Дискусия: Литекс - Берое - 4:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Дискусия: Литекс - Берое, 07.03 / 18:00ч., XVII-ти кръг
Еми Левски не Левски Литекс си играе няма какво да се лъжем .. определено имат играчи потенциял треньор ..
-
Илиян Илиев се излага с подареният гол и Европа
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Deluxx написа:Каквото и да говорим Литекс ще е шампион.Очаквам издънки срещу ЦСКА , Левски , Локо СФ и Славия.Титлата ще е оранжева тази година няма какво да се лъжем!
От тези отбори само Левски и ЦСКА могат да измъкнат нещо от Литекс.Това го казвам след като съм видял играта на всичките отбори.
За мача много силен Литекс и Дока.Кариоката е в страшна форма.За два мача вкара вече 5 гола колкото отбеляза Светльо Тодоров за първият полусезон и само един по-малко от бившия голмайстор Нифлор който имаше шест.Втори много силен мач на Папа Диуф това момче много се старае и раздвижи играта отпред .Мисля че може да се превърне в новият Дембеле на А група.Джерманович се появи и от 1 положение вкара 1 гол.Последните минути обаче пак се изгуби,но това се дължи и най-вече ,защото оранжените намалиха темпото и дадоха инициативата за известно време на Берое.
След първите два мача може да се каже че нападението на Литекс е много по-плодородно.Диуф и Джерманович са си попадения най-вече сенегалеца не случайно е бил вторият при голмайсторите в първеснтвото на Сенегал.Том необяснимо за мен отново е посредствен.В контролите е най-добър,но в официалните мачове нещо куца дали е от напрежение той си знае.Литекс в момента е изключително много зависим от Дока Мадурейра сега разбирам,защо не го продадоха на Корейците които взеха Асамоа.А според някои източници корейците са предложили 2 милиона евро.Вече цената на Дока се покачва още.С такива игри ще направи трансфер в някой стойностен западноевропейски отбор и Литекс пак ще прибере рекордна сума от трансфер.Титлата ще е оранжева ако продължи Литекс да играе толкова силно.
Последна промяна от Parmalat на 07 мар 2011 20:19, променено общо 3 пъти.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- B__A__N__DA__TA
От това което гледах, срещата между Литекс и ЦСКА ще е интересна.Много добра игра на Ловчанлии.Мисля, че няма да имат проблем да станат шампион, не виждам кой ще ги спре.Една загуба от ЦСКА (евентуална) не променя нищо.Силно бият на очи отборите в които се работи за в бъдеще, разликата с останалите е голяма
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
-
Дока колко гола има в А група този сезон май 7/8 не е зле
Янев за мен беше най-слаб почти нищо не му се получаваше,а и ми изглеждаше разсеян,Диуф не вкара ,но игра добре много повече го харесвам от Нифлор заради движението му,ТОМ слаб контролите незнам кво е играл ама...
Сандриньо и той 2ри пореден мач го сменят рано СЛАБ,Занев,Берберович,Бодуров добре ,Николов също но беше разсеян отвре навреме,Йеленкович стабилен но не ми хареса особено... Джерманович хубаво,че и той вкара първият си гол,но пак игра като дъб 

[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
GNRforever написа:Дока колко гола има в А група този сезон май 7/8 не е злеЯнев за мен беше най-слаб почти нищо не му се получаваше,а и ми изглеждаше разсеян,Диуф не вкара ,но игра добре много повече го харесвам от Нифлор заради движението му,ТОМ слаб контролите незнам кво е играл ама...
![]()
![]()
Сандриньо и той 2ри пореден мач го сменят рано СЛАБ,Занев,Берберович,Бодуров добре ,Николов също но беше разсеян отвре навреме,Йеленкович стабилен но не ми хареса особено... Джерманович хубаво,че и той вкара първият си гол,но пак игра като дъб
Toва е стила на Джерманович той е тип консуматор и играта му е подобна на Нифлор,но за разлика от него си вкарва повечето положения.Докато Диуф е раздвижен тип нападател постоянно търси топката от ляво от дясно връща се бързо в защита пресира много добре.Голът срещу Миньор сам си го изработи.Пое топката в центъра излъга трима защитника на Миньор и вкара.Именно затова мисля че много по-добре се всписва той в титулярният отбор.Необяснимо за мен обаче халфовете на Литекс не играят много с Диуф.Дали защото е още нов,но ми прави впечатление.Дано не се дължи на нещо друго.Иначе да Николов си е дупка от много време,а Берберович чукна 30-ка май.Време е да се даде шанс на Илия Миланов като защитник младо момче има какво да покаже.Абе какво става с този Ненем контузен ли е на резрвната скамейка ли е>Той е уж братовчед на Дока от новите ви само него не съм видял как играе.
[center]R.I.P[/center]
-
Ненем никой не го е виждал,е ако е добър колкото Дока си заслужава
,но той май е опорен халф а там отборът има много футболисти,незнам кога и дали ще получи шанс да го видим,играл е в няколко контроли но се е контузил 

-
Parmalat а вашият Савио нещо не му потръгна въпреки името и надеждите
аз очаквах да биете ЦСКА заради него,той се стара активен беше ама нещо не се получава ,а и отборът ви като цяло нещо го закъса,въпреки че имате добри играчи ,ама кво стана 

GNRforever написа:Parmalat а вашият Савио нещо не му потръгна въпреки името и надеждитеаз очаквах да биете ЦСКА заради него,той се стара активен беше ама нещо не се получава ,а и отборът ви като цяло нещо го закъса,въпреки че имате добри играчи ,ама кво стана
В нашият форум един от феновете на Черноморец е чул да се приказва в града преди мача че петима от титулярите са вързани.т.е са продали мача дано не е вярно,но като цяло след смяната на Балъков сме в дупка и заслужено сме на 6 място.Този срив при нас се случва за втори пореден сезон.Миналата година бяхме първи на полусезона.............,а завършихме 5-ти.Сега от трети се свлякохме на 6-то място.Като цяло отбора ни играе бавно мудно сякаш за изгубили волята си и нямат стимул.Бездушен е отбора.Иначе Савио не е още в оптимална форма не е тренирал няколко месеца пълноценно.Определено е добър само той създаваше проблеми на ЦСКА по фланговете.
[center]R.I.P[/center]
-
Е това не го вярвам,чак толкова ли финансовата криза удари отборът,че да се продават
явно има нещо нали и Велков каза ,че няма думата в отборът,Събев как я мисли