Вълците се върнаха в премиер лийг
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Вълците се върнаха в премиер лийг
браво. да видим дали ще останат 

Последна промяна от XTaz на 20 апр 2009 18:37, променено общо 1 път.
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш
Re: Въците се върнаха в премиер лийг
Кои са тия "въците" бе, поне като пускаш тема се подготви с речник до себе си? Малоумник!!!
Уувърхямптън
айде без епитети
става дума за уулвърхямптън. ако се интересуваш малко от английски футбол щеше да разбереш но... разбраме нали?

става дума за уулвърхямптън. ако се интересуваш малко от английски футбол щеше да разбереш но... разбраме нали?
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш
XTaz написа:айде без епитети![]()
![]()
![]()
![]()
Абе аз знам много добре за какво иде реч, ама се постарай следващия път, като пускаш тема да няма правописни грешки. Смешно е !!!
- Бижутера
- Контакти:
такива отбори като Улвс,Уест Бромич,Шефилд и тн нямат място в никакъв елит.Къв е смисъла да се класираш и след първия полусезон да изоставаш от 19-тия в класирането с 10 точки?
Ето за това Премиършип ше си остане селска лига,щото всичко се знае още след 30-тия кръг
Ето за това Премиършип ше си остане селска лига,щото всичко се знае още след 30-тия кръг

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- Ticha
- Контакти:
Браво на "вълците", заслужиха си промоцията с постоянството си през сезона. Сега остава да видим дали Бирмингам или Шефилд Юн ще вземе втората директна промоция за елита и след това кой ще спечели плейофите за 3тата. Ще бъде интересно. 

Бижутера написа:такива отбори като Улвс,Уест Бромич,Шефилд и тн нямат място в никакъв елит.Къв е смисъла да се класираш и след първия полусезон да изоставаш от 19-тия в класирането с 10 точки?
Браво.Най-накрая едно нормално мнение.
-
- Контакти:
Re: Вълците се върнаха в премиер лийг
Винаги съм подкрепял Уулвс в Англия!Отбор с велика история и фенове по целия свят/макар и не колкото Ливърпул, Юнайтед.../Напред,вълци,така или иначе никога не съм се отказвал да ви подкрепям,сега съм щастлив,знам че това е отборът!!!