Ботев - Левски (Карлово), неделя 06 март, 2011 15:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Muscarin

Re: Ботев - Левски (Карлово), неделя 06 март, 2011 15:00

Мнениеот Muscarin » 07 мар 2011 11:05

dagger1912 написа:Кажете си мнението за мача ..
Лично на мене второто полувреме много ми хареса като игра, много добри пасове си раздаваха нашите момчета, вижда се с всеки мач едно израстване на отбора като цяло. С две думи се получи една добра тренировка, но мнението ми за феновете и по- конкретно агитката ми е коренно различно! Много слабо се представихме. Само гледах как агитката бива надпявана от другите сектори, а това не се случва за първи път! Незнам на какво се дължеше това, но на ТИ 2/3 бяха там може би само да ги напече слънцето, а не да дерат гърло за любимият си отбор!

Ами според мен всички вече свикнахме да си бием без проблем и това се отразява и на представянето по трибуните.Няма мотивация както се казва,няма дерби! Това е моето мнение.Другото важно според мен е,че трябва да се измислят още поне 3-4 нови песни,за да има разнообразие

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 07 мар 2011 12:48

Преди малко гледах мача (качили са го целия на запис в официалния сайт) и според мен ТИ се представи нелошо. Явно сме дигнали доста летвата, че на някой не им харесва как са пели за което имат моя респект и уважение. Отбора играе с много желание и стръв за победа. Тези момчета не знаят какво е равен и загуба и това си личи как се хвърлят в играта.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 07 мар 2011 14:33

Muscarin написа:
Лично на мене второто полувреме много ми хареса като игра, много добри пасове си раздаваха нашите момчета, вижда се с всеки мач едно израстване на отбора като цяло. С две думи се получи една добра тренировка, но мнението ми за феновете и по- конкретно агитката ми е коренно различно! Много слабо се представихме. Само гледах как агитката бива надпявана от другите сектори, а това не се случва за първи път! Незнам на какво се дължеше това, но на ТИ 2/3 бяха там може би само да ги напече слънцето, а не да дерат гърло за любимият си отбор!

Ами според мен всички вече свикнахме да си бием без проблем и това се отразява и на представянето по трибуните.Няма мотивация както се казва,няма дерби! Това е моето мнение.Другото важно според мен е,че трябва да се измислят още поне 3-4 нови песни,за да има разнообразие

Трябва една песен за последните минути на мачовете подобна на тази http://www.vbox7.com/play:625de269
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 07 мар 2011 17:56

карлито написа:Трябва една песен за последните минути на мачовете подобна на тази http://www.vbox7.com/play:625de269

Чудесна идия, това е най-добрият химн, който съм чувал някога .. Само като си го преведеш "Никога няма да сте сами" - това ме кара да настръхвам, камо ли да го запеят хиляди гърла на стадиона!

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 07 мар 2011 19:14

карлито написа:Трябва една песен за последните минути на мачовете подобна на тази http://www.vbox7.com/play:625de269

Имаме "Не ще умре", песен, която според мен, изразява най-точно ботевисткия дух, просто трябва да я пеем по-често ;)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6Vm4aooc8_U[/youtube]

И да не съм извън темата, че ще ме накажат винаги бдящите, педантични, но за това пък принципни :mrgreen: модератори, ще кажа няколко думи и за мача.
Добра игра, забавляваха се, забавляваха и нас. Да се готвят следващите!

п.с. Мисля, че стратегията с не повече от четири гола във вратата на противника е джентълменска и спортсменска. Не бива да унижаваме съперниците си, уважението ражда уважение ;)
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 07 мар 2011 19:34

Подкрепям напълно bulgaro, че това е една много силна песен, която отразява Ботевисткия дух, трябва да я пеем по често.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FTNtxbuX4oQ[/youtube]

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 07 мар 2011 20:24

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IjlGISKpPQo&feature=feedu[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6p8midwkx0U&feature=feedu[/youtube]
Изображение
Изображение

birenatafabrika
Контакти:

Мнениеот birenatafabrika » 07 мар 2011 22:32

Muscarin написа:

И аз бях на мача и моето скромно мнение е, че човекът с микрофона прекалено дълго държи една и съща песен и на хората им омръзва да повтарят едно и също. Второто полувреме като нямаше микрофон съпорта пак си беше на ниво и хората пак си викаха с кеф.
Аз дори смятам, че без микрофон е по-яко, щото атмосферата е по-спонтанна, пеят се по-разнообразни песни, а и агитката не е филхармония, в крайна сметка, та да има нужда от диригент. Преди години нямаше микрофони и съпорта пак си беше на ниво. Може да ви се стори крайно, но бих казал - който мисли, че става да води агитката да ходи и да вика с пълно гърло, за един полусезон ще си проличи кой има таланта за това, хората ще го научат и ще го слушат.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 07 мар 2011 22:55

Не съм съгласен с теб, второто полувреме беше много по-зле положението, отколкото първото. Разбира се, без да омаловажавам усилията на хората на ТИ.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 07 мар 2011 23:02

Човек с мегафон е нужен по една основна причина, за да има синхрон в пеенето на ТИ. Много често като няма човек с мегафон едната половина почва една песен, другата друг или всички пеят една песен но едната половина изостава или избързва. Това се случва и на гостуванията, ако няма кой да синхрониира пеенето.
Отделен е въпроса колко ефективен и добър е конкретния човек с мегафона, всеки си е индивидуалност и не всеки става за тази работа. Тук се иска доста творчески подход, за да усетиш в кой момент коя песен да подхванеш или какви скандирания да прозвучат на стадиона.

Върни се в “Ботев”