Не е изключено Уилшър тая вечер да накаже Барселона.Това момче е уникален футболист и само какви глупости се говорят за него не е истина.
Тиаго за да стане Шави ,доста хляб трябва да изяде( в момента е титуляр в Барселона Б),докато Уилшър е титуляр в отбора който е на второ място в Англия.Уилшър има 25 мача за Арсенал тоя сезон а само на 19 години.
[8-ми Март 2011г.] Барселона : Арсенал 3:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: [8-ми Март 2011г.] Барселона : Арсенал
Последна промяна от sl321 на 08 мар 2011 19:59, променено общо 1 път.
- Santiago Munezz
- Контакти:
Да ама на Мегън не му трябва да е гледал някой футболист той просто е сигурен че щом Тиаго е от Барса значеи е класа над Уилшър

[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
Santiago Munezz написа:Да ама на Мегън не му трябва да е гледал някой футболист той просто е сигурен че щом Тиаго е от Барса значеи е класа над Уилшър![]()

Frankie Lampard написа:Диаби- халфовете на Барса ще си правят каквото си искат с него, а и не само халфовете. Лошо, шансовете на Арсенал доста намаляват без Сонг.
Диаби е единствения играч в Арсенал който може да сложи ред в средата със силови приоми :0 Имам предвид, че не го е страх да раздава шутове което дори не лицеприятно е необходимо в такива мачове
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
delije_sever написа:Thsmith написа:megan fox написа:
Тиаго Алкантара!Уилшър не съм го гледал досега (не следя ВЛ), но няма как да е по-добър от Тиаго! - просто не е възможно!
тиаго кой![]()
разбираш намерка... изобщо не си обективен когато става дума за барселона ей...
Toй не е гледал Уилшър, но няма как да е добър от Тиаго Алкантра. Няма как. Невъзможно. Разбираш ли

sl321 написа: Тиаго за да стане Шави ,доста хляб трябва да изяде( в момента е титуляр в Барселона Б),докато Уилшър е титуляр в отбора който е на второ място в Англия.Уилшър има 25 мача за Арсенал тоя сезон а само на 19 години.
Виж халфовете на Арсенал и виж тези на Барса! На кого на мястото на играе Тиаго, след като е плеймейкър?!! Да изкараме опорният халф и да пуснем ТРЕТИ плеймейкър?! Хитро, как ли не се е сетил Пеп все още!

Айде първо помислете поне за малко и после коментирайте!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
- cska_kts_888
- Контакти:
megan fox написа:sl321 написа: Тиаго за да стане Шави ,доста хляб трябва да изяде( в момента е титуляр в Барселона Б),докато Уилшър е титуляр в отбора който е на второ място в Англия.Уилшър има 25 мача за Арсенал тоя сезон а само на 19 години.
Виж халфовете на Арсенал и виж тези на Барса! На кого на мястото на играе Тиаго, след като е плеймейкър?!! Да изкараме опорният халф и да пуснем ТРЕТИ плеймейкър?! Хитро, как ли не се е сетил Пеп все още!![]()
![]()
![]()
Айде първо помислете поне за малко и после коментирайте!
Всичко е до време нали знаеш,Шави и Иниеста малко им остава но Фабрегас,Уилшър,Насри след 1-2 години няма да им отстъпват по нищо..не,че сега Фабрегас и Уилшър им отстъпват просто им трябва още малко зрялост..
Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.
- cska_kts_888
- Контакти:
delije_sever написа:Thsmith написа:megan fox написа:
Тиаго Алкантара!Уилшър не съм го гледал досега (не следя ВЛ), но няма как да е по-добър от Тиаго! - просто не е възможно!
тиаго кой![]()
разбираш намерка... изобщо не си обективен когато става дума за барселона ей...
Toй не е гледал Уилшър, но няма как да е добър от Тиаго Алкантра. Няма как. Невъзможно. Разбираш ли
Е такива ме най-дразнат,въобще не знаят за какво говорим а се мешат за тоя меган и човек от Ц отбора на барса е по-добър от Роналдо и още малко му остава да задмине и Меси..
Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.
- cska_kts_888
- Контакти:
Барселона: Виктор Валдес, Дани Алвеш, Шави, Давид Вия, Иниеста, Меси, Машчерано, Бускетс, Педро, Адриано, Абидал (Пинто, Боян, Кейта, Милито, Максуел, Афелай, Тиаго)
Арсенал: Шчечни, Диаби, Саня, Фабрегас, Кошчиелни, Росицки, Насри, Ван Перси, Уилшър, Джуру, Клиши (Алмуния, Денилсон, Скилачи, Аршавин, Ебуе, Чамак, Бендтнер)
Съдия: Масимо Бусака (Швейцария)
Арсенал: Шчечни, Диаби, Саня, Фабрегас, Кошчиелни, Росицки, Насри, Ван Перси, Уилшър, Джуру, Клиши (Алмуния, Денилсон, Скилачи, Аршавин, Ебуе, Чамак, Бендтнер)
Съдия: Масимо Бусака (Швейцария)
Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.
пф росицки кво търси в стартовия състав
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]