Анализ на конкурентите за титлата Литекс,ЦСКА и Левски

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Сектор-Б

Re: Анализ на конкурентите за титлата Литекс,ЦСКА и Левски

Мнениеот Сектор-Б » 08 мар 2011 17:44

levskar4e_forever написа:Аз залагам на Левски!!! Ето и моето класиране : 1.Левски 2. Литекс 3.Цска

А към левскарите : вярвайте и подкрепяйте Левски и ще видите че ще ни изненадат с титла!!! ;)

Присъединявам се! Докато има шанс трябва да се борим и естествено пълна подкрепа на трибуните!
Frankie Lampard написа:Бием ли Копенхаген няма да пиша повече...

Нали сте толкова сигурни в победата, сигурно потривате ръце, че няма да ме има вече...

Сектор-Б

Мнениеот Сектор-Б » 08 мар 2011 17:45

Червени_шампиони написа:1.Литекс
2.ЦСКА
3.Левски

Платени фенове, купени титли, черно тото и измами... еехх само да имаше някой да измисли и песен за нечестната игра на ФК Ловяч.

Ех , а какво да кажем за вашите титли до 1989? :lol:

Нали сте толкова сигурни в победата, сигурно потривате ръце, че няма да ме има вече...

Сектор-Б

Мнениеот Сектор-Б » 08 мар 2011 17:48

Червени_шампиони написа:1.Литекс
2.ЦСКА
3.Левски

Платени фенове, купени титли, черно тото и измами... еехх само да имаше някой да измисли и песен за нечестната игра на ФК Ловяч.

И не ми говори за купени им титли защото много добре си спомням как се нагъзихте на Литекс и ги направихте шампиони за сметка на Левски! А за уреденият им мач с Миньоро и последвалото изхвърляне на перничани какво да кажем ,а? Подкупените изхвърлени , подкупвачите шампиони!

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 08 мар 2011 17:51

Минали са само два кръга отначалото на новия полусезон, но за мен нещата са почти ястни. Литекс води с прекалено много точки. За да испусне първото място трябва да стане някакво чудо и да загубят три мача. Обеден съм, че Гришата няма да допусне подобно нещо. Ако види, че отбора издиша ще купи няколко мача и край с конкуренцията. Литекс изградиха силен отбор, добре работят със съдиите и отделни отбори. Интерестно ми е, как ще подходят за Купата, но като познавам характера на Любо ще се борят и там. Следващия в класирането Левски засега играе зле и ще е важно накъде ще тръгне отбора. Възможностите са две, или ще се стабилизират или ще затънат. Проблема при сините е главно психически и идва от това, че отбора беше натоварен с изисквания несъответстващи на класата му. Специалистите смятат, че и подготовката не е била на ниво, но физически сили могат да се натрупат и във движение. ЦСКА изненада приятно в първите два мача. Никой не очакваше да се вземат тези две победи, да не говорим с такива резултати и игра. Вижда се, че отбора е сплотен и се забавлява на терена. Въроса е, как ще играят срещу слабите отбори, които идват със сгъстена защита. Там ще се види има ли състава ширина да се справя във всякакви ситуации ако на едни играчи не им тръгне играта. Титулярите са ястни, но има още много мачове, ще дойдат контузийте, наказанията за кортони и тогава ще видим струват ли резервите или са само пълнеж. Ако трябва да изчислим в проценти шансовете на трите отбора за титлата, те според мен биха изглеждали така: 1.Литекс-50%, 2.Левски-30%, 3.ЦСКА-20%. Въртележки за второто и третото място нямат значение.

Потребителски аватар
pechelish
Контакти:

Мнениеот pechelish » 08 мар 2011 17:52

Ловеч имат най-голям шанс да станат шампиони.Тройката според мен ще изглежда така.
1.Литекс
2.Левски
3.цска(най голям шанс от другите отбори за 3то място.)
Не виждам как отписвате Левски при положение ,че поне за мен през първия полусезон беше най-добрия български отбор ,но всички знаем че има известни странични фактори които не позволяват отбора да мине Литекс.Също така незнам и защо помислите цска за голям фаворит при положение ,че са минали само два мача(отнася се за всички отбори).Първия полусезон ги знаем каква издънка бяха...от два мача още не бива да се говори и мисля ,че най заслуженото място за тях ще бъде 3-тото и не виждам как просто ги класирате преди Левски...Свалете си червените очила.
Левски преживя 45.г комунизъм,но цфка панчаревско знаме надали ще доживее 45.г демокрация!

BluePainter
Контакти:

Мнениеот BluePainter » 08 мар 2011 18:06

Този цитат от статията на Майкъла в 7дниспорт говори всичко "Впрочем има едни много грозни слухове, на които не искам да вярвам. Според тях Миньор се предал на Литекс миналата седмица, а сега си взел точките от Славия. За едни 200 000 лв. също се говори"

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 08 мар 2011 18:18

Литекс ще загубят със сигурност някъде 8 точки ,въпроса е дали догонващите ще спечелят и те 9 точки от горе в повече.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 08 мар 2011 18:19

Ако трябва да давам някакви проценти като шансове за титлата, Литекс - 80%, Левски - 10%, ЦСКА - 10%. Иначе не виждам защо да не се надяваме, че ЦСКА ще завърши пред Левски. Разликата беше 12 точки, а сега е 3. Двата отбора играят с напълно противоположно настроение и мисля, че имаме право да се надяваме. НЕ казвам, че ЩЕ стане, но казвам, че МОЖЕ да стане. Тук не става въпрос за червени очила или пристрастия - просто коментираме факти.

П.П. Разбира се, 2. и 3. място не се различават по нищо, що се отнася до ЕКТ. Всъщност отборът с по-задна позиция май започваше един кръг по-рано, но съперникът в този кръг е слаб, а и така по-бързо се навлиза във форма. ;)
По-важна и по-оспорвана ще е битката за Купата, защото титлата просто е ясна.

Иначе очаквам Литекс - ЦСКА през този полусезон да бъде един от най-зрелищните мачове през последните години в А група, стига и двата отбора да запазят настроението и формата си до този мач.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
arsenvengerin
Контакти:

Мнениеот arsenvengerin » 08 мар 2011 18:25

Много ще е трудно за догонващите отбори
Обичам Левски

mrazq_4ervenoto

Мнениеот mrazq_4ervenoto » 08 мар 2011 18:28

Не съм съгласен само с това че ЦСКА има по-големи шансове от ЛЕВСКИ.Първо-ако случайно някой е забравил, ЛЕВСКИ все още е с три точки пред Цска.И второ-програмата на ЛЕВСКИ до мача с Литекс е сравнително лесна, а Цска има гостувания във Варна където няма да им позволят да играят на контра атака, както и в Ловеч, където или ще "полегнат" или ще измъкнат геройски хикс :) ;)

Върни се в “Футбол - България”