[8-ми Март 2011г.] Барселона : Арсенал 3:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: [8-ми Март 2011г.] Барселона : Арсенал

Мнениеот Thsmith » 09 мар 2011 00:42

DmG написа:[
във всеки шибан мач във който някой води във резултата се вижда разпращане на топката , особено ако госта води .....НО няма толкова смешен жълт картон във 55 минута , какво време бави във 55 минута ..... при това ПЪРВО разпращане , не на празно съм го написъл със главни букви ....

Искам някое фенче на барселона което защитава картона да ми каже меси защо ен беше изгонен срещу Реал М като имаше жълт картон и разкара топката срещу Касиляс и то доста повече след сигнала ? :?: :?:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 09 мар 2011 00:46

Thsmith написа:
във всеки шибан мач във който някой води във резултата се вижда разпращане на топката , особено ако госта води .....НО няма толкова смешен жълт картон във 55 минута , какво време бави във 55 минута ..... при това ПЪРВО разпращане , не на празно съм го написъл със главни букви ....

Искам някое фенче на барселона което защитава картона да ми каже меси защо ен беше изгонен срещу Реал М като имаше жълт картон и разкара топката срещу Касиляс и то доста повече след сигнала ? :?: :?:

Защото , ако си нормален съдия няма да го направиш , ще предупредиш играча , че ако направи още едно нещо извън правилата ще го изгонят , но да те изгонят за бавене на време и то толкова малко е немислимо...(освен ако не си наистина нагъл и не бавиш над 5-6-7 секунди)
САМО ЛЕВСКИ!

Сектор-Б

Мнениеот Сектор-Б » 09 мар 2011 00:48

QniMadrid написа:
Сектор-Б написа:Надеждите са Ви да счупят краката на играчите на Барса! Ами да , май това е единственият начин да бъде спряна Барселона! :lol: Пожелавам си Юнайтед (ако се класират)!

Брат ти май много си вярваш ;]

Вярвам си защото играчите на Барса ме увериха днес за незнам кой път с играта си , че са най-добрият отбор в света! Ти забрави ли последният рецитал и онова звучно 5:0? Щом Ви харесва футбол с десетки нарушения - ок , аз предпочитам комбинативен , бърз , спиращ дъха футбол!
Frankie Lampard написа:Бием ли Копенхаген няма да пиша повече...

Нали сте толкова сигурни в победата, сигурно потривате ръце, че няма да ме има вече...

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 09 мар 2011 00:48

Тоя мач си беше с предизвестен край, така или иначе. За това, което направи Абидал, на Емо Спасов му прекратиха кариерата и ако имаше заслужен червен картон в тази ситуация шансовете на Арсенал щяха да се повишат леко. За изгонването на Перси едва ли има човек, който да не смята, че е доста пресилено. Все пак шумът от 100 хиляди човека, които надуват свирки и викат като подивели се чува може би на 30 км от стадиона, така че нищо чудно и да не е чул Перси. Убеден съм обаче, че Барса щеше да се класира и без това, но тези две решения наклониха прекалено много везната в тяхна полза. Това отпадане едва ли ще е фатално за Арсенал, а дори смятам, че ще е ползотворно. Жалко за Шчесни!
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 09 мар 2011 00:48

Победи насрания съдия , на които след мача никои не му обърна никакво внимание.Всеки един от играчите си пази хляба.Досега не съм видял рядко играч,които да цапардоса и то заслужено тези неконтролируеми съдии.Те трябва да не са така недостижими и необеспокоявани и енергията,която се изсипва на улицата е излишна.

Сектор-Б

Мнениеот Сектор-Б » 09 мар 2011 00:50

Thsmith написа:

Вероятно по същата причина , поради която НЕ беше изгонен Карвальо.
Frankie Lampard написа:Бием ли Копенхаген няма да пиша повече...

Нали сте толкова сигурни в победата, сигурно потривате ръце, че няма да ме има вече...

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 09 мар 2011 00:51

sirius123 написа:Победи ******ия съдия , на които след мача никои не му обърна никакво внимание.Всеки един от играчите си пази хляба.Досега не съм видял рядко играч,които да цапардоса и то заслужено тези неконтролируеми съдии.Те трябва да не са така недостижими и необеспокоявани и енергията,която се изсипва на улицата е излишна.

Човек при дузпата направо си мислих , ако съм треньорчето на Арсенал да изкарвам отбора , а пък ако съм играч направо да му налетя на съдията.....
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 09 мар 2011 00:52

Gateca написа:Тоя мач си беше с предизвестен край, така или иначе. За това, което направи Абидал, на Емо Спасов му прекратиха кариерата и ако имаше заслужен червен картон в тази ситуация шансовете на Арсенал щяха да се повишат леко. За изгонването на Перси едва ли има човек, който да не смята, че е доста пресилено. Все пак шумът от 100 хиляди човека, които надуват свирки и викат като подивели се чува може би на 30 км от стадиона, така че нищо чудно и да не е чул Перси. Убеден съм обаче, че Барса щеше да се класира и без това, но тези две решения наклониха прекалено много везната в тяхна полза. Това отпадане едва ли ще е фатално за Арсенал, а дори смятам, че ще е ползотворно. Жалко за Шчесни!

+1
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 мар 2011 00:53

Незнам ама след всеки мач който гледам на тия ги от безкрайните подпирания ги намразвам като незнам какво... Направо ми е мечта да ги видя срещу Стоук или някой подобен мъжки отбор как ще ги потроши и ще им покаже за какви фалове трябва да се правиш на умрял, а не за всеки полъх на вятъра ...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 09 мар 2011 01:06

Gateca написа:Тоя мач си беше с предизвестен край, така или иначе. За това, което направи Абидал, на Емо Спасов му прекратиха кариерата и ако имаше заслужен червен картон в тази ситуация шансовете на Арсенал щяха да се повишат леко. За изгонването на Перси едва ли има човек, който да не смята, че е доста пресилено. Все пак шумът от 100 хиляди човека, които надуват свирки и викат като подивели се чува може би на 30 км от стадиона, така че нищо чудно и да не е чул Перси. Убеден съм обаче, че Барса щеше да се класира и без това, но тези две решения наклониха прекалено много везната в тяхна полза. Това отпадане едва ли ще е фатално за Арсенал, а дори смятам, че ще е ползотворно. Жалко за Шчесни!

Склонен съм да се съглася, но бих вметнал че според мен Арсенал си имаха свойте шансове и мача не беше чак толкова предизвестен :)
Изображение

Върни се в “Арсенал”