Стоичков: С Мамелъди идвам, бия и Левски, и ЦСКА и си замина

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Re: Стоичков: С Мамелъди идвам, бия и Левски, и ЦСКА и си замина

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 07 мар 2011 14:12

С човек с неговите постижения във футбола е грехота да се спори по футболни теми.И ДА, аз съм съгласен с него, прекалено много ги величаят и двата "гранда" в България, въпреки, че всяка есен спорят за приза "най-слаб отбор в ЛЕ"...,а защо в лига Европа ли.. :) ;)
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
Spursy
Контакти:

Мнениеот Spursy » 07 мар 2011 14:15

Провокацийките на "cska - maina" са прекалено елементарни за да им се вързвате. Не си струва времето да му се отговаря.

По темата - във футбола няма нищо сигурно, а май това е убягнало на "големия" треньор Ицо.
Levski Sofia
Tottenham Hotspur
http://bulgariaspurs.com

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 07 мар 2011 14:32

cska - maina написа:
caci написа:
от cska - maina на 07 Мар 2011 10:14

Най - великия !!!!! Левскари, поклонете се пред Ицо и му вярвайте във всичко, ако ви каже на черното -бяло значи е така и ако ви изпрати да онодите говедо, отивате и го онождате Респект Ицо!!!

Теб явно здраво те е онодил в някоя кочина. :lol: :lol: :lol:

Стани и застани мирно, след което бавно се наведи[поклони] и чакай, той идва!

Що се занимаваш с глупости на тях един средно добър футболист им каза, че са сульо и пульо и те си замълчаха като... ма виж когато най-великия български футболист каже нещо за футбол всички ведна лаят ма това е левскарския манталитет остави ги чети им постовете и се смей аз така правя.

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 07 мар 2011 14:49

Hanko- Ами аз точно това правя, забавлявам се! Първо ги разхождам из Вселената и после ги връщам в реалността ! Много им се кефя, сутринта им прочетох всички мнения по-темата за Сульо и Пульо и честно ти казвам с толкова положителна енергия се заредих, че до сега ми е весело :lol: :lol: :lol: Ако ме познаваха поне малко щяха да се онодат помеждуси пред парламента, та аз съм само на 14г. и си мисля , че ги превъзхождам в мисленето , което си впечатляващо и ме кара да се чувствам като гений :lol: Да сте ми живи здрави и не ме обиждайте , че съм с високо кръвно, правя го за ваше добро!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 07 мар 2011 14:57

Spursy написа:Провокацийките на "cska - maina" са прекалено елементарни за да им се вързвате. Не си струва времето да му се отговаря.

По темата - във футбола няма нищо сигурно, а май това е убягнало на "големия" треньор Ицо.

Смърки- Учителката ми каза, че дори в елементарните неща има какво да се проучи и анализира, а и по - този начин формулирано от теб, означава , че дори и ти обръщаш внимание на дребните неща, което те прави да изглеждаш гениален, вместо зависим и уязвим!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 07 мар 2011 16:51

Ицо е най-големия български футболист за всички времена, но обича да се изхвърля понякога. Не виждам в ролята на какъв ги говори тези неща. В ЮАР работеше добре, но пак голямата му уста го провали. Аз нямам представа от първенството на тази страна и затова не мога да споря. Все пак нека не подценяваме българското, защото то си е наше. Сигурен съм, че нашите отбори с малка помощ от държавата, телевизийте и леко завишени бюджети могат да играят добре в Европа. В европейските грандове има играчи от цяла Африка, но от ЮАР се сещам само за Пиенаар. България е в Европа и повечето футболисти от черния континент ще искат да дойдат при нас ако подобрим условията.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 07 мар 2011 17:35

Captain Stottlemeyer написа:
Pichichi написа:Ще кажа само че с футболистите на Съндаунс и половината форумци като треньори ще бият Левски и ЦСКА . Просто футбола в БГ е ужасно слаб и всичките ни отбори са много слаби . Даже невероятно звучи че 2 поредни години ЦСКА и Левски играят в групите на ЛЕ . А пък представянето на Левски тази година е нереално за нивото на наща А група .

1. Оправи си правописа! ;)
2. Ти да не спиш с футболистите на "Мамелъди Съндаунс", че им знаеш възможностите?! :o :lol:
3. Сигурно много други неща ти звучат невероятно (например, че планетата Земя е кръгла и се върти), но това е факт, както и факт е, че "Левски" и ЦСКА играят 2 поредни години в групите на ЛЕ, докато ти ще видиш там твоето отборче едва в следващия си живот (може би). :mrgreen:

Ок , приемам забележката !
Но Мамелъди имат 5/6 национални футболисти на ЮАР от които поне 2/3-ма са титуляри . Физически ще смачкат всеки отбор от А група , технически може би също .
Левски и ЦСКА имат 2/3-ма национали общо и са смъртни резерви .
Нали не мислиш че нашия нац. отбор е по-добър от техния ?
От ЦСКА съм така че мойто отборче игра 2 г . в ЛЕ , това обаче не променя нещата .
Много сме слаби и Левски също са слаби .

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 07 мар 2011 17:56

Прав си е Ицата.
Страшен образ, много ме кефи.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Мнениеот puhisamolevski » 08 мар 2011 16:18

ДА ИДВА!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Според мене и Марек са способни да го приземят :!: :!: :!:
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

saskoyanev
Контакти:

Мнениеот saskoyanev » 08 мар 2011 20:44

Много му знае устата на Стоичков преди номер 1 беше Моуриньо с атаките си срещу Барселона ама ето че Ичето се върна в играта :)
...А НИЕ СМЕ:ЦСКА!!!ЦСКА!!!ЦСКА!!!

Върни се в “ЦСКА”