Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: Сашо Диков разкри ***

Мнениеот mike28 » 19 апр 2009 23:41

Ти си много зле бе човек. Такава злоба има натрупана в теб, че нямам думи. винаги търсиш някакви дребни, гадни, жълти темички да пускаш тук. Диков бил разкрил Томислав Русев- това е все едно аз да открия топлата вода. Има си неща като етика, които ти дори не си ги чувал. Жалък си и си смешен.
Знаеш ли колко ме интересува кой журналист е продажен? точно никак, сайтове бол, форуми също- като не му харесва човек дадено място- отива другаде. То ако бяха само журналистите, Батков и Христолов проблема на футбола ни, да скачаме и да викаме Ура. Що един път не влезеш и не напишеш нещо позитивно- примерно как са играли юношите на Ботев или каква хореография сте замислили от агитката...
На запад също има корупция, просто там от време на време и ги хващат, у нас няма един съден за това, а с помия изливана по сайтове и форуми не става.
Последна промяна от mike28 на 19 апр 2009 23:43, променено общо 2 пъти.

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 19 апр 2009 23:42

Тъпан!

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 19 апр 2009 23:43

Как що? Аз напоследък ги наблюдавам майните (в жълто) само тропат в тоя форум... омраза омраза, да мразим "Лйевскито" това за нас е най-важно...
Ама то ще им се върне !

lumpen

Мнениеот lumpen » 19 апр 2009 23:44

Той сашката е толко зле пича не мое да разкрие с кой се чука дъщеря му, *** ше разкрива - аре пусните си запис с изпълнени дузпи от барбуков и си лягайте

FCB-I'LL BE BACK!!!.

Мнениеот FCB-I'LL BE BACK!!!. » 19 апр 2009 23:47

мижитурка28,точно ти които разкрих какви долни игрички играеше да се появяваш и да даваш смешните си мнения е наглост.нямаш срам нещастнико.добре ,че от гонга те свалиха като модератор ,защото безочието щеше да е пълно.
най достойното нещо което може да направиш е да скриеш в миша дупка.

Потребителски аватар
ticha.ultras
Контакти:

Мнениеот ticha.ultras » 19 апр 2009 23:49

Това е българският футбол
Пет, 2009-04-17 21:04

През тази седмица футболният свят изпита уникалното наслаждение да наблюдава зрелището Челси – Ливърпул. Световните медии го написаха точно „Останахме без дъх”. Общо взето същото мога да кажа и за българският еквивалент на супердербито в Шампионска лига, в нашия опошлен вариант между Литекс и Левски. Останахме без дъх от възмущение от това, което може да се прави с футбола.

Няма да пиша дълъг и пространен текст, мнението ми е ясно. Явно в България се играе по други футболни правила, други морални постулати, други нормативни документи. Така е било, така ще бъде завинаги. Преди десет години гаврата с футбола я направиха ЦСКА и Литекс, днес Левски и Литекс. Утре може същото да направи всеки един друг български отбор, всеки президент или собственик. Те затова си пазаруват отбори, за да си създават подобни „удоволствия” като това в Ловеч. На естествения въпрос как точно е било обяснено на футболистите какво точно да направят на терена, не мога да отговоря. Това е запазена марка и техника на собствениците, те са се специализирали в тази област. Затова обаче като дойде Европа ги бият като тъпани и плачат като вдовици. И през август пак ще плачат и ще гледат турнирите през крив макарон!

Между другото си дадох труда да видя колко реклами имаше преди, на полувремето и след мача в Ловеч. Не смятам, че рекламните приходи на телевизиите са били сериозни. След такива мачове това може да стане най-ниско платения праймтайм на телевизиите. Всъщност Ринг и ТВ 2 извадиха късмет, че точно този мач бе избран от БНТ, но пък те такива спектакли са си точно за националната телевизия.

Друго няма какво да напиша, това е български футбол!

Жаклин Михайлов, "***"

Tова е въпросната статия!

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 19 апр 2009 23:51

mike28 написа:Ти си много зле бе човек. Такава злоба има натрупана в теб, че нямам думи. винаги търсиш някакви дребни, гадни, жълти темички да пускаш тук. Диков бил разкрил Томислав Русев- това е все едно аз да открия топлата вода. Има си неща като етика, които ти дори не си ги чувал. Жалък си и си смешен.
Знаеш ли колко ме интересува кой журналист е продажен? точно никак, сайтове бол, форуми също- като не му харесва човек дадено място- отива другаде. То ако бяха само журналистите, Батков и Христолов проблема на футбола ни, да скачаме и да викаме Ура. Що един път не влезеш и не напишеш нещо позитивно- примерно как са играли юношите на Ботев или каква хореография сте замислили от агитката...
На запад също има корупция, просто там от време на време и ги хващат, у нас няма един съден за това, а с помия изливана по сайтове и форуми не става.

ФъКъБъ и позитивност ?! Майк,голям оптимист си! :D
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

FCB-I'LL BE BACK!!!.

Мнениеот FCB-I'LL BE BACK!!!. » 19 апр 2009 23:51

абе вие всички не сте наред.OOOOOOOOOOOOOOOO жилинаааа вземи бате и елаааа да ги отнесеш.
Последна промяна от FCB-I'LL BE BACK!!!. на 19 апр 2009 23:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 19 апр 2009 23:52

FCB-I'LL BE BACK!!!. написа:мижитурка28,точно ти които разкрих какви долни игрички играеше да се появяваш и да даваш смешните си мнения е наглост.нямаш срам нещастнико.добре ,че от гонга те свалиха като модератор ,защото безочието щеше да е пълно.
най достойното нещо което може да направиш е да скриеш в миша дупка.

Голям си, теб съм те признал! Отново ме разкри! :lol:

lumpen

Мнениеот lumpen » 19 апр 2009 23:54

FCB-I'LL BE BACK!!!. написа:абе вие всички не сте наред.ожилинаааа вземи бате и елаааа да ги отнесеш.

писането с главни букви е нарушение на правилата - аре да не се лумпемизираме :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Архив”