Мачовете за титлата в Англия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hadji
Контакти:

Re: Мачовете за титлата в Англия

Мнениеот hadji » 08 мар 2011 16:52

marmi52 написа:
Челси няма да се борят за никакви места, защото ще спечелят Шампионска лига, а с това и правото на участие догодина в нея ...
Така ще освободят още едно място за английски отбор (ако не бъркам !). Предполагам това ще е Ливърпул, но не изключвам и Тотнъм като възможен участник. ;)

Малко в страни от темата, но ми се струва любопитно!
Преди няколко години имаше случай при който Ливърпул спечелиха Шампионската Лига, но се бяха класирали след четвърто място в Англия. Тогава четвърти в класирането бяха завършили Евертън, но тъй като УЕФА не разреши пети отбор от Англия да играе в ШЛ, Евертън се оказаха прецакани. Така че, дори и при вариант, във който Челси печели ШЛ, едва ли ще има допълнително място за английски участник в следващото издание на турнира.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 мар 2011 16:52

Btovfan80 написа:Тези дава мача са много напред във времето! Дотогава ако титулярният ни състав изглежда по този начин: Ван Дер Саар, Евра, Видич, Фърдинанд, Рафаел(О'Шей),Нани, Флетчър, Андерсон, Валенсия, Рууни, Бербатов; резерви: Гигс, Скоулс, Карик, Парк, Оуен, Ернандез, Смоулинг - дали резултатите ще бъдат както си ги посочил?

Точно за това уточних, че едни такива прогнози напред във времето са много относително нещо ...
Факт е, че за моите прогнози изхождам от ситуацията към момента ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 08 мар 2011 17:09

hadji написа:
marmi52 написа:
Челси няма да се борят за никакви места, защото ще спечелят Шампионска лига, а с това и правото на участие догодина в нея ...
Така ще освободят още едно място за английски отбор (ако не бъркам !). Предполагам това ще е Ливърпул, но не изключвам и Тотнъм като възможен участник. ;)

Малко в страни от темата, но ми се струва любопитно!
Преди няколко години имаше случай при който Ливърпул спечелиха Шампионската Лига, но се бяха класирали след четвърто място в Англия. Тогава четвърти в класирането бяха завършили Евертън, но тъй като УЕФА не разреши пети отбор от Англия да играе в ШЛ, Евертън се оказаха прецакани. Така че, дори и при вариант, във който Челси печели ШЛ, едва ли ще има допълнително място за английски участник в следващото издание на турнира.

Евертън не са се оказали прецакани те си играха в квалификациите за ШЛ(но отпаднаха) а ТНС отстъпи мястото си на Ливърпул и така "мърсисайдци" почнаха от 1 кв.кръг за ШЛ!!!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 мар 2011 17:10

Неееее, тези прогнози изобщо не са на фен на Ман.Ю, изобщо, о нееееееееееееееееее.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 08 мар 2011 17:19

rhaegar написа:Неееее, тези прогнози изобщо не са на фен на Ман.Ю, изобщо, о нееееееееееееееееее.

+1 :lol: много пристрастно ама много :!:

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 08 мар 2011 17:43

Незнам програмата ама има отбори борещи се за оцеляване! Голямата пара е в елита. Често тия отбори са по-нахъсани отколкото бъдещия шампион! :?

А Челси ще гони ШЛ - на Абрамович му е мерак отдавна тая купа и ще се хвърли. Ако Арсенал отпадне довечара ще се хвърли за титлата в Англия обаче ако продължат - нз. Те немогат да бият средняците в Англия ама биха Барселона.... :x

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 08 мар 2011 17:53

Прогнози на толкова много дерби-мачове и то много преди самите срещи е невъзможна!Няма как да се предвидят фактори като наказани,контузени,моментна форма,съдия,късмет и т.н.Да не говорим,че всичките са по принцип тройни...Недейте да бъркате фенските пристрастия с прогнозите!Единственото сигурно е,че всички ще правят грешки,а който направи най-малко-той ще е шампион!
Image

Сектор-Б

Мнениеот Сектор-Б » 08 мар 2011 18:00

Колкото и да не ми се иска юнайтед ще спечелят 19-тата си титла. Арсенал може би дори ще завършат 3-ти , за сметка на Челси. Имат гостувания на Болтън , Фулъм и УБА които пък са в подем и едва ли ще спечелят 3 победи в тези мачове.
Frankie Lampard написа:Бием ли Копенхаген няма да пиша повече...

Нали сте толкова сигурни в победата, сигурно потривате ръце, че няма да ме има вече...

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 08 мар 2011 18:00

Юнайтед води с три точки, но нещо играта им не върви срещу изявените отбори. Паднаха от Челси, а Ливърпул направо ги разби. За да са все още на първо място са виновни само от Арсенал. При артилерията нещата са абсолютно неястни. Както всеки сезон и сега контузийте могат да провалят отбора на финала. Няколко пъти имаха възможност да настигнат Юнайтед, но се проваляха. Продължават да редуват прекрастни мачове с издънки срещу посредствени отбори. Челси загуби прекалено много точки и засега не заплашва първите. Нещата могат да се променят ако сините успеят да бият докрая. Да минат на по-предно класиране зависи изцяло от резултатите на Арсенал. Все пак Юнайтед имат най-големи шансове, но аз се надявам Арсенал да стане шампион. Венгер заслужава тази награда заради трансферната политика и избягването да натоварва клуба с нереално високи заплати и скъпи футболисти.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 08 мар 2011 18:06

много интересно ще е последните кръгове ако челси не губи точки до последните 2-4 кръга и бие на Олд Трафорд :0 А Юнайтед падне и на Емирейтс :0
Все пак се надявам в яка борба (достойна за най-силното първенство) Арсенал да триумфира

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Върни се в “Футбол - Свят”