Английска висша лига 2010/11

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Re: Английска висша лига 2010/11

Мнениеот Nightfate » 07 мар 2011 16:16

AnalBreaker написа:
Nightfate написа:Малее Карата му е **** мамата .. :lol:

Доста смешно нали? Я си представи, че тебе те сритват така, а престъпника, който го прави това не получава справедливо наказание.

Е не съм се изсмял нарочно мислиш ли ,че исках това да стане дори по-рано бях казал ,че Карагър си е за червен картон .. ама винаги давай против Ливърпул .. А престпника Рууни за удар без топка не трябваше ли да го накажат ..? Но няма как да стане нали .. ФА са си корупция .. хора на Ман Ю .. не ми се спори по тия въпроси вече ..
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид

YNWA

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 07 мар 2011 16:31

Nightfate написа:
AnalBreaker написа:
Nightfate написа:Малее Карата му е **** мамата .. :lol:

Доста смешно нали? Я си представи, че тебе те сритват така, а престъпника, който го прави това не получава справедливо наказание.

Е не съм се изсмял нарочно мислиш ли ,че исках това да стане дори по-рано бях казал ,че Карагър си е за червен картон .. ама винаги давай против Ливърпул .. А престпника Рууни за удар без топка не трябваше ли да го накажат ..? Но няма как да стане нали .. ФА са си корупция .. хора на Ман Ю .. не ми се спори по тия въпроси вече ..

Защо изместваш темата? Жалко е, че се радваш на чуждото нещастие. Изобщо не съм намеквал за нещо против Ливърпул, напротив уважавам ги, защото са клуб с история и харизма.

Не може да сравняваш глупоста на Рууни и това, което направи Карагър, а след това и Макси се опита да повтори
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Мнениеот Nightfate » 07 мар 2011 16:32

Рафаел и той се опита май ?

YNWA

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Мнениеот Nightfate » 07 мар 2011 16:33

И изобщо не се радвам на чуждото нещастие може би в изблик на емоция съм направил тая емотинка .. определено не искам да виждам такива дърварски постъпки .. и наистина съчувствам за контузията на Нани ..

YNWA

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 07 мар 2011 16:39

Nightfate написа:Рафаел и той се опита май ?

Честно казано и аз бих постъпил така след като Макси се опита да ме осакати.

Винаги съм казвал, че Рафаел е много емоционален и това му пречи и то доста
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 07 мар 2011 21:12

[center]Made in Brazil, made for Premiership[/center]
[center][rimg]http://images.sportcafe.bg/2011/03/01/84275524/618x346.jpg[/rimg][/center]
[center]Напук на световната финансова криза през изминалия януари бяха направени забележителни трансфери за умопомрачителни суми. И докато преминаването на Торес в Челси предизвика истински фурор, Давид Луис като че ли незабелязано се промъкна на "Стамфорд Бридж".Бразилецът е нов тип централен бранител за Висшата лига със стил на игра,на който си заслужава да се обърне сериозно внимание.Луис е смел,решителен и твърд в единоборствата също като Джон Тери,но и бърз и елегантен като Рики Карвальо, който играеше в Челси до миналия сезон.Дълги години се гледаше на Рио Фърдинанд като на централния защитник, чувстващ се най-комфортно с топка в краката, умеещ да я изнася напред и да подава прецизно.Луис показа само в няколко мача за Челси, че умее всичко това, а също така и да дриблира, което е истински бонус за играч в тази позиция.Представете си каква щеше да е еуфорията, ако Торес беше отбелязал онзи феноменален изравнителен гол срещу "червените дяволи", с който Челси започна обрата си за 2:1. Но го стори Давид.Как той засече топката във въздуха и я прати в ъгъла на вратата на Ван Дер Сар беше момент, който си заслужава да се гледа отново и отново заради техниката на изпълнението на това воле.Не по-малко впечатляващ бе и начинът, по който бразилецът се саморазправи с Уейн Рууни.Спор няма че Луис заслужаваше да бъде декориран и с втори жълт картон и затова и Карло Анчелоти го прати да си вземе ранен душ, изпреварвайки арбитъра.Факт е обаче, че защитникът отправи предизвикателство за дуел, което Рууни не прие. Не мога да си спомня за друг бранител, който да е подхождал толкова безкомпромисно към англичанина!Давид Луис, разбира се, не е завършен артикул и на моменти играта му е хазартна, дори наивна, но талантът, нужната психика и огромен потенциал са налице.24 милиона лири е доста солидна сума, но новото попълнение в отбраната на Челси си заслужава всеки пени.Представете си само как би изглеждал Арсенал с този играч в сърцето на отбраната си... Но те не са единствените нуждаещи се от качествен бранител, който да доминира срещу противниковия център нападател.С подобни изяви на бразилеца едва ли ще чакаме дълго, преди Реал или Барса да отправят запитване за него. Да се надяваме обаче, че той ще остане във Висшата лига още дълги години, за да вдига адреналина на всички нас, феновете.[/center]

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 08 мар 2011 11:20

Челси май вече излиза от кризата?
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 мар 2011 11:30

Blue_Girl написа:Челси май вече излиза от кризата?

Всички "лондонско сини" си го мислим това, но никой не смее да го изкаже реално ! ... :lol:

Твоите хора от Арсенал ще е най добре да минат пред Юнайтед, щото сега - за сега, ние сме се прицелили във 2-то място .. :mrgreen:
Така, че някой от измежду "Артилеристите" и Ман. ще мине трети ... та разбирайте се помежду си ! ... :)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 08 мар 2011 11:41

THE G.A.M.E написа:
Blue_Girl написа:Челси май вече излиза от кризата?

Всички "лондонско сини" си го мислим това, но никой не смее да го изкаже реално ! ... :lol:

Твоите хора от Арсенал ще е най добре да минат пред Юнайтед, щото сега - за сега, ние сме се прицелили във 2-то място .. :mrgreen:
Така, че някой от измежду "Артилеристите" и Ман. ще мине трети ... та разбирайте се помежду си ! ... :)

2-рото Място ще ви е мираж!
Иначе в топ 4 ще финиширате.
В това няма и съмнение.
:lol:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Мнениеот Nightfate » 08 мар 2011 12:33

Браво на Челси мислех ,че трудно ще спечелят но те взеха мача си с лекота .. Блеклуп отново се разписа на своя ''Блумфилд Роуд'' .. Честито на Баланс Франки Играта и Джаки .. ;)

YNWA

Върни се в “Архив”