[8-ми Март 2011г.] Барселона : Арсенал 3:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: [8-ми Март 2011г.] Барселона : Арсенал

Мнениеот CTAHKO » 09 мар 2011 00:09

arsenvengerin написа:Гостите поканени в студиото са тъпанари.

Да ги линчуваме :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
aleks1912
Контакти:

Мнениеот aleks1912 » 09 мар 2011 00:12

Барселона за пореден път показа своята класа и заслужено постигна победа над отбора на Арсенал. А тези глупости , че съдията бил помогнал са пълни простотии . А спрямо червения картон може наистина съдията да е сгрешил , но когато играч на Барса бе ударен в лицето без топка всичко беше ОК , затова мога да кажа на феновете на Арсенал , че любимият им отбор не игра никакъв футбол тази вечер !

IvoDivo
Контакти:

Мнениеот IvoDivo » 09 мар 2011 00:12

Абе тоя червен картон какво влияние има бе умник? Перси докато беше на терена колко пъти му чу името ? С него или без него Арсенал бяха СМАЗАНИ !!! ФАКТ !!! Приеми го и варви да си лягаш ;)[/quote]

ееееее ти се оля :evil: може ли да кажеш че е се тая дали са 11 или 10 :shock: по твойта логика барца щом са толкова добри що срещу тях не се излиза с 14 човека :lol: ама не съдии[/quote]

Барца, както ги наричаш, в тоя мач и с 9 човека да бяха играли, пак щяха да бият... Арсенал се бяха насрали още качвайки се на самолета за Барселона. Ако си бяха играли играта, щяха да имат много по-големи шансове...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 мар 2011 00:14

Сектор-Б написа:
Да не забравяме червения картон във втория мач с Интер ;) Ама те са свикнали в елиминационите фази на турнира да играят с човек повече :) :) :)

А третият гол от засада на Интер спомняме ли си? Ще завали отново![/quote]

А дузпите дето не ги свириха срещу Челси спомняш ли си ги :?: А предната година пак срещу Челси когато трябваше да изгони и двамата а изгони ДеЛорно а остави Меси в игра спомняш ли си го :?: Срещу Арсенал на финала спомняш ли си картона на Леман :?:
Последна промяна от CTAHKO на 09 мар 2011 00:14, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Evailo
Контакти:

Мнениеот Evailo » 09 мар 2011 00:14

Момчета,в студиото в SKY SPORTS бяха ДжанЛука Виали и мисля Паоло Роси.И двамата бяха категорични,че Барселона е заслужила победата с по-класна игра.
Английските коментатори пък в бяха абсолютно умерени и нямаше никакви словесни изблици.
А може би Платини е купил и италианските легенди и английските коментатори и всичко живо освен вас "обективните" фенове на Арсенал.
Започвате да ми заприличвате на феновете на един друг отбор,срещу който все има някаква външна конспирация.
ИЛИ,МОЖЕ БИ СТАВА ВЪПРОС ЗА ЕДНИ И СЪЩИ ХОРА!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9aQgL9djuE4[/youtube]
http://www.evailo.com

IvoDivo
Контакти:

Мнениеот IvoDivo » 09 мар 2011 00:17

Evailo написа:Момчета,в студиото в SKY SPORTS бяха ДжанЛука Виали и мисля Паоло Роси.И двамата бяха категорични,че Барселона е заслужила победата с по-класна игра.
Английските коментатори пък в бяха абсолютно умерени и нямаше никакви словесни изблици.
А може би Платини е купил и италианските легенди и английските коментатори и всичко живо освен вас "обективните" фенове на Арсенал.
Започвате да ми заприличвате на феновете на един друг отбор,срещу който все има някаква външна конспирация.
ИЛИ,МОЖЕ БИ СТАВА ВЪПРОС ЗА ЕДНИ И СЪЩИ ХОРА!!!

Баце, ти колко фена на Арсенал видя тука да спорят за съдията ? Тези които се заяждат не са фенове на Арсенал, а просто анти фенове на Барселона и такива които съжаляват че Барселона не е отпаднала, защото следващия кръг ще размажат и техния отбор :)

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 09 мар 2011 00:17

Да не забравяме червения картон във втория мач с Интер ;) Ама те са свикнали в елиминационите фази на турнира да играят с човек повече :) :) :)[/quote]
А третият гол от засада на Интер спомняме ли си? Ще завали отново![/quote]

А дузпите дето не ги свириха срещу Челси спомняш ли си ги :?: А предната година пак срещу Челси когато трябваше да изгони и двамата а изгони ДеЛорно а остави Меси в игра спомняш ли си го :?: Срещу Арсенал на финала спомняш ли си картона на Леман :?:[/quote]

+ 100000000 абе барса без съдии не става :!: :!: на който не му харесва истината си измисля колко са велики и се кефи ай лека нощ и само Левски и Челси :lol:

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 09 мар 2011 00:19

Баце, ти колко фена на Арсенал видя тука да спорят за съдията ? Тези които се заяждат не са фенове на Арсенал, а просто анти фенове на Барселона и такива които съжаляват че Барселона не е отпаднала, защото следващия кръг ще размажат и техния отбор :)[/quote]

ами барса са до тук освен ако не им се падне шахтьор но аз очаквам Челси или Юнайтед

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 09 мар 2011 00:20

Барселона търсеха повече головете и победата и я постигнаха с 90% труд и добра игра и 10% леко рамо от съдията -казвам леко защото ситуацията при Перси може да се даде може и да не се даде жълт картон (то при тази публика гръмогласна е възможно да не се чуе първоначално) -тоест по преценка.При дузпата също може да се даде може и да не се даде пак според преценка на съдията!!Но пак казвам Барселона търсеха начините за успех бореха се повече докато Арсенал реално нямаше чисто голово положение като изключим положението на Бендтнер което си беше най-доброто през второто полувреме!
Критиката ми към Венгер е че Арсенал прекалено дълго позволи играчите на Барса да владеят топката в тяхната половина и просто хаотичното им чистене на моменти не беше в тяхна полза защото реално така още повече се затягаше обръча пред наказателното поле.Аршавин трябваше да започне титуляр груба грешка за мен също!
От Арсенал най-добре се представиха Уилшър -страхотно желание за игра и хъс бореше се правеше добри пробиви на моменти а също добра игра на Алмуния въпреки 3 гола спаси 3-4 чисти голови положения!
От Барса бих отличил Дани Алвеш просто беше дори по-голяма заплаха и от Вия който не изигра най-добрият си мач за Барса.
Меси не блестеше днес но отново показа че е номер 1 със страхотния първи гол и 2-3 невероятни пробива а и хладнокръвната дузпа-рядко добра дузпа между другото!!
Жалко за Арсенал -наистина този път максимално затрудниха Барса и в двата мача се получи един спектакъл -особено в първия двубой но на този етап Барса е класа над Арсенал няма какво да се лъжем!Но Арсенал наистина показа че вече е достатъчно зрял за големите битки евала! Догодина можем отново да си пожелаем да се изправят пак един срещу друг за да гледаме пак едно футболно шоу!
Успех на Барса на 1/4 финалите!
Последна промяна от smoothc на 09 мар 2011 00:21, променено общо 1 път.

Сектор-Б

Мнениеот Сектор-Б » 09 мар 2011 00:21

CTAHKO написа:
Сектор-Б написа:
Да не забравяме червения картон във втория мач с Интер ;) Ама те са свикнали в елиминационите фази на турнира да играят с човек повече :) :) :)

А третият гол от засада на Интер спомняме ли си? Ще завали отново!

А дузпите дето не ги свириха срещу Челси спомняш ли си ги :?: А предната година пак срещу Челси когато трябваше да изгони и двамата а изгони ДеЛорно а остави Меси в игра спомняш ли си го :?: Срещу Арсенал на финала спомняш ли си картона на Леман :?:[/quote]
Спомням си как в първият мач (0:0) спестиха на три (3) пъти червен картон на Алекс и два (2) пъти червен картон на Балак, но естествено това го забравяш.
Frankie Lampard написа:Бием ли Копенхаген няма да пиша повече...

Нали сте толкова сигурни в победата, сигурно потривате ръце, че няма да ме има вече...

Върни се в “Арсенал”