[8-ми Март 2011г.] Барселона : Арсенал 3:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
QniMadrid
Контакти:

Re: [8-ми Март 2011г.] Барселона : Арсенал

Мнениеот QniMadrid » 09 мар 2011 00:29

Как да кажат феновете на барса нещо като 60% от тях от 1-2 години знаят за отбора ама дрънкат врели некипели тука

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 мар 2011 00:29

DmG написа:Манчестър няма да могат да ги бият, не и тази година . Надеждата ми е във Челси или Шахтьор :)

Шахтьор ;) Циганин на студ не държи :) :) :) Наще тука са изключение
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Мнениеот luddeN » 09 мар 2011 00:29

Pride of London написа:
DmG написа:НЯКОЙ ФЕН НА БАРСА НЯМА ЛИ ДА МИ ДАДЕ ПРИМЕР - КОГА Е БИЛ ИЗГОНЕН ИГРАЧ ЗА ПЪРВО РАЗПРАЩАНЕ НА ТОПКАТА !

Баце , не очакваи отговор!Остаи да им се паднем ние , Ман У , абе някои отбор дето не си поплува и да им начупи краката ! Да ги видя тогава циганите им с цигани ! :twisted:

Иниеста is coming ! :lol: :lol: :lol:
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

Pride of London
Контакти:

Мнениеот Pride of London » 09 мар 2011 00:29

DmG написа:
Pride of London написа:
DmG написа:НЯКОЙ ФЕН НА БАРСА НЯМА ЛИ ДА МИ ДАДЕ ПРИМЕР - КОГА Е БИЛ ИЗГОНЕН ИГРАЧ ЗА ПЪРВО РАЗПРАЩАНЕ НА ТОПКАТА !

Баце , не очакваи отговор!Остаи да им се паднем ние , Ман У , абе някои отбор дето не си поплува и да им начупи краката ! Да ги видя тогава циганите им с цигани ! :twisted:

Манчестър няма да могат да ги бият, не и тази година . Надеждата ми е във Челси или Шахтьор :)

Аз пък вярвам!Само като видят Ошеи,Видич,Рио,Флечър,Карик , и сичките с мотиките , предвождани от Руни с лопатата ш видиш дали няма ги потрошат ! :lol: :lol:

IvoDivo
Контакти:

Мнениеот IvoDivo » 09 мар 2011 00:30

CTAHKO написа:

Аз искам пример с изгонен футболист на Барселона в ШЛ през последните години в елиминационата фаза на турнира ;)

Аз искам пример (освен българското първенство), когато не е даден жълт картон когато играч продължи да играе и стреля към вратата след съдийски сигнал ! Ха сега да ви видим...

Потребителски аватар
Evailo
Контакти:

Мнениеот Evailo » 09 мар 2011 00:31

ЗАЩО КАТО ЗАМЕСВАТЕ ТОЛКОВА МНОГО СЪДИЙТЕ,НЕ МИ КОМЕНТИРАТЕ СТРАНИЧНИЯ В ЛОНДОН,КОЙТО СПРЯ ДВЕ СТРАХОТНИ АТАКИ НА БАРСА С НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ ЗАСАДИ.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9aQgL9djuE4[/youtube]
http://www.evailo.com

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 мар 2011 00:32

IvoDivo написа:
CTAHKO написа:

Аз искам пример с изгонен футболист на Барселона в ШЛ през последните години в елиминационата фаза на турнира ;)

Аз искам пример (освен българското първенство), когато не е даден жълт картон когато играч продължи да играе и стреля към вратата след съдийски сигнал ! Ха сега да ви видим...

На световното в Африка,заради вувузелите :!: :!: :!:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 мар 2011 00:32

Evailo написа:ЗАЩО КАТО ЗАМЕСВАТЕ ТОЛКОВА МНОГО СЪДИЙТЕ,НЕ МИ КОМЕНТИРАТЕ СТРАНИЧНИЯ В ЛОНДОН,КОЙТО СПРЯ ДВЕ СТРАХОТНИ АТАКИ НА БАРСА С НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ ЗАСАДИ.

Защото не ни се коментира :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Сектор-Б

Мнениеот Сектор-Б » 09 мар 2011 00:33

Надеждите са Ви да счупят краката на играчите на Барса! Ами да , май това е единственият начин да бъде спряна Барселона! :lol: Пожелавам си Юнайтед (ако се класират)!
Frankie Lampard написа:Бием ли Копенхаген няма да пиша повече...

Нали сте толкова сигурни в победата, сигурно потривате ръце, че няма да ме има вече...

IvoDivo
Контакти:

Мнениеот IvoDivo » 09 мар 2011 00:33

Аз искам пример с изгонен футболист на Барселона в ШЛ през последните години в елиминационата фаза на турнира ;)[/quote]

Аз искам пример (освен българското първенство), когато не е даден жълт картон когато играч продължи да играе и стреля към вратата след съдийски сигнал ! Ха сега да ви видим...[/quote]

На световното в Африка,заради вувузелите :!: :!: :!:[/quote]

:D И даваш този пример защото цял мач чуваше вувузели ли ? :D

Върни се в “Арсенал”