[8-ми Март 2011г.] Барселона : Арсенал 3:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
GNRforever
Re: [8-ми Март 2011г.] Барселона : Арсенал
това беше,надеждата ми да спрът Барселона е в Челси,аре този Торес да почне да вкарва да имат по-голям шанс де
само Челси може да ги спре,Реал никакви шансове ,ще се нааакат само като излезат срещу Барса,а на Ноу Камп не ми се мисли,Юнайтед издиша,няма кой да ги спре
ареееееееееееее ЧЕЛСИ 
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Та кво викате за Английския футбол?Голяма работа а? Всички отбори в Испания били супер слаби за това Барса ги мачка.....смешници...
Ако им даваха картон за сяка симулация до ся да са ги изгонили всичките

- mertezaker
- Контакти:
Thsmith на 08 Мар 2011 23:36
иначе най-противния отбор - барселона... пълно с нагли симуланти който само да ги докосне някой и се правят все едно ги е блъснал танк и са на смъртен одър
е в тоя мач Арсенал са много по-противни, то това тяхното не е футбол
- ZinedineZidane
- Контакти:
Резонно 1-0. Няма какво да се лъжем, Барселона е класа над Арсенал, който много напредна за последната година, но пак е една крачка зад най-силните... Съдията си свири нормално, единствено сбърка с фала на Диаби срещу Меси и непоказването на жълт картон за Абидал за хващането на Перси за гушата.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
- sven_goran
- Контакти:
sl321 написа:Та кво викате за Английския футбол?Голяма работа а? Всички отбори в Испания били супер слаби за това Барса ги мачка.....смешници...
Що не си гледаш френските...
Англия винаги ще бъде №1,
въпреки че Барса ще продължи сега
- Neftochimic1892
- Контакти:
sl321 написа:Та кво викате за Английския футбол?Голяма работа а? Всички отбори в Испания били супер слаби за това Барса ги мачка.....смешници...
ем луд имаха преднина , за ко да атакуват . Сега ще е интересно как ще реагират артилиристити
mertezaker написа:Thsmith на 08 Мар 2011 23:36
иначе най-противния отбор - барселона... пълно с нагли симуланти който само да ги докосне някой и се правят все едно ги е блъснал танк и са на смъртен одър
е в тоя мач Арсенал са много по-противни, то това тяхното не е футбол
Не е ами пълна скръб са женички сичките до един.
Айде артилеристи
GNRforever написа:това беше,надеждата ми да спрът Барселона е в Челси,аре този Торес да почне да вкарва да имат по-голям шанс де![]()
![]()
само Челси може да ги спре,Реал никакви шансове ,ще се нааакат само като излезат срещу Барса,а на Ноу Камп не ми се мисли,Юнайтед издиша,няма кой да ги спре
ареееееееееееее ЧЕЛСИ
А бе веСеляк....спри да сереш бе! От къде се намери ? Не мога да повярвам че природата може да се издъни така....
- Udoji90
- Контакти:
Леле, леле, моите хора просто не могат да пипнат топката. Не знам дали не е по-добре да не излязат за второ полувреме и да регистрират служебна загуба. Машини са тия каталунци.
А съдията е тотално неадекватен - спести сума ти картони, а и 2 пъти обърка аут с корнер...
А съдията е тотално неадекватен - спести сума ти картони, а и 2 пъти обърка аут с корнер...
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...