Барселона - Арсенал 3:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

rainman_p
Контакти:

Re: Барселона - Арсенал, реванш в ШЛ 08.03.2011 21:45

Мнениеот rainman_p » 09 мар 2011 00:26

DmG написа:НЯКОЙ ФЕН НА БАРСА НЯМА ЛИ ДА МИ ДАДЕ ПРИМЕР - КОГА Е БИЛ ИЗГОНЕН ИГРАЧ ЗА ПЪРВО РАЗПРАЩАНЕ НА ТОПКАТА !

Това не е единствената причина.. Нервните изблици през първото полувреме доведоха до изостреното внимание на съдията и може да го е предупредил, а това с изритването на топката преля чашата.. просто не му издържа психиката на РВП.. съдията много добре го наказа... това е футбол все пак, а не психо санаториум за отказване на вредни навици!!

Потребителски аватар
Veso_PLD
Контакти:

Мнениеот Veso_PLD » 09 мар 2011 00:27

DmG написа:Жалка победа със съдията .... Сладка да ви е ....
Червен картон след ПЪРВО разпращане на топката - ГО НЯМА ВЪВ футбола . До сега когато трябваше да вадят Барца от калта .... Честита ви жалка победа !!!!

Ти си гледал друг мач бе момче ........ !!!!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 09 мар 2011 00:27

DmG написа:НЯКОЙ ФЕН НА БАРСА НЯМА ЛИ ДА МИ ДАДЕ ПРИМЕР - КОГА Е БИЛ ИЗГОНЕН ИГРАЧ ЗА ПЪРВО РАЗПРАЩАНЕ НА ТОПКАТА !

Няма никакво значение, че е първо разкарване на топката. За всяко такова се дава жълт картон, който в случая е втори и означава изгонване от игра!

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 09 мар 2011 00:27

Frankie Lampard написа:Феновете на Барса, вие освен да плюете противника друго можете ли ? ''Жълтите смешници'' и срещу тях да бягате, няма да ги стигнете. Единствените смешници в случая сте вие. Не заслужавате успехите на любимия си отбор. Вероятно сте фенове на Барса, само защото бие наред, така като ви чета коментарите. Ако Барса спре да бие, ще минете от Реал сигурно, както направихте преди време повечето. Ясни сте ми. Разбира се има и изключения, като Фокса, макар че и той понякога прекалява.

А ти Франки изобщо не прекаляваш нали :? Айде и ти по-малко с изцепките ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Veso_PLD
Контакти:

Мнениеот Veso_PLD » 09 мар 2011 00:29

Frankie Lampard написа:Феновете на Барса, вие освен да плюете противника друго можете ли ? ''Жълтите смешници'' и срещу тях да бягате, няма да ги стигнете. Единствените смешници в случая сте вие. Не заслужавате успехите на любимия си отбор. Вероятно сте фенове на Барса, само защото бие наред, така като ви чета коментарите. Ако Барса спре да бие, ще минете от Реал сигурно, както направихте преди време повечето. Ясни сте ми. Разбира се има и изключения, като Фокса, макар че и той понякога прекалява.

"Феновете на Барса, вие освен да плюете противника друго можете ли ? ''
ОГЛЕДАЙ СЕ КАКВО ПРАВИШ ОТ СУМАТИ ВРЕМЕ В ТАЯ ТЕМА БЕ ?!??!?!?!
Точно ти ли за плюене взе да говориш ....
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 09 мар 2011 00:29

Какво да прекалявам, бе човек. Някога да съм наричал Юнайтед например смешници ? Никога, нали. Колко пъти съм казвал, че това е глупаво, вие така и не може да го разберете. Обиждате хора, които са постигнали толкова в живота, колкото вие и за 10 няма да постигнете. Нека са смешници.

Не заслужавате успехите на Барса- ФАКТ.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 09 мар 2011 00:30

luddeN написа:Няма смисъл да доказваме на тия дяволчета, че сме по добри, защото всички го знаят. Не искам манчо, заради Бербо ... Юнайтед в момента са много слаби, като такива не ми се иска да вадим нож на умряло куче. НЯМА СМИСЪЛ.

Напротив - има, защото феновете им не разбират от дума, а и от боя дето им хвърлихме в Рим също не са достатъчно респектирани ;)

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 09 мар 2011 00:31

Абре хора свалете тези " синьо червени " очила и помислете , КОГА СЕ Е СЛУЧВАЛО във 55 минута да :
НЯКОЙ ФЕН НА БАРСА НЯМА ЛИ ДА МИ ДАДЕ ПРИМЕР - КОГА Е БИЛ ИЗГОНЕН ИГРАЧ ЗА ПЪРВО РАЗПРАЩАНЕ НА ТОПКАТА !

ТОВА ГО НЯМА !!!! Помислете , защо се случи точно във този мач и точно когато ви трябваше ....
Докато някой не ми отговори , няма какво да коментирам . Няма да обяснявам на всеки за какво става думи , мисля че ЯСНО съм го написал .....

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 09 мар 2011 00:31

Frankie Lampard написа:Какво да прекалявам, бе човек. Някога да съм наричал Юнайтед например смешници ? Никога, нали. Колко пъти съм казвал, че това е глупаво, вие така и не може да го разберете. Обиждате хора, които са постигнали толкова в живота, колкото вие и за 10 няма да постигнете. Нека са смешници.

Не заслужавате успехите на Барса- ФАКТ.

Кой кой е оплюл,че не разбрах :? Кой е казал,че Манчестър са смешници :? А ти изобщо не обиждаш и футболисти и хора,които съвсем случайно са постигнали доста повече от теб така ли ?
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 09 мар 2011 00:33

Никога не съм обиждал футболист. Правил съм си майтапи, но да нарека някого смешник- НИКОГА !

Върни се в “Архив”