Дискусия : Защо Юнайтед играе толкова слабо ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Дискусия : Защо Юнайтед играе толкова слабо ?
МОЛЯ??? ReDeviL,защитата била виновна,а не халфовете-това може да са само думи на човек,който не е играл организиран футбол през живота си,а само драска по форумите. Ако имаш силни халфове защитата изобщо няма да я коментираш...И да ти кава нещо имаше период миналата година,когато играеха Браун заедно с Еванс и то във важни мачове>тогава заради добрата работа на халфовете не се усещаше кой играе в защита,а в атака United бележеше пак заради активна и креативна игра в центъра.Никога един отбор не губи само заради защитата!!!
-
- Контакти:
Хм... Юнайтед загуби 2 поредни и се почна, малко глупаво и рано е все още сякаш.
Все пак не са сдали първото място във ВЛ и имат добра преднина пред всички други отбори, изключвайки Арселона(това е комплимент) разбира се.
Халфовете са зле, изолират нападателите(единият от които е в отчайваща форма от 1 година, но играе титуляр).
Усеща се липсата на Парк, Валенсия..може да не са най-добрите, но определено могат да дадат на отбора 10 асистенции и 8-10 гола, което никак не е малко в рамките на един сезон.
Нека минат още 3-4 кръга, тогава може би ще е по-ясно кой-къде губи и кой, за какво ще се бори.
Все пак е по-вероятно Арсенал да отпаднат от Барса и да се съсредоточат във ВЛ, отколкото МАН Ю да отпадне от Марсилия.
Зависи кое е по-важното за мениджърите и как ще се подходи в различните турнири.
Не мисля, че Ютд са чак толкова зле...въпрос на гледна точка явно.
ПС: Арсенал може би ще точки в предстоящите 3 кръга - две гостувания, докато Ютд имат домакинства на Болтън и Фулъм (2 победи) и гостуване на Уест Хем
Все пак не са сдали първото място във ВЛ и имат добра преднина пред всички други отбори, изключвайки Арселона(това е комплимент) разбира се.
Халфовете са зле, изолират нападателите(единият от които е в отчайваща форма от 1 година, но играе титуляр).
Усеща се липсата на Парк, Валенсия..може да не са най-добрите, но определено могат да дадат на отбора 10 асистенции и 8-10 гола, което никак не е малко в рамките на един сезон.
Нека минат още 3-4 кръга, тогава може би ще е по-ясно кой-къде губи и кой, за какво ще се бори.
Все пак е по-вероятно Арсенал да отпаднат от Барса и да се съсредоточат във ВЛ, отколкото МАН Ю да отпадне от Марсилия.
Зависи кое е по-важното за мениджърите и как ще се подходи в различните турнири.
ПС: Арсенал може би ще точки в предстоящите 3 кръга - две гостувания, докато Ютд имат домакинства на Болтън и Фулъм (2 победи) и гостуване на Уест Хем
Последна промяна от nqkoisitam на 07 мар 2011 15:56, променено общо 1 път.
- Santiago Munezz
- Контакти:
Сега правите анализи,че сте слаби накрая като станете шампиони ще изпаднете пак в луд екстаз.По-добре изчакайте края на сезона и тогава правете изводите кой бил разочарование и кой не!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
windy26 написа:МОЛЯ??? ReDeviL,защитата била виновна,а не халфовете-това може да са само думи на човек,който не е играл организиран футбол през живота си,а само драска по форумите. Ако имаш силни халфове защитата изобщо няма да я коментираш...И да ти кава нещо имаше период миналата година,когато играеха Браун заедно с Еванс и то във важни мачове>тогава заради добрата работа на халфовете не се усещаше кой играе в защита,а в атака United бележеше пак заради активна и креативна игра в центъра.Никога един отбор не губи само заради защитата!!!
Не знаех, че трябва да си играл организиран футбол, за да разбираш от играта.Ще си го запиша в бележника

nqkoisitam написа:Хм... Юнайтед загуби 2 поредни и се почна, малко глупаво и рано е все още сякаш.
Същото нещо го повторих и аз в предишните си коментари, че е излишно да се правят анализи и критики на отбора след два сбъркани мача.Също така съм съгласен, че имаме проблеми в халфовата линия, но погледни само колко много контузии съпътстват отбора през сезона.Това налага постоянни ротации, а късата резервна скамейка никак не ни помага.Въпреки това сме в борбата за всички турнири като изключим само Карлинг Къп, което не е фатално.И пак не мога да разбера защо са тези критики точно сега по средата на сезона.
Е това България,всеки играе или не "РАЗБИРА",всички разбират от футбол и то на високо ниво.Ами сигурно има значение, ако си стоиш и гледаш по телевизията или си играл на МАЛКО по-високо ниво и тогава коментираш...Ако си играл някъде май повече "разбираш" от хора,които "разбират" от канапето(нямам и намерение да се заяждам).Вторият гол е индивидуална грешка на халф(Нани),а третият е вратарски индивидуален,така че грешниците не са само в защита.При този натиск от халфовете на противника е трудно без подкрепа от средната линия...Но отговорът е да,организираният футбол" разбира" МАЛКО повече от този пред махалата.
Santiago Munezz написа:Сега правите анализи,че сте слаби накрая като станете шампиони ще изпаднете пак в луд екстаз.По-добре изчакайте края на сезона и тогава правете изводите кой бил разочарование и кой не!
Не си прав. По добре сега да напрвим първи анализ, щото после и баба знае.
С автора не съм съгласен едииствено с "зеления" НАНИ - толкова егоизъм и надуто поведение нямаше как да не избие. самоопределилия се за лидер най-накрая се направи почти автогол срещу ливърпул. Да не говорим колко анаки опропасти с мерака си да бие от най-невероятни позиции.
Ясно че САФ иска НАНИ да разпределя, РУУНИ да прехвърля а Бербо да вакрва. Но няма как Митко да се клонира и сам да взема решението за пас вместо Нани , и няма как да си подаде точно вместо Рууни.
(да сте видяли точен пас от Рууни към Митко и той да не е станал случайно????) -
Ако не е Бербо и Гигс .- просто няма кой да подава топката - всички останали са "черни дупки" само поглъщат
windy26 написа:Е това България,всеки играе или не "РАЗБИРА",всички разбират от футбол и то на високо ниво.Ами сигурно има значение, ако си стоиш и гледаш по телевизията или си играл на МАЛКО по-високо ниво и тогава коментираш...Ако си играл някъде май повече "разбираш" от хора,които "разбират" от канапето(нямам и намерение да се заяждам).Вторият гол е индивидуална грешка на халф(Нани),а третият е вратарски индивидуален,така че грешниците не са само в защита.При този натиск от халфовете на противника е трудно без подкрепа от средната линия...Но отговорът е да,организираният футбол" разбира" МАЛКО повече от този пред махалата.
Първо нямам за цел да се заяждам с теб.Извинявай ако съм прозвучал така.Второ никъде не съм твърдял, че разбирам от футбол.Това е спортен форум и всеки има право да си изкаже мнението.Трето ти си този, който се хвали, че разбира от футбол, но явно толкова и разбираш..За ситуацията на Нани, няма значение на кого е грешката(дали на халф, напдател или защитник), важното е къде се разиграва ситуацията, а тя стана в наказателното поле във фаза на защита.За това казвам, че грешката е в защита.
Последна промяна от RedeviL на 07 мар 2011 16:32, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Много ми хареса анализа на отбора! Поздравявам те за точната преценка на всеки един играч! Към всички които не са съгласни - тук не става въпрос само за критики - разберете, че този отбор винаги е имал класа, дори и когато е имал лоши сезони. За мен липсва класата и именно това е причината дори добре играещи играчи да изглеждат понякога безпомощно на терена. Вземете пример с Бербатов - в някои мачове имам чувството че е изолиран от целия отбор и не може да направи нищо....
На мен все още ми е болно като си припомня финала с Барселона - разликата беше прекалено голяма!!!
А за злобните подмятания на разни фенчето на Ливърпул - това е форум за фенове на Юнайтед, но все пак не мога да си спомня добре - 19-то ли беше мястото на което бяхте след 8-я кръг?!!
На мен все още ми е болно като си припомня финала с Барселона - разликата беше прекалено голяма!!!
А за злобните подмятания на разни фенчето на Ливърпул - това е форум за фенове на Юнайтед, но все пак не мога да си спомня добре - 19-то ли беше мястото на което бяхте след 8-я кръг?!!
точно сега му е времето за анализи, неслучайно и САФ замълча след тея две загуби!
тези два мача можеха да направят МЮ шампиони предсрочно, а сега ще им се наложи да се борят за всяка точка, така напрежението е по-голямо и издънките стават по-вероятни!
иначе на МЮ им трябват креативни халфове, които да успеят да подпомагат нападателите, защото в момента има дупка между средната линия и нападателите! Рууни постоянно се връща да запълва тая дупка, но така се отслабва последващата атака! вместо да купят Аршавин преди години, те ми взеха Обертан, да не говорим за Силва, който сега играе в Сити, едва ли би отказал на МЮ!
Скоулс и Гигс вече могат да играят само като опорни халфове, а от останалите футболисти от средната зона, никои не притежава качества да задвижи една остра атака!
Роналдо и Нани са единствените, които вдъхват острота в атаките, но първо направиха грешка да направят Роналдо чист нападател, а после повториха грешката като позволиха на Нани да се държи като по-малък брат на Кристано!
На вратарския пост също ще стане провал, след като за заместник на Саар, взеха начинаещ младок, вместо да похарчат малко повече милиони за по-стабилен и обигран вратар!
пределно е ясно вече, че това лято от МЮ ще трябва здраво да развържат кесията, че иначе ги чака съдбата на Ливърпул!
тези два мача можеха да направят МЮ шампиони предсрочно, а сега ще им се наложи да се борят за всяка точка, така напрежението е по-голямо и издънките стават по-вероятни!
иначе на МЮ им трябват креативни халфове, които да успеят да подпомагат нападателите, защото в момента има дупка между средната линия и нападателите! Рууни постоянно се връща да запълва тая дупка, но така се отслабва последващата атака! вместо да купят Аршавин преди години, те ми взеха Обертан, да не говорим за Силва, който сега играе в Сити, едва ли би отказал на МЮ!
Скоулс и Гигс вече могат да играят само като опорни халфове, а от останалите футболисти от средната зона, никои не притежава качества да задвижи една остра атака!
Роналдо и Нани са единствените, които вдъхват острота в атаките, но първо направиха грешка да направят Роналдо чист нападател, а после повториха грешката като позволиха на Нани да се държи като по-малък брат на Кристано!
На вратарския пост също ще стане провал, след като за заместник на Саар, взеха начинаещ младок, вместо да похарчат малко повече милиони за по-стабилен и обигран вратар!
пределно е ясно вече, че това лято от МЮ ще трябва здраво да развържат кесията, че иначе ги чака съдбата на Ливърпул!