Голяма ли беже лъжицата за Ман Юн
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Голяма ли беже лъжицата за Ман Юн
Ей много ме нервират тия Ман Юнт... омразата която имах към тях преди да мине Беробатов почва да се връща ... Дано Арсенал ги изхвърлят. И не , лъжицата не беше толкова голяма , колкото непрекъснатото напрежение около представянето на Бербо в тоя отбор. Кофти се получи , жалко за него.Сега и да го изгонат , няма кой да го вземе ..
Това да не е Гонзо !
Това да не ти е Гонзо ,че да го връщат ! 

Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!
Angoff написа:Сър Алекс,като голям психолог кротна мн бързо Македа,Фабио и Уелбек...има още мн хляб да ядат докато стигнат титулярите + това е оправдан риск,няма смисъл да се хвърлят сили за една купа след,като налице е борбата за ШЛ и Премиършип!
Станахме двама

Смятам че, САФ нарочно ги остави да се изложат. Сега спокойно ще ги командери както си иска - и никой няма да му каже , че Македа е готов за златна топка или нещо по голямо от първа резерва.
VelBujd написа:Ей много ме нервират тия Ман Юнт... омразата която имах към тях преди да мине Беробатов почва да се връща ... Дано Арсенал ги изхвърлят. И не , лъжицата не беше толкова голяма , колкото непрекъснатото напрежение около представянето на Бербо в тоя отбор. Кофти се получи , жалко за него.Сега и да го изгонат , няма кой да го вземе ..
Да мразиш МЮ - е разбираемо. По- добри са , по-силни са , по -готини са; това са достатъчни аргументи за да ги мрази човек.
Но защо мразите Бербо?!?! - той е мързелив, нещасник, некадърник - как можеш да мразиш такъв човек?
ИЛИ НЯКЪДЕ БЪРКАМ!?!?! Нещо от това което казвате за Бербо не е вярно!??!

В този полу-финал липсва само 1 отбор LIVERPOOL,видя се че през последните години най-красивите мачове в този турнир участват именно мърсисайдци и БарЦелона

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!