с каква цел пускате теми през ден за този ? Тема има... а какво обявява коко или не си е негова работа и няма нищо общо с Левски
--
пп ако ще да е смесица между Зидан и Марадона тоя бацил няма място в Левски!
Базил Де Карвальо
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Базил Де Карвальо
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- bigbonusprize
- Контакти:
zlatan написа:Интерестни изводи правиш но се губи логиката
логиката ми е в това,че Базил сега можеше да тренира с Левски и ако ФИФА се бе произнесла в Полза на ЛОкомотив Базил щеше да се интегрира по лесно с отбора,но нали Гонзо е голям и е инат реши да го отсвири вместо цивилизовано да се разберат.Ето това е което исках да извлека.
+1
Гонзо, преглътни ината си и вземи Базил!!!!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- Irish stout
- Контакти:
sirius123 написа:Не може един играч да подпише без да е минал обстоини медицински прегледи.В случая или те не са били обстоини и е била пропусната травмата ( би трябвало и футболиста да я посочи ) или на нея не се е обърнало нужното внимание в което се съмнявам.Така,че ни наи малко Гонзо има вина.Тежестта пада върху футболиста и локомотивци,които наи-вероятно са искали да го пробутат.То е ясно накъде вървят нещата - обратно към Лаута.
Минал ли е прегледи? Минал е. Тогава топката няма как д ане бъде във вашето поле. Нито Локото, нито Базил са ви виновни. Който го е гледал, той да се оправя. Ако Гарата беше спазарен, Базил нямаше да бъде зарязан така в Сандански и да се шикалкави около неговата контузия. Ние като искаме да го пробутаме, вашите къде да гледали? Че и го представяте със син екип без да е проверен. ХНещо тезата издиша отвсякъде. Няма логика да представяш един футболист за свой, а после да твърдиш, че нямаш договор.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
Гонзо е пълен малоумник! Имаше интервю на Коко и той каза, че е склонен да седнат и да говорят за намаляване на цената на Карвальо - каво още се мота?!?!? Карвальо ни трябва задължително за да може Левски да играе с 2 централни без крила,(то ние и сега нямаме въпреки че е такава схемата)! Ако е готов за игра да идва и да се включва!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Thsmith написа:с каква цел пускате теми през ден за този ? Тема има... а какво обявява коко или не си е негова работа и няма нищо общо с Левски
--
брао бе евала само дето Базил е по-добър от Матондо и би могъл много да помогне искренно се надявам да заиграя със синята фланелка .. а гусина Гонзо да престане с простотиите и да се върне на земята ако може
- hristo1306
- Контакти:
batmanlevski написа:Тодор Батков си призна /?!.../ че преди продажбата не е бил предупреден от Коко Динев за контузията на Карвальо:
ЦИТАТ:
"- От Локомотив Пловдив информираха ли ви, че Карвальо има хронична контузия на рамото?
- Абе, не ни информираха , ама..."
така,че от Левски са прави ,да са недоволни ,че са искали да ги прекарат.преди години същата беше историята с Наско Сираков когато отиде в Реал,контузи се и от Левски им пратиха за заместник Искренов,така че от локото да не се правят на ощипана вдовица,ами да покажат малко достойнство по случая.
ами и тогава сте спали -- като се подписва договор трябва да си отварят очите на 4. има ли точка в договара му че при контузия взимат Здр Лазаров да речем май ЦЦЦЦццц
LUDAKIS написа:Thsmith написа:с каква цел пускате теми през ден за този ? Тема има... а какво обявява коко или не си е негова работа и няма нищо общо с Левски
--
брао бе евала само дето Базил е по-добър от Матондо и би могъл много да помогне искренно се надявам да заиграя със синята фланелка .. а гусина Гонзо да престане с простотиите и да се върне на земята ако може
няма значение ако ще 100 пъти по добър не от Матондо, а от Марадона да е ... Такива гниди не ни трябват... Много добре е знаел, че трябва да се оперира, планувал е операцията много преди да дойде в Левски , но реши все пак да си затрае и да вземе голямата заплатка.. Айде тия номера другаде...
Тук изобщо не става въпрос дали има или няма технически качества.. Да като играч много би ни помогнал, но такива характери с такава нагласа нямат място при нас... Още повече, че ако сега дойде и Батков и Гонзо ще си плюят на физиономията...
Ако се изтърси тия дни да го качват на автобуса и към лаута...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Как Левски е платил комисионна на мениджъра на играча при положение че не е пдписал със самия футболист ? Абсурдно нали ?
-
- Контакти:
Случаят "Карвальо" е поредната издънка на Гонзо като директор в Левски.Колкото по-бързо на Батков му писне от него и го изрита,толкова по-добре за Левски.Средно интелигентен човек не би нарекъл контузен футболист "торба с ла*на",още повече,че самият Гонзо доста страдаше от травми.Идеалният случай за мен е Базил да доиграе сезона на Лаута,щом Гонзо има достатъчно Пелета.Но ако Гара не се бе издънил и беше продаден,друга песен щеше да запее!
Thsmith написа:LUDAKIS написа:Thsmith написа:с каква цел пускате теми през ден за този ? Тема има... а какво обявява коко или не си е негова работа и няма нищо общо с Левски
--
няма значение ако ще 100 пъти по добър не от Матондо, а от Марадона да е ... Такива гниди не ни трябват... Много добре е знаел, че трябва да се оперира, планувал е операцията много преди да дойде в Левски , но реши все пак да си затрае и да вземе голямата заплатка.. Айде тия номера другаде...
Тук изобщо не става въпрос дали има или няма технически качества.. Да като играч много би ни помогнал, но такива характери с такава нагласа нямат място при нас... Още повече, че ако сега дойде и Батков и Гонзо ще си плюят на физиономията...
Ако се изтърси тия дни да го качват на автобуса и към лаута...
към Лаута, за да ви чака отново.... Запомни си това мнение, ще пишем след някой и друг месец

ФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM