Дискусия : Защо Юнайтед играе толкова слабо ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Re: Дискусия : Защо Юнайтед играе толкова слабо ?

Мнениеот man_utd_ » 07 мар 2011 14:50

все още не мога да си обясня трагичната ни игра....но като гости.Отборчета от сорта на Уигън,вила и дори Увърхемптън срещу нас винаги са отнасяли 5-6 гиола,а сега се опълчват и ни карат да треперим до края.Защо?Защо наистина се получава така?Нима наистина Роналдо ни бе целият Манчестър?Едва ли.
Причината да играем слабо е,че в момента нямаме изявен лидер-миналият сезон това бе Рууни,за този се очакваше да е Бербатов,но като че ли периодичните му игри разколебаха САФ в решението си да го пуска всеки мач,което съответно ще повлияе върху психиуката му и играта му като цяло.
Гледам че сте споменали и играчите в отбора и за това кой има място при нас и кой не.Смятам и аз да кажа някоя и друга блага дума за тях:
1.ВДС-просто the best.не знам САФ кви ще ги дърви след края на сезона,но втори вратар като него едва ли ще имаме.
2.Видич-не знам дали някой е забелязал,но след като се превърна в новия ни капитан,Видич си върна увереността и формата отпреди 2 сезона,когато имахме над 15 чисти мрежи в шампионата.За грешката срещу Челси смятам да не коментирам.
3.Фърдинанд-съгласен съм с автора,че прекаленото травми развалиха сезона му,но определено е класен защитник,един от най-добрите на своя пост.
4.Евра-този човек този сезон ме изумява,не е толкова ефективен,както в миналите сезони,а и твърде често повечето голове получавахме през неговата сезона.не много сполучлив е сезона за него.
5.Нани-определено все още загадка.наеговите асистенции наистина помагат,но откровената му индивидуална игра опрделено някой път е фатална,и най-вече за бербатов,който почти винаги е на стрелкова позиция.
6.Скоулс-човекът оркестър.без него сме заникъде.Опрделено играе с цялото си сърце,готов да помогне винаги в трудни положения.Определено е страхотно,че вероятнпо ще продължи да играе за нас още един сезон.
7.Гигс-пълен бог.Едва ли ще имаме друг играч като него.Отдаден на клуба си,играещ на 10000% и като че ли няма умора.ЛОша дума за него ще е грях.
8.Флетчър-черноработник.не е креативен,но това не е негова работа.Опрделено е един от най-класните ни халфове.
9.Андерсон-в началото имаше контузия,после се включи добре,и сега пак контузен,ама има потенциал в негои спорд мен ще успее.
10.Карик-опрделено въпросителна.От два сезона някъде е трагичен.Смятах,че САФ ще го разкара,но той получи нов договор WTF?????няма м какво да добавя.
11.Рууни-след скандала с отбора опрделено ми е леко почернял пред очите,но като че ли е на път да си върне формата,ще видим,но това не е неговият сезон
12.Бербатов-определено най-силният ни играч.Жалко,че не получва повече шансове за игра,не знам какво ли си мисли САФ.
13.Смолинг-другата голяма изненада.Момчето просто ме изумява.нямах големи надежди за него,но момчето определено се развива в правилна посока.Само така!
14.Обертан-имах големи надежди за това момче,но просто не става.Може би напрежението му е в повече,а може би и толкова си може.
15.Бебе-за този играч не знам какво да кажа.За пръв път ми се случва да видя трениор да взима играч,който дори не е наблюдавал преди.Дано го разкара лятото,както и Обертан.
16.Чичарито-другата голяма изненада.Това момче ще е златна мина след няколко години,но само не и в Реал Мадрид.Ще стане перфектен играч.

От изброениете,сами може да видите колко играча са способни да обърнат развоя на даден мач.лятото ни трябва стабилна селекция,иначе титлата догодина ще е мираж.
Това е от мен.Успех на момчетата в събота срещу Арсенал.

tacinho
Контакти:

Мнениеот tacinho » 07 мар 2011 14:54

Фен съм на Бербатов и гледам всеки мач.
Първо, СЪР Фъргюсън е най-великият треньор и повярвайте ми, все още знае какво прави. Той го каза наскоро, Ливърпул похарчи (например) мн повече за трансфери в последните сезони, а реултатите са очевидни. За да спечелиш титлата трябва постоянство, Юнайтед е най-постоянният отбор и затова и ще я спечели. Отбор от звезди само не се гради, всеки тим има пикове и по-слаби сезони. Барса преди и в началото на Рийкард бяха трагични, а в отбора бяха 2 от 3те им супер звезди (Шави и Иниеста). Това, което искам да кажа е, че като цяло Юнайтед е най-силният отбор аа последните 20 год в света и не трябва заради 2 мача да се говорят глупости.

Със сигурност трябва свежест в халфовата линия. Защитата за мен е ОК. Нападението е мн силно.
Юнайтед трябва да поразвърже кесията лятото и да купи Нойер, както и 1-2 халфа(може и млади таланти).

Единственото нещо, което ме дразни във Фъргюсън е безкрайното му доверие към Руни, който е посредствен в последната календарна година... Ротацията на нападателите е нужна, но трябва времето на Ернандез и Бербо да бъде увеличено за сметка на това на Руни. С ръка на сърцето мога да кажа, че Руни този сезон може само да търка бутонките на Бербо.

mopper
Контакти:

Мнениеот mopper » 07 мар 2011 15:02

Халфове, халфове и пак халфове. Не може постоянно Рууни и Бербатов да се връщат и да градят играта, заради дърваците Карик и Флетчър (Андерсон и Гибсън даже не ги броя за играчи). Супер предсказуеми, атаките са еднакви, всички ги научиха и загубите почнаха. Другото е ротациите - Алекс се изгаври с Берба и сега и на голмайстор не може да разчита

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 07 мар 2011 15:03

Сезон 2006-2007-Шамипони на Англия + 1/2 за ШЛ срещу Милан
Сезон 2007-2008-Шампион на Англия +спечелена ШЛ срещу Челси +Световна клубна титла
Сезон 2008-2009-Шампион на Англия+Шампиони карлинг къп +Финал за ШЛ загубен от Барселона
Сезон 2009-2010 Вицешампион на Англия с 1 точка по-малко (знаете как Челси спечели директния мач за титлата с гола на Дрогба от засада) +Шампиони Карлинг къп +1/4 финал в ШЛ с Байерн (знаете как буквално размазахме Байерн за 30 мин беше 3-0) но в последствие късмета просто ни изневери...
Сезон 2010-2011 до момента водим 3 точки на Арсенал +имаме страхотен шанс да спечелим ФА къп +в ШЛ също сме фаворити срещу Марсилия ....

И който твърди че Ман Ю е закиклил и били еди какви просто или тотално не разбира нищо от футбол или просто е ненормален за да пише такива долни неща!! То фактите говорят бре приятели ето ги пред вас!!!
Ако Ман Ю е зациклил и почнал да забоксува то за Арсенал който от 6-7 години няма трофей просто трябва да се каже че не съществуват във футбола просто :mrgreen:
Айде моляви се преди да пишете коментари малко повече се аргументирайте!!

Сашо Александров
Контакти:

Мнениеот Сашо Александров » 07 мар 2011 15:05

Рууни е най-прехваленият футболист в света!!!
Трябват нови халфове и на върха на атаката да играят БЕРБАТОВ и ЕРНАНДЕС!!!
А това за Евра.. направо ме разби, та той след Видич и Бербатов е най-добрият футболист на MЮ, не случайно беше и капитан вчера. : ))

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 07 мар 2011 15:08

Все едно гледаме два различни отбора при гостуване и домакинство......вчера освен Ернандез и донякъде Бербатов всички останали са под всякаква критика.Не е време за оправдаване със съдии но вчера най-ключовия играч за Манчестър замина за болницата :( Валенсия го няма....Евра да ходи където си иска от следващия сезон без това вече не играе на ниво.Просто оправяне от ситуацията само Сър Алекс може да намери и лятото нови футболисти с обещаните му пари ;)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 07 мар 2011 15:22

smoothc написа:Сезон 2006-2007-Шамипони на Англия + 1/2 за ШЛ срещу Милан
Сезон 2007-2008-Шампион на Англия +спечелена ШЛ срещу Челси +Световна клубна титла
Сезон 2008-2009-Шампион на Англия+Шампиони карлинг къп +Финал за ШЛ загубен от Барселона
Сезон 2009-2010 Вицешампион на Англия с 1 точка по-малко (знаете как Челси спечели директния мач за титлата с гола на Дрогба от засада) +Шампиони Карлинг къп +1/4 финал в ШЛ с Байерн (знаете как буквално размазахме Байерн за 30 мин беше 3-0) но в последствие късмета просто ни изневери...
Сезон 2010-2011 до момента водим 3 точки на Арсенал +имаме страхотен шанс да спечелим ФА къп +в ШЛ също сме фаворити срещу Марсилия ....

И който твърди че Ман Ю е закиклил и били еди какви просто или тотално не разбира нищо от футбол или просто е ненормален за да пише такива долни неща!! То фактите говорят бре приятели ето ги пред вас!!!
Ако Ман Ю е зациклил и почнал да забоксува то за Арсенал който от 6-7 години няма трофей просто трябва да се каже че не съществуват във футбола просто :mrgreen:
Айде моляви се преди да пишете коментари малко повече се аргументирайте!!

Ами и аз призовах, че няма смисъл от анализи на играта по средата на сезона.Загубихме два мача(единят ни порязаха, а в другия заради две нелепи грешки на резервната ни защита понеже титулярната беше контузена) и всички почнаха да критикуват и да правят анализи на играта и играчите.Чакайте малко сезона не е свършил.Все още сме 1ви в Премиършип, на 12ти домакинстваме на ОТ на Арсенал за ФА Къп, след това имаме отново домакински мач срещу Марсилия за ШЛ след 0:0 във Франция..Не знам защо са нужни тези критики точно преди тези важни двубои все едно сезона е приключил за нас.Отново сме на фронта и се борим за отличия във всички турнири.
Последна промяна от RedeviL на 07 мар 2011 15:30, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 07 мар 2011 15:23

Аз гледам мачовете на Ман Юн заради Бербатов,иначе не съм фен на отбора.
През целия сезон се вижда че въпреки не лошите резултати на отбора,Юнайтед не върви на добре,а последните лоши резултати просто затвърдиха предположението на много хора че нещата не са както трябва.
Според мен най-очевидните причини за слабата игра на отбора са две:
Лошата форма на Руни и късата резервна скамейка.Иначе си мисля че като за футболистите със които разполага СРФ ,изстисква най-доброто ( колкото и да е недостатъчно за феновете н отбора).В конкурентните отбори постоянно се купуват нови футболисти с качества,докато в юнайтед в последните две години само се продава( и то най-доброто),а се взимат футболисти които тепърва трябва да се развиват за да станат на нивото на отбора.( впрочем това е само за аплодисменти ,но все пак това оказва влияние на играта на отбора)
На Бербатов много му се радвам като цяло,за това че успя да достигне такова ниво.Но в интерес на истината трябва да кажа че той не е играч който да поведе съиграчите си към победа.Той е футболист който постигна много,като се има в предвид от къде е тръгнал и къде е сега,но все пак не мога да го приема като основна фигура в отбор като Ман Юн( това е просто мое мнение все пак).Не знам дали няма да прозвучи грубо,но си мисля че самият факт че Бербатов е най-добрия за Юнайтед,говори много относно класата на отбора.Или може би пък това е проблема че само той се представя що годе на ниво.А един отбор за да е силен трябва да има поне 5-6 човека които във всеки мач да се представят на високо ниво.
Освен това мисля че САФ много се забави с подмяната на поколението,което не е присъщо за него.Тази смяна той винаги я е правел плавно без да се забележат някакви сътресения или сериозни спадове в играта на отбора,докато сега очевидно не е готов с ония които трябва да поемат щафетата.Гигс и Скоус до кога ще издържат?Впрочем те вече не издържат.
Не че няма футболисти които подготвя за поредния силен Ман Юн но все пак като че ли нещата малко зациклят в този аспект.

И все пак аз съм свикнал да виждам Юнайтед всяка година така.Има период на спад в игарата,но на края пак шампион:).Не са приятни тия загуби от Челси и Ливърпул,но пък при една победа над Арсенал все по малко хора ще си мислят над въпроса: Защо Юнайтед играе толкова слабо?
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

KRETINES
Контакти:

Мнениеот KRETINES » 07 мар 2011 15:25

Тоя отбор има нужда само от ляво крило - голаджия - бързак. Тва е. От там и Евра ще е по-спокоен и Гигс по-отпочинал, и Нани по освободен, и ...... Вчера всъщност не играха толкова зле. Тоя Суарез за 1-я гол, абсолютен късмет е да минеш през 3-ма и то между краката. Нани това изчистване подобно няма да направи до края на живота си. Ван дер Сар - тъпа грешка една от 5-те му на сезон. Чист късмет са и 3-те гола. Не се лъжете по резултата, Ливерпул не играха нищо повече, даже на моменти сериозно си отстъпваха.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 07 мар 2011 15:28

KRETINES написа:Тоя отбор има нужда само от ляво крило - голаджия - бързак. Тва е. От там и Евра ще е по-спокоен и Гигс по-отпочинал, и Нани по освободен, и ...... Вчера всъщност не играха толкова зле. Тоя Суарез за 1-я гол, абсолютен късмет е да минеш през 3-ма и то между краката. Нани това изчистване подобно няма да направи до края на живота си. Ван дер Сар - тъпа грешка една от 5-те му на сезон. Чист късмет са и 3-те гола. Не се лъжете по резултата, Ливерпул не играха нищо повече, даже на моменти сериозно си отстъпваха.

И аз това им говоря.След две нелепи грешки на "резервната" защита Ливърпул взе мача.Преди това играта беше абсолютно равностойна.И всички скочиха срещу МанЮ..Мен това много ме дразни.Преди това всички мълчаха.

Върни се в “Архив”