blahi_m написа:Различни хора различни идеали аз мисля че с характера му няма да има успех в Италия иначе за качествата му две мнения няма
Ами така мислиш,защото в момента играе в безличен отбор като Сити в който отиде само заради парите
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
blahi_m написа:Различни хора различни идеали аз мисля че с характера му няма да има успех в Италия иначе за качествата му две мнения няма
Довечера Интер гостува на Бреша в първия мач от кръга в Серия А. Трябва да се върнем малко назад във времето, за да разберем, че сблъсъците между тези отбори никак не са банални. В тях са се случили исторически неща. Особено за Интер.
Ако погледнем към 1995 г. нерадзурите преминават от ръцете на Пелегрини в тези на Масимо Морати. Започва новата династия Морати в Интер. И първият мач на Масимо като президент на клуба е именно срещу Бреша. На 19-и февруари 1995 г. нерадзурите печелят 1:0 у дома с гол на Берти още в третата минута.
Ако продължим напред ще стигнем до още един исторически момент. През август 1997 г. дебютът на Роналдо за Интер е отново срещу Бреша. Тогава нерадзурите печелят 2:1 с два гола на Алваро Рекоба. Феномена е свързан с Бреша и по друга причина - първият му гол след тежката контузия в коляното бе срещу този тим - през 2001 г. при гостуването на "Марио Ригамонти".
Но не винаги Бреша носи положителни емоции за Интер. Макар от този клуб да пристигнаха при нерадзурите играчи като "Карфичката" Алтобели или Бекалоси. Има и два момента, за които в Интер не искат да си спомнят. През февруари 1987 г. Карл-Хайнц Румениге играе последния си мач в Бреша. Тогава нерадзурите падат 0:1, а германският нападател получава контузия, заради която приключва кариерата си с 24 гола от 64 мача в Серия А.
Освен това именно след мач в Бреша (2:2) през октомври 2003 г. бе уволнен Ектор Купер. А през есента на този сезон в мача с Бреша тежка контузия получи Валтер Самуел. Аржентинецът още не се е възстановил и едва ли ще играе до края на сезона.
Днес Интер е фаворит за победата. Но има хора в отбора, които искат да пречупят своето табу. Новото попълнение Джампаоло Пацини, колкото и да е луд (прякора му е Пацо - на италиански луд), все още не е вкарал гол в кариерата си срещу Бреша. А има на сметката си вече 100 попадения.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта