Барселона - Арсенал 3:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Барселона - Арсенал, реванш в ШЛ 08.03.2011 21:45
айде няма нужда от продължения и дуспи :С

Офтопик:
Middlesbrough написа:айде няма нужда от продължения и дуспи :С
Бе то и аз така мисля, но не е изключено точно това да бъе сценария утре вечер...

Barcelona - Mes que un club
Педро се закани: Арсенал не трябва да диша
Нападателят на Барселона Педро Родригес е пълен с амбиция преди утрешния мач реванш от 1/8 - финалите в Шампионската лига срещу Арсенал. "Арсенал не трябва да диша", енергично заяви 23-годишният стрелец на каталунците в интервю за УЕФА.
"С мотивация и концентрация можем да направим това, което сме правили в други случаи - да победим и да продължим напред", уверено заяви канарският футболист.
"Зная, че първата среща беше много хубава за неутралните привърженици. За нас обаче остава като загубен мач. Сега е моментът да поправим грешката си", каза още Педро.
http://sportni.sportal.bg/news/Pedro-se ... .3081.html
Еми те това е, казано по най-прост начин! Отбора трябва да се стегне и да покаже дух и концентрация и най-важното направо да скрие топката на Арсенал!

[center]Бускетс: Ще играя, където каже треньорът[/center
http://sportni.sportal.bg/news/Buskets- ... .3083.html
Евала Бускетс, почваш да печелиш все повече от уважението ми! Много мразя играчи мрънкачи, който все не са доволни от позицията, накоято ги изпозлва треньора им! Вместо да се радват, че са титуляри и че имат шанс да играят те мрънкат! Анри беше такъв играч и много ме дразнеше с вечното си мрънкане, че в Барса му се налагало да бяга много повече, отколкото в Арсенал! Еми да си беше седялпри топчиите, но тогава никога нямаше да изпълни мечтата си - да спечели ШЛ!
Опорният полузащитник на Барселона Серхио Бускетс е готов да играе като централен защитник при отсъствието на Жерард Пике и Карлес Пуйол в утрешния мач срещу Арсенал. Много е вероятно именно каталунецът да застане в центъра на отбраната заедно с Ерик Абидал. "Ще играя, където каже треньорът", довери 22-годишният халф на официалната пресконференция днес.
"Уилшър е много млад футболист, но вече притежава много качества. Има добър пас и агресивно поведение. Може да стане голям футболист", сподели Серхио. "Сеск е голям футболист - капитан, носи спокойствие, владее топката и има страхотен пас. Всеки го иска в отбора", сигурен е снажният полузащитник. "Не мисля за отстраняване, а само за победа и продължаване напред", каза още Буси.
http://sportni.sportal.bg/news/Buskets- ... .3083.html
Евала Бускетс, почваш да печелиш все повече от уважението ми! Много мразя играчи мрънкачи, който все не са доволни от позицията, накоято ги изпозлва треньора им! Вместо да се радват, че са титуляри и че имат шанс да играят те мрънкат! Анри беше такъв играч и много ме дразнеше с вечното си мрънкане, че в Барса му се налагало да бяга много повече, отколкото в Арсенал! Еми да си беше седялпри топчиите, но тогава никога нямаше да изпълни мечтата си - да спечели ШЛ!

- barca4ever
- Контакти:
megan fox написа:barca4ever така и не каза дали темата ти хареса, а толкова даваше зор за нея.
да

BARCAFOREVER

1992,2006,2009,2011
Очаквам Барса да попилее Арсенал - 3:0 

"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
3 : 1 за Барса
Но като нищо да се стигне до продължения и всичко да се решава в последния момент !

Според мен мачът ще е страшно непредвидим и ако не успеем да вкараме гол в първите 30 минути играта ще загрубее. Арсенал последно ще са си с титулярния състав, като единствено Уолкът е под въпрос дали ще хване "частния самолет". Очаквам пределна мобилизация, концентрация, себераздаване на 110% и всички останали футболни клишета
инакрая Барселона да продължи напред. Очаквам един луд луд мач и 3:1 след продължения. Успех и до утре. Нямам търпение да стане 21:45 на 08 март.
Меган, друго щеше да си е Карлес да вика отзад, но ...пък да се надяваме да е готов да посрещне Бензема, Роналдо и Адебайор.

Меган, друго щеше да си е Карлес да вика отзад, но ...пък да се надяваме да е готов да посрещне Бензема, Роналдо и Адебайор.

“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain
― Mark Twain
- Middlesbrough
- Контакти:
ем аз състава го виждам следния
Валдес
Алвеш Бускетс Абидал Максуел
Масчерано Шави Иниеста
Педро Вия Меси
Пеп може да реши да пусне и Кейта титуляр , но общо зето е тва ...
Валдес
Алвеш Бускетс Абидал Максуел
Масчерано Шави Иниеста
Педро Вия Меси
Пеп може да реши да пусне и Кейта титуляр , но общо зето е тва ...

Офтопик:
- cristiano_ronaldo7
- Контакти: