продължат напред. Поздравявам всички истински каталунци

Абре това да не ви е художенствена гимнастика ??? Ако искаш вече да се дава и оценка за красота на футбола , съдиите ще вдигат картончета със оценка

Пък и друго , къде го има това - абре какво че няма червен картон , те на другите не им дадоха дузпа , значи са наравно .
Шибания футбол е на голове . Барса 47 мин, трябваше да вкарат първия гол , НЯМА гаранция , че при 11 на 11 щяха да успеят за 35 мин.

Това гонене на играч ГО НЯМА НИКАДЕ ВЪВ ФУТБОЛА .
55 минута , 100 000 фенове , само 1 секунда след сигнала Перси рита топката , ПЪРВО разпращане на топката
ТОВА НЕ Е РАВНО на изгонване на футболист !!!!!