Празен стадион очаква Черноморец-ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

El greco
Контакти:

Re: Празен стадион очаква Черноморец-ЦСКА

Мнениеот El greco » 07 мар 2011 09:42

Колега , тази препратка , леко казано не мисля , че е доказателство . Малко ли са случееите на невярна , изопачена или преувеличена и отразена в нечии друг интерес информация или може би не живееш в БГ, не знам може и да си емигрирал , поне в съзнанието си .
Нямам в ръцете си доказателство , което да ти го поствам , но съм на 99 % сигурен , че Дражев направи опит да го регистрира името " Черноморец Бургас " Бургас в Сливенския съд . Помя го , защото многосе смях като разбрах затова . В по - горните си постове ти обесних , че сме ползвали една и съща адвокатска кантора .
Аз не съм му адвокат на Събев , не ме разбирай грешно . Аз единствено искам да гледам силен Черноморец , продължител на идеята от 1919 г., искам да съм част от едно синьо - бяло общество , което да подкрепя отбора си , без значение , дали пада или бие , така както съм го виждал и преживявал в чужбина !
Думата Бизнесмен в Бургас , специялно е мръсна дума .... сякъш това , което прави Събев , Петков или незнам си кой бизнеесмен иска да го отнесе в двора на къщата си , сякъш не се прваи за Бургазлии ...
Много се измести центъра на темата , ясно е ,че аз няма как да те обеда в моите думи и ти мен в твоите ! На всичкото отгоре аз съм много , тъмно Бургаско син !
Поне за сега аз не виждам по - добър вариант от настоящия и вместо да чакаме да се провали , по - добре всички да работим за каузата Черноморец !
Ершов , познавам хора от най- близкото му обкръжение и съм коментирал с тях ...., всъщност Иван Цветанов е по - добър вариант за треньор от Велков , поне за сега .....
Ершов е не лош вариант , поне когато е трезвен , ама това са редки състояния , поне така съм чувал ....

Потребителски аватар
Капитана
Контакти:

Мнениеот Капитана » 07 мар 2011 11:31

Извинявам се, че се намесвам, но не може да сравнявате управление, което изгражда бази с такова, което фалшифицира подписи и отказва тренировки на юношески и младежки национали.
Дори червената мижитурка Порточанов (върл фен на ЦСКА) не е извършвал такова предателство към бургаския футбол, каквото стори Иво Дражев. Времето и съдът ще решат съдбата му. За него мога да пиша с часове, но не си струва изгубеното време.

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 07 мар 2011 12:39

Капитана написа:Извинявам се, че се намесвам, но не може да сравнявате управление, което изгражда бази с такова, което фалшифицира подписи и отказва тренировки на юношески и младежки национали.
Дори червената мижитурка Порточанов (върл фен на ЦСКА) не е извършвал такова предателство към бургаския футбол, каквото стори Иво Дражев. Времето и съдът ще решат съдбата му. За него мога да пиша с часове, но не си струва изгубеното време.
Изградило ? :roll: :roll: Вчера бях на ст.Черноморец отзад имаше 6 тренировъчни терена,в момента знаеш ли колко са ? На Кампуса за сравнение има 3 и е на къна в ....... ;)
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 07 мар 2011 13:04

за мача - пълна трагедия! трудно се пише след такъв мач, но нито този, нито който и да е друг мач ще ме отдалечи от моя черноморец.
@христо - пич, ти ми изглеждаш доста объркан тип, иначе си готин, но си малко иди ми дойде ми
@конан - пич, има доста верни неща в това което казваш, но определено обичаш и да послъгваш, за да подкрепиш тезите си, а това е което ще ти попречи и за напред да намериш съмишленици. (примерно, че кмета Николов взел едни пари, че Събев казал едни шалчета и малко фойерверки ще оправят нещата и т.н. нали не мислиш че някой изпобщо ти се вързва, не си и помислям даже да те питам дали си бил там и си гбо чул.... ;) )
@фенклуба - пичове, има поводи бол да се протестира, ама направете го като хората - седнете напишете едната декларация, подпишете я и я разпространете като хората, щото с това чаршафче бач се изложихте.
@ел греко - пич възхищавам ти се на любовта към отбора, знай че не си единствен нито тук във форума, нито на стадиона, но приеми един приятелски съвет от мен, макар че не те познавам - не бъди толкова краен към феновете на Нефтохимик, въпреки обидите и омразата на шепа пъпчасали тийнеджъри, от един град сме и сме твърде малко да се караме, пък и доста от нас са си авери и си излизат заедно, дай сега заради единия футбол да си издерем очите я. Тук не е София, нито Пловдив, и слава Богу.
@останалите фенове - и вие ли мислите че Балъков е по-добрия вариант за треньор?
@Велков, стягай ги ей, стига си хленчил като хлапак пред витрина за закуски! Докажи че не си треньор за отбори след 12-то място. Покажи характер, и най-вече резултати.
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 07 мар 2011 13:42

Мачът е излишно да се коментира,а най-слаби бяха точно тези,които по принцип носят отбора на гърба си,но има и такива моменти.Още на срещата с ръководството останах с впечатлението,че са отписали предстоящия мач.По-лошото е,че се оказах лош пророк като ги питах какво ще правят,ако отборът падне с 0:3 или 0:5 от Цска и как ще мотивират публиката след това.Отговор така и не получих,но по-лошото е,че никой не заяви,че такова развитие е малко вероятно......
Бойкота на фенклуба е трудно да го коментирам,но ето още една причина да не съм член.Когато тръгваш да правиш нещо трябва да имаш ясна цел и да преследваш някакъв резултат.За мен резултатът е ясен и той не е в полза на фенклуба,да не говорим,че така и никой не разбра целите им.Според мен имаше и други много по-удачни форми на бойкот и то на стадиона,защото самото присъствие там свидетелства за любовта или симпатията към отбора,а не мисля,че отборът с нещо е виновен за грешките,които се допускат при управлението му. Адмирации за Ел Греко и Фред,хубаво е,че Черноморец има такива фенове 8-)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 07 мар 2011 21:26

Много злоба, типично по български. За това мястото ни е в дъното на родния футбол, без футбол още по-добре. За това разни провинциалисти с отбор на 1 годинка ще се тупат в гърдите и ще раздават акъл за футбол и какво е да си фен, а единственото, което им е останало от отбора им - една табела, никога няма да я купят от съдия-изпълнител.
Това заслужаваме. Няма Нафта, няма Черноморец. Не че някога е имало разлика между двете.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 07 мар 2011 22:18

Злоба, завист - това са двата основни порока на българина! За това навсякъде сме разединени и всичко ни е смотано. Да не говорим, колко негативизъм има в изказванията на феновете на "другия" отбор. Не говоря само за Черноморец, говоря за всеки един друг отбор - и в темата за МЮ е така, и в темите на ЦСКА, Левски, Барса, Челси... Само чакаме да стане нещо и веднага се злобе... Аз лично искам хубав футбол, бургаски, български и да се гордеем с това из Европа и света. Но футбол сега без пари не се прави... И това е действителността. Няма изгода да правиш футбол в България и малкото хора с пари трудно се навиват да го правят. Нито държавата, нито хората, никой не помага. Имам чувството, че се прави всичко напук на хората, обичащи спорта.
За мача няма какво повече да кажа, казах, че бяхме трагедия и така е. Поздрав за момчетата от Нефтохимик, които биха с петица, не бях на стадиона, тъй като гледах и се спуквах от яд Ливърпул срещу Манчестър, който беше по същото време. Като казах "стадиона" трябва всички, милеещи за футбола в Бургас да се съберем и да измъдрим начин на протест ли ще е, разговори ли ще са... Нещо да се направи, защото е смешно това домакинстване на разменени начала... Аз като съм бил малък, шествието си спомням до Черноморец от къде почваше и как се точеха хората на рояци и на Нефтохимик вече като по-голям се сещам атмосферата, някак си не може да се мени така историята. Друго да кажа, че ми се е отворила приказка - стадион "Черноморец" не се намира в Комлука, а другия стадион волю-неволю се казва "Лазур", а не "Нефтохимик". И двата отбора са с други лицензи, и двата отбора са кажи-речи с едни и същи футболни хора вътре, и двата са обичани от бургазлии... И не да ми дойде някакви си пичове и да ми вика ЦСКА-ЦСКА на стадиона под новата козирка без да имат респект, че не го правят на правилното място. Хайде стягайте се, стига сте си чесали тука езиците, стига негативизъм и наизустени реплики, а да направим нещо за футбола в Бургас, че е трагично положението. А не да ми се радват феновете на Нафтата като пада Черноморец или Черноморец да се кефят като пада Нефтохимик! Лека вечер, аз стискам палци за Блекпуул!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

wini
Контакти:

Мнениеот wini » 07 мар 2011 22:41

да взема и аз да коментирам малко.
1.Играта беше зле още и в СФ така че според мен Велков трябва не да мрънка и шикалкави,а да ги постави на мястото им.Без значение само футболистите или и Буковац,който вреди да му се стисне със зъби и това е.
2.За бойкота -какъв бойкот аз така и не разбрах много не до мислено,иначе посланието на чаршафа беше добро.Лудостта в Бургас вече найстина дойде в повече.

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 08 мар 2011 14:09

До мен на стадиона бяха 2ма млади бащи със 2те си малки деца (около 5-6 годишни), бяха дали милите по 15 кинта на човек, за децата им взели по 12 лева на калпак, и всички бяха със синьо-бели шалчета. И въпреки очертаващия се провал бащите (около 30 и малко год.) им обясняваха че не може все да се печели, все някога ще пада... И въпреки всичко тези хора ще са и на следващия домакински мач, въпреки че едното момче спомена че е безработен :!: и е с малко дете вкъщи посред зима.
Какво да кажа на тези които са паднали духом?
И по-тежко сме падали от чорбата, но няма да се свърши света със едно 0:4 (дори и да е нагласен мача)! Идва нов мач - този с Левски, и то в София, трябва всеки да вдигне гордо глава точно когато му е най-тежко и да приема резултатите като временни.
И да, билетите са скъпи, но идеята е да се купуват карти, с които мача излиза направо без пари. Лесно е да ходиш цяла година без пари на ремонтиран стадион (макар не и собствения), да гледаш как бием Левски, Цска, а след това да мрънкаш и да не дадеш пари когато отбора се нуждае от подкрепа. Не може все да е безплатно, да има томболи и все да бием, драги съфорумци. Идва време в което трябва да докажем че сме там не само да убием време, а да си купувам карти и артикули, това са все пари които ще са важни за отбора и то особено сега когато бюджета е намален.И най-вече да подкрепяме отбора дори и при 0:4!!!!

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 08 мар 2011 15:26

@Conan, Matador, или Искам си акаунта....
Пич, сега ти прочетох новата лъжа.....
В една друга тема Изумруд те уволни като свой опонент, сега те уволнявам и аз:
Как можеш да твърдиш че сините седалки монтирани на Лазур са тези от Акациите (които постави Дражев)? Ти луд ли си? Въйййййййййй честно ти не си бил никога ама никога фен на отбора Черноморец. Разкрит си. Ти изобщо много ме развесели. Хихихихи. Засрами се малко!
2та модела седалки нямат нищо, ама нищо общо дори и като цвят, само цветовата гама (синя) е еднаква. Нито формата, нито цвета са еднакви, освен това можеш спокойно да провериш тези кога и от кой са произведени - жокер извади си от нета контакти на пластмасови изделия ад гр.Средец.
След това отиди на Лазур, снимай си сините седалки, мини и през П образния в Славейков, в градинката отпред са монтирани дражевите сини седалки, снимай и тях и тогава ще те назнача за мой опонент. Дотогава ще те игнорирам, както и калпавите ти опити за манипулация на общественото мнение.
Какво още ще измислиш не знам....Освен това Ершов доколкото съм запознат изобщо не му дреме нито за Нефтохимик, нито за Черноморец. Така че на тази тема - опитите ти да подклаждаш опит за преврат на Събев и замяната му със Ершов не ми се вижда да успееш скоро.

Върни се в “Черноморец”