Феновете на БЕРОЕ и ЛИТЕКС

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Re: Феновете на БЕРОЕ и ЛИТЕКС

Мнениеот luxorus » 08 мар 2011 16:10

Темата тръгна в друга посока,аз по скоро исках да поговорим за това,че може и да има нормални взаимоотношения между две агитки,а не коя агитка каква е.
Месершмит.
Айде да не изпадаме в глупави спорове,простотии едно време е имало навсякъде,вкл и на вашия стадион или ще отречеш???
I'M BLIND!IMPRESS ME!

TopCat
Контакти:

Мнениеот TopCat » 08 мар 2011 16:16

Наистина е уникално 40 000 да пеят химна...още по-уникално е 20 000 да се приберат и у тях на стената да стоят знамена на третия райх, а по гърдите им чужди герои! България е уникална държава!

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 08 мар 2011 20:20

Истината е ,че посещаемоста в БГ падна много последните години с малки проблясъци тук там. Ние сме гадно племе ,предпочитаме да дадем 20-30лв в кръчма и да се нахакаш като последния простак отколкото да отидеш да подкрепиш любимия отбора за 5 лв /среднат цена в БГ/. Това е само част от проблемите,като сложиш и порутените ни стадиони и терени, Пълните нещастници които правят "битки" на трибуните ,повечето от тях ходят на стадиона да се бият и трошат,какво очаквате да има?
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 08 мар 2011 20:28

Месершмит написа:На автора на статията само искам да му кажа, че на две поредни гостувания на Ботев в Стара Загора, сектора за гости беше предварително намазан целия с грес от местното население.
Та смятайте кви комплексари могат да направят такова нещо, да омажат цял сектор с грес, предполагам този "ритуал" се повтаря за всеки мач, когато ще има гостуваща агитка, щото не мен ми се случи два пъти.
Та нека автора не ми говори, коя агитка какъв оазис била, ами да си погледне в собствения двор първо.

Преди колко години е било това бе?Питам те като толкова много лаеш.И какво по дяволите има общо това с темата.Отидохме в този кучи студ и работен ден 200 човека , направихме си кефа , а ти ме занимаваш с неща от преди десет години.
А да те питам ли година преди това как си тръгнахме от вашия стадион с потрошени стъкла на коли и автобуси?
Не оправдавам това с греста (лично аз я изпитах на свой гръб в Перник, :o ) но не ми се прави на света вода ненапита.Все вие ли сте потърпевши , все вие ли сте жертвите??Други отбори и агитки сигурно няма в България.
Каквото повикало , такова се обадило.
Уважавам ви като публика ( пеене ,брой , хорео) и затова ще спра до тук , надявам се и ти.
Очаквам ви в "А" група , защото каквото и да си говорим , без вас не става.
Айде със здраве
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
Ultras1926
Контакти:

Мнениеот Ultras1926 » 08 мар 2011 21:47

Уважавам публиката на Берое, наистина вярна публика, следва отбора си навсякъде, независимо колко хора са!
Всички знаете коя е най-вярната публика в България... Не искам да изтъквам моите хора, но което си е така си е така... Не малко хора са го казвали това, че Локомотив Пловдив има най-вярната агитка. Имам приятели от Левски, от Ботев, от Цска, Берое, които са го казвали това изречение. Мога да ви дам потвръждение на това.
http://vbox7.com/play:5b1a004e - Вижте резултата на таблото и само коя агитка се чува.

http://vbox7.com/play:6c20edd6 Вижте сега едно клипче от същият стадион в Ловеч преди ремонта. Тогава отборът ни играеше с юноши при Галя Топалова, нямаше пари, бяхме в криза. Когато играхме във Ловеч при резултат 3:0 местната публика ни гледаше с изцъклени очи как подкрепяме отбора, колко верни сме. Не гледаха мача, радваха ни се. Какво по-голямо доказателство от това.

Не искам да кажа, че публиките на Берое и Левски примерно не са верни. Но...
Черно-бели сме родени, черно-бели ще умрем !!!

Потребителски аватар
burnstz
Контакти:

Мнениеот burnstz » 09 мар 2011 21:44

В България качествените, ако мога така да се изразя, агитки са тези на Левски, ЦСКА, Локо Пд, Ботев Пд, Берое, Миньор. За всеки страстен привърженик на отбора си, било то бероец, левскар и т.н. Публиката на любимия му отбор е най-всеотдайна, затова няма смисъл да се спори коя агитка е най-вярната. Важното е нивото на подкрепата и на фенската култура като цяло да се покачва и да се върви нагоре, за да може гореспоменатите да продължават да се развиват, а останалите агитки с фенски потенциал и традиции (които в България не са малко) като Черно Море, Спартак, Нафтекс,Добруджа,Етър и др. да ги настигнат.
п.п. Не целя да провокирам привърженици на отбори извън гореизброените 6. Това е мое лично мнение базирано изцяло на собствени наблюдения.
1916'

Потребителски аватар
Ultras1926
Контакти:

Мнениеот Ultras1926 » 09 мар 2011 22:21

burnstz написа:В България качествените, ако мога така да се изразя, агитки са тези на Левски, ЦСКА, Локо Пд, Ботев Пд, Берое, Миньор. За всеки страстен привърженик на отбора си, било то бероец, левскар и т.н. Публиката на любимия му отбор е най-всеотдайна, затова няма смисъл да се спори коя агитка е най-вярната. Важното е нивото на подкрепата и на фенската култура като цяло да се покачва и да се върви нагоре, за да може гореспоменатите да продължават да се развиват, а останалите агитки с фенски потенциал и традиции (които в България не са малко) като Черно Море, Спартак, Нафтекс,Добруджа,Етър и др. да ги настигнат.
п.п. Не целя да провокирам привърженици на отбори извън гореизброените 6. Това е мое лично мнение базирано изцяло на собствени наблюдения.

Напълно подкрепям. Има много отбори с история във футбола с добри публики , които се затриват и идват някакви наемни отборчета с по 13 платни фенчета. Не се прави така футбол. Всички гледате футбол. Англия, Испания, Франция, Бразилия, Аржентина .. няма да изброявам всички.. Ето това е кефа на играта. Да видиш пълен стадион и красива игра, с която да се радват тези хора
Черно-бели сме родени, черно-бели ще умрем !!!

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 29 апр 2011 05:19

Тази статия ме обиди. Това категоризиране на група хора, дали тези от Б или от Г, е просто недопустимо. Наистина, аз все по-рядко ходя на мач, защото ми е писнало и от простаци, и от джънкита, ала... Бога ми, та това е футболен мач - а тази игра е игра на простолюдието, на пролетариата. На мач не ходят хора, които в съботната вечер биха отишли на театър. Е, има и такива - повече забавления, повече и по-силно удоволствие. Аз съм човек и имам нужда да задоволявам различни страсти - съревнованието между "наши" и "ваши" е едно такова нещо. Пък когато пожелая да изживея катарзис от творчеството на автор или играта на актьори отивам на театър. Лично аз съм ходил на повече мачове на ЦСКА (никога не съм присъствал на мач Левски - ЦСКА) отколкото мнозина мои червени приятели. Когато е роден мач желая загубата на ЦСКА, ала когато играят с разни чужди смешници подкрепям армейците по-свирепо и от националния ни. Никога няма да забравя онзи мач с онес сърбежи, когато ЦСКА вкара в последните минути: може би никога не съм се радвал на мач така както тогава. Червените ми приятели на Армията се бяха омълчали и само аз си пеех песнички (е, не и онез с разни трибуквени думички) и вярвах в победата на БЪЛГАРСКИЯ отбор... и той победи.
Дяконе, победихме!

Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.

http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!

Върни се в “Берое”