Празен стадион очаква Черноморец-ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Re: Празен стадион очаква Черноморец-ЦСКА

Мнениеот fred » 08 мар 2011 15:40

А на тези които протестират (и с право) ще кажа:
Много нескопосан опит за заявяване на позиция.
Как трябва да се прави и да е успешно?
1. В никакъв случай не трябва да е АНОНИМНО! Като да сложиш чаршаф на Лазур посред нощите, да го снимаш и да го разпространиш после. И да не застанеш с името си, авторитета си? Така правят едни други малки фенчета.
2. Позицията се заявява СВОЕВРЕМЕННО, реагира се на момента, иначе все едно да четеш стар вестник....
3. Най-добре е да е под формата на декларация, подписана от фенклуба, и то при положение че болшинството е запознато и одобрява съдържанието (да няма неразбрали, нечули, недоволни). Все пак декларацията трябва да има представителност (одобрение)
4.Ясно послание на заявената позиция (с кое сте съгласни, с кое не), защото аз това на едното чаршафче (надписа 15?18) нищо не разбрах.
5. Бойкотирайки отбора само го лишавате от подкрепа. Нищо друго. Като заявявате ПРОТЕСТ - бъдете там (на мястото на събитието) и отстоявайте мнението си. Убедете ги в правотата си.Не съм чувал на протест да няма хора.....Бъдете там и обяснявайте на хората кои сте и за какво се борите. Мисля сте наясно очаквания ефект от протеста ви не се получи.
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 08 мар 2011 17:25

fred написа:@Conan, Matador, или Искам си акаунта....
Пич, сега ти прочетох новата лъжа.....
В една друга тема Изумруд те уволни като свой опонент, сега те уволнявам и аз:
Как можеш да твърдиш че сините седалки монтирани на Лазур са тези от Акациите (които постави Дражев)? Ти луд ли си? Въйййййййййй честно ти не си бил никога ама никога фен на отбора Черноморец. Разкрит си. Ти изобщо много ме развесели. Хихихихи. Засрами се малко!
2та модела седалки нямат нищо, ама нищо общо дори и като цвят, само цветовата гама (синя) е еднаква. Нито формата, нито цвета са еднакви, освен това можеш спокойно да провериш тези кога и от кой са произведени - жокер извади си от нета контакти на пластмасови изделия ад гр.Средец.
След това отиди на Лазур, снимай си сините седалки, мини и през П образния в Славейков, в градинката отпред са монтирани дражевите сини седалки, снимай и тях и тогава ще те назнача за мой опонент. Дотогава ще те игнорирам, както и калпавите ти опити за манипулация на общественото мнение.
Какво още ще измислиш не знам....Освен това Ершов доколкото съм запознат изобщо не му дреме нито за Нефтохимик, нито за Черноморец. Така че на тази тема - опитите ти да подклаждаш опит за преврат на Събев и замяната му със Ершов не ми се вижда да успееш скоро.

Ех,Фред ама и ти си един!? Хвана се като удавник за сламка с тези седалки! Аз напълно подкрепям Конан за всичко което казва относно големите проблеми около Черноморец,Събев,бургаския футбол и т.н. Иначе за седалките си прав-Да! сините седалки в Лазур са същия модел като оранжевите и са произведени в Средец. Седалките дето бяха на ст.Черноморец са съвсем друг модел(може и да са вносни-незнам).Въпроса по-скоро е кой ги махна(открадна) ,и кой докара стадиона в Акациите в този ужасяващ вид?!.....100% не е Дражев!!!.....Кой има достъп до стадиона?......отговора е ясен!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 08 мар 2011 17:39

fred написа:@Conan, Matador, или Искам си акаунта....
Пич, сега ти прочетох новата лъжа.....
В една друга тема Изумруд те уволни като свой опонент, сега те уволнявам и аз:
Как можеш да твърдиш че сините седалки монтирани на Лазур са тези от Акациите (които постави Дражев)? Ти луд ли си? Въйййййййййй честно ти не си бил никога ама никога фен на отбора Черноморец. Разкрит си. Ти изобщо много ме развесели. Хихихихи. Засрами се малко!
2та модела седалки нямат нищо, ама нищо общо дори и като цвят, само цветовата гама (синя) е еднаква. Нито формата, нито цвета са еднакви, освен това можеш спокойно да провериш тези кога и от кой са произведени - жокер извади си от нета контакти на пластмасови изделия ад гр.Средец.
След това отиди на Лазур, снимай си сините седалки, мини и през П образния в Славейков, в градинката отпред са монтирани дражевите сини седалки, снимай и тях и тогава ще те назнача за мой опонент. Дотогава ще те игнорирам, както и калпавите ти опити за манипулация на общественото мнение.
Какво още ще измислиш не знам....Освен това Ершов доколкото съм запознат изобщо не му дреме нито за Нефтохимик, нито за Черноморец. Така че на тази тема - опитите ти да подклаждаш опит за преврат на Събев и замяната му със Ершов не ми се вижда да успееш скоро.

Matador- a не го знам кой е ; Conan и Искам си акаунта съм си аз ;)
1. Не си ме назначавал ... за да ме уволняваш :) Това в кръга на шегата . Сега сериозно
Явно откакто си се регистрирал тук във форума , оттогава се и интересуваш от Черноморец . За домашно можеш да си провериш , колко пъти са сменяни седалките на стадиона в Лазур откакто Черноморец играе там . Жокер - започни от времето , когато те бяха жълто-зелени ;) Колкото до П -образния и градинките пред него ... същите седалки можеш да видиш и в М.Рудник , заедно с една част от изкуствената трева . Може би ще намериш за интересно , че тяхната поява на въпросните места и последното обновяване на стадиона в Лазур почти съвпадат по време ;)
Иначе си почти прав - никога не лъжа , но понякога казвам неща които няма как да докажа . Като това , че кмета Николов е взе пари от Събев ... така , че този път ще се огранича с фактите . 140 декара земя , с прекарани комуникации ( ток и канализация ) , в регулация , с изградени масивни постройки ( стадион , спортни зали , диспансер и др. ) , на 10 мин път пеша от центъра на града ... всичко това е оценено на 25 млн лева . Или по точно по около 90 ( деветдесет ) евро на квадратен метър :!: Такава цена на земята няма дори и в Меден Рудник , където е най-евтино . Основно действащо лице при създаването на ПСФК Черноморец и апортирането на въпросните земи е - Димитър Николов , кмет на Бургас , бивш изпълнителен директор на Победа АД , уволнен за злоупотреби . Срещу негова фирма има излязло съдебно постановление за ощетяване на държавния бюджет в размер на над 350 000 лева ( не си спомням точната цифра ) . Ще ти дам и жокер , дори 2 - пусни в търсачката името на Николов + ДДС + сухо мляко . ;) Сега всеки да си направи изводите сам дали е имало някакви бонуси за кмета , за да приеме подобна оценка .
Репликата за шепата жълти стотинки и знаменцата е казана пред няколко хора , единия от които е на висока ръководна длъжност във "Феста холдинг" и е кръстник на жена ми . Драсни ми на лично съобщение , за да ти кажа името на човека ... ако ми гарантираш , че то ще си остане само между нас двамата .
За Ершов ... там е по-добре да не се обаждаш , защото наистина не си информиран . По последни данни , човека силно се интересува от проекта "Бургас Арена" , също така от петролопровода Бургас - Александрополус . И вижда възможност , чрез превръщането на Черноморец във водещ клуб в България да събере висок обществен рейтинг . Визията му за отбора е на първо място да откупи нематериалните активи от Дражев , отбора да се изгради основно от български играчи и да се купуват само класни чужденци . Треньора , ще е най-силния човек в клуба , спрягало се е името на бивш селекционер на Английския национален отбор . Който да изгради тима по английски образец . Без петгодишни планове и обещания за титли . Това е накратко .
Лично за мен , дори само първото да направи ми стига . Остава само да разберем КОГА ще стане това . Защото процеса по отстраняването на Събев от всички ръководни постове в Петрол и дъщерните компании е необратим . И само желанието на Ершов всичко да си мине по законен ред , а не по руски сценарий е причината това да става бавно .
Колкото до това дали съм бил фен ... Пич ходих на стадион Черноморец , дори когато знаех точния резултат предварително ( този на който Дражев залагаше ) ...дори само заради факта , че на терена излизаха наши бургаски момчета от школата . Ти прецени дали съм бил фен . Иначе си прав - никога не съм бил фен на Черноморец Бургас ( София ) , Черномрец Бургас ( България ) , Черноморец 919 и наследилия го ПСФК " Черноморец Бургас "

Потребителски аватар
negative
Контакти:

Мнениеот negative » 08 мар 2011 17:42

е кой в последните 7-8 години води дело след дело за стадион,за убийство и за поне още няколко десетки дела,ми този човек освен с измама и лъжа не се е занимавал с нищо друго.кой е направил такова нещо досега сигурно в цял свят го няма да затриеш един отбор с толкова класни играчи най накрая да играт във В окръжна само с цигани турци играчи и да ми казва че марката Черноморец е негов патент.няма такава гавра с отбор досега за кви глупости ми говорите, говорители само айде да ви видя колко от вас ще дойдат на герена...
ПО-ДОБРЕ КОРЕМ ОТ БИРА, ВМЕСТО ГЪРБИЦА ОТ работа

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 08 мар 2011 17:51

NEFTOCHIMIK 1962 - значи сме поне двама в "анти Събев" коалицията . Въпреки прогнозите на Фреди ( който иначе ми е симпатичен ) , че ще си умра сам и неразбран :)
Фреди , не го взимай навътре ... нали си в течение на облога който направих миналата година . Макар , че Балъков вече го няма , специално заради теб и Ел греко , ще изпълня моята част от облога . Ако Черноморец завърши на 3-то място (даващо участие в Евротурнирите ) , ще си купя от феншопа екип на отбора , ще се снимам в цял ръст и ще кача снимката като аватар тук .
Последна промяна от Искам си Акаунта на 08 мар 2011 18:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 08 мар 2011 18:03

negative написа:е кой в последните 7-8 години води дело след дело за стадион,за убийство и за поне още няколко десетки дела,ми този човек освен с измама и лъжа не се е занимавал с нищо друго.кой е направил такова нещо досега сигурно в цял свят го няма да затриеш един отбор с толкова класни играчи най накрая да играт във В окръжна само с цигани турци играчи и да ми казва че марката Черноморец е негов патент.няма такава гавра с отбор досега за кви глупости ми говорите, говорители само айде да ви видя колко от вас ще дойдат на герена...

Сега , вземи прочети малко и тогава приказвай . Дела за стадиона никога не е имало . Делата които водеше Дражев бяха за неправомерно развалена концесия . Последното от тях приключи през 2007-а година с решение на 5 членен състав на ВАС в полза на Дражев . И с указание за Община Бургас да възстанови Дражев във владение на стадиона . Българските кметове Йоан Костадинов и Димитър Николов отказаха да изпълнят решение на български съд :!: Повечето от вас ще си спомнят опита на Дражев да влезе на стадиона със съдия изпълнител . Точно тогава той показа това решението на ВАС . Последното заведено от Дражев дело е срещу община Бургас , за пропуснати ползи в размер на почти 20 млн. лева . Там е ясно какво ще стане . Единственото което не се знае , какъв ще е размера на обезщетението което Дражев ще получи ... и което ще платим ние гражданите на Бургас

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 08 мар 2011 18:10

Искам си Акаунта написа:NEFTOCHIMIK 1962 - значи сме поне двама в "анти Събев" коалицията . Въпреки прогнозите на Фреди ( който иначе ми е симпатичен ) , че ще си умра сам и неразбран :)
Фреди , не го взимай навътре ... нали си в течение на облога който направих миналата година . Макар , че Балъков вече го няма , специално заради теб и Ел греко , ще изпълня моята част от облога . Ако Черноморец завърши на 3-то място (даващо участие в Евротурнирите ) , ще си купя от феншопа екип на отбора , ще се снимам в цял ръст и ще кача снимката като аватар тук .

Бъди спокоен-няма да ти се наложи да си купуваш екип.Не съм чул до сега отбор с отрицателна голова разлика(още тази седмица ще стане такава) и с по-малко от 0,75 гола средно на мач да играе в Европа.С такива показатели отборите по-скоро се борят да не изпаднат.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 08 мар 2011 19:22

Искам си Акаунта написа: За Ершов ... там е по-добре да не се обаждаш , защото наистина не си информиран . По последни данни , човека силно се интересува от проекта "Бургас Арена" , също така от петролопровода Бургас - Александрополус . И вижда възможност , чрез превръщането на Черноморец във водещ клуб в България да събере висок обществен рейтинг . Визията му за отбора е на първо място да откупи нематериалните активи от Дражев , отбора да се изгради основно от български играчи и да се купуват само класни чужденци . Треньора , ще е най-силния човек в клуба , спрягало се е името на бивш селекционер на Английския национален отбор . Който да изгради тима по английски образец . Без петгодишни планове и обещания за титли . Това е накратко .
Лично за мен , дори само първото да направи ми стига . Остава само да разберем КОГА ще стане това . Защото процеса по отстраняването на Събев от всички ръководни постове в Петрол и дъщерните компании е необратим . И само желанието на Ершов всичко да си мине по законен ред , а не по руски сценарий е причината това да става бавно .

Ако си прав и познаеш това, което си писал имаш лично от мен солидна почерпка!
Все пак можеш ли да дадеш източник за тези "последни данни", т.к. темата силно ме вълнува, а твърдиш неща за които не съм срещал и намек в официални или публични източници.

Искам си Акаунта написа:...
Силен Черноморец и Митко Събев ??? Едното понятие автоматично изключва другото . И скоро след местните избори това наесен , това ще се разбере съвсем ясно . ...

Тук изобщо не разбирам накъде биеш?
И най-големият лаик ще ти каже, че ако се кандидатира на местните избори Николов без проблем ще си вземе втори мандат. Не виждам с какво това може да промени нещо.
Последна промяна от nore на 08 мар 2011 19:36, променено общо 3 пъти.

Sharks Supremacy
Контакти:

Мнениеот Sharks Supremacy » 08 мар 2011 19:24

nore написа:
Искам си Акаунта написа: За Ершов ... там е по-добре да не се обаждаш , защото наистина не си информиран . По последни данни , човека силно се интересува от проекта "Бургас Арена" , също така от петролопровода Бургас - Александрополус . И вижда възможност , чрез превръщането на Черноморец във водещ клуб в България да събере висок обществен рейтинг . Визията му за отбора е на първо място да откупи нематериалните активи от Дражев , отбора да се изгради основно от български играчи и да се купуват само класни чужденци . Треньора , ще е най-силния човек в клуба , спрягало се е името на бивш селекционер на Английския национален отбор . Който да изгради тима по английски образец . Без петгодишни планове и обещания за титли . Това е накратко .

Ако си прав и познаеш това, което си писал имаш лично от солидна почерпка!

Ако НАИСТИНА стане така имаш почерпка и от мен !

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 08 мар 2011 22:12

Sharks Supremacy написа:
nore написа:

Ако си прав и познаеш това, което си писал имаш лично от солидна почерпка!

Ако НАИСТИНА стане така имаш почерпка и от мен ![/q
МММ Даааа и от мен!! Само Черноморец Бургас
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Черноморец”