Филми които си заслужават да гледате
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Препоръчвам ви да гледате...
Гледайте Let me in.Много як филм мисля и че е в топ 250 на imbd.Шведската и оргинална версия е се казва Let the Right one in.Стивън Спилбърг се изказа много ласкаво за този Романтичен Ужас.Особено на феновете на Мистерията и Вампирите ще се хареса много.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- krum_futbolista
- Контакти:
Препоръчвам ви да гледате: Green Street Hooligans 1,2 !
Особено първата част е много готина 

MagicMoments написа:Sisi 1914 написа:Sauntpark
South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(

Не знаех, че има такава тема.
Но предложението ми беше, да не е само за филми, а и каквото интересно ви попадне. Надявам се да не го приемете като реклама, но скоро попаднах на един сайт http://www.mnogozle.com, можете да се пукнете от смях!

Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
-
Аз попринцип не гледам много филми,но скоро гледах един филм за ужаси Orphan хареса ми 

[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- ManUtdMadFan
- Контакти:
Незнам дали някой го е споменал но филма Sleepers ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да го гледате !!!
България
Мисията , Теория на конспирацията , Пурпурните реки , The Lovers of the Arctic Circlе , Всичко за майка ми , Говори с нея ,К-Pax , ..............
аз ще добавя щифърът, генезис, сляпата страна, усещане за жена, небесно царство, гладиатор,дежа вю
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...
За нас е Той религия...
Някой спомена ли -Седем,Червената цигулка,Шоколад,Пропукване,Фрида,Град на границата.Тия трябва да се гледат!!!!
Препоръчвам ви един филм, но първо трябва да ми кажете как се казваше.
В този филм се разказва за хора, които си плащаха и ги връщаха назад във времето да ловуват динозаври и разни други животни от миналото.Проблема беше, че не трябва да променят нищо, а динозавъра(Т-РЕКС), който убиваха щеше да затъне в едно мочурище и да умре така или иначе,но при едно такова пътуване стана нещо непредвидено и един от "експедицията" уби по невнимание една пеперуда и като се върнаха всичко беше променено.

Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!