След двата пролетни кръга-Левски е трагичен !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Re: След двата пролетни кръга-Левски е трагичен !

Мнениеот Vailo » 07 мар 2011 10:09

да сменим Ясен, ама ако ще е с Балъка няма смисъл ... ще направим 5 победи с по 1-0 и 8 хикса 0-0 до края на сезона :(

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 07 мар 2011 10:15

Vailo написа:да сменим Ясен, ама ако ще е с Балъка няма смисъл ... ще направим 5 победи с по 1-0 и 8 хикса 0-0 до края на сезона :(

Лошото е че не е само яско проблема.... От мустака до яско всичко е за чистене
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 07 мар 2011 10:16

На мен ми харесаха само дебютантите, вечно заподозрения Грийн /футболист отвсякъде/ и Дембеле отчасти.
Другите са пълна скръб. Отдавна нямаме типични крила. Нямаме бърз футболист/тип Костов, Веселинов, Войнов, Искренов/, който може на скорост да елиминира пазача си и да струля или да центрира остро пред вратата.
С наложения начин на игра ни разгадават всички, от Литекс до Видима и обратно.
Май в Агия Напа е имало само life is life. Ще берем ядове поне до Великден.
Иначе в по- голямата част от коментара на автора съм съгласен.

Потребителски аватар
batмanlive

Мнениеот batмanlive » 07 мар 2011 10:24

така ще е докато ясен петров е начело на отбора.
КАРТОФА,ПЕРУКАТА,ДЖУДЖЕТО И КАПИТАЛИЗМА ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!!

kroko1914
Контакти:

Мнениеот kroko1914 » 07 мар 2011 10:27

bluegabrovo написа:Треньора не е виновен,има играчи който са дали много за ЛЕВСКИ но и много са взели.Тези играчи вече е време да отстъпят място за на младите,бързи и не по малко добри футболисти.Аз мисля че Йовов е дал вече каквото може на ЛЕВСКИ и феновете.Редно е да отстъпи мястото си на по млад и по бърз футболист.Сменихме много треньори и все същото.Значи не е само от треньорите ,има играчи който вече са изморени,изцедени и немогат да издържат на темпото с което в повечето мачове пречат на игра

Ходи и оправи Ман. Ю.! Там също е пълно с дъртаци и то по-големи старци и от нашите :)
Разбира се, че проблемът е в треньора. С най-добрите футболисти в България се борим за 3-то място. Стига с българските тъпотии за подмладяване, всичко съсипваме по този начин , не само футбола!

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 07 мар 2011 10:27

Много кофти направи ръководството, че не привлече две крила щом държи на тази схема. Също така и централен защитник. Доброто обаче е, че не се взеха 6-7 човека, от които един да върши работа, а другите да търкат пейката... Не казвам, че това треньорско ръководство не ме дразни, напротив, много ме дразнят, обаче с тези играчи - толкова. Ще имат доста добри мачове, но и доста слаби. Ако се смени схемата не е гаранция, че играчите ще се адаптират достатъчно бързо към нея и че ще играят по-добре. Рецептата е нов собственик или както казват "свежи пари". Няма да ангажирам никого с мнението си, но смятам, че реално ни трябват повече от трима футболисти. Двама централни защитници, недай боже се контузи Милиев и какво правим?! Две крила, ама крила, флангови футболисти, а не да измъчват половината отбор да играе там. Ако Видович ще играе крило, то ни трябва и ляв защитник. Трябва ни алтернатива на Дарко, защото ломският ром е трагичен и поне на мен ми съкращава живота, докато го гледам. Още един централен нападател - задължително. Това са 7 човека, от които имаме нужда, за да ни е боеспособен отбора. Сега казвате, че Гаджев не бил във форма, еми ако имахме централни защитници, Гаджев отива резерва и играят Грийн и Димов. Който не е във форма ще остане два мача на пейката, ще тренира и ще влезе във форма. Ако не още два мача на пейката и това е. Вие имате ли представа какъв късмет вадим вече толкова време, че няма контузени?! Гарра, Гаджев и Минев се контузват и какво правим?! Ами Дарко ако е контузен за по-дълго?! Ще изреждат Йовов, Кривия и Рома зад нападателя, като единствен Кривия се е справял г/д. Та така, трябват играчи и то добри играчи, а не пълнеж. За това е виновен Батков, а не някой друг. Щом няма пари ще играем в този състав и това е. Като критика към ръководството ще спомена, че така и не се престрашиха да пробват друга схема, независимо дали ще сработи, както и да дадат по-голям шанс на Горанов и Киров, когато се вижда, че другите не се справят достатъчно добре. Поне хубаво е, че махнаха всеобщия любимец и ГОЛЯМ ЛЕВСКАР - Митрев! Направете си труда да видите играчите на Литекс по постове и вижте, че всеки "титуляр" си има алтернатива и то добра. Много добре балансиран отбор. Това, че съдиите им помогнаха е ФАКТ, има го заснето, но като цяло са добър отбор и цялостно изграден. Трябвали са им еди какви си футболисти - Гришата ги е взел, а не да дава интервюта както някой друг и да казва колко е велик........

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 07 мар 2011 10:33

Срещу посредствено игралия отбор на Локо, нищо не играхме в това число и дебютантите дето ги хвалите. Тоя Димов е пълна скръб, много тичане и нула ефективност /типично по Черно Морски/,двете крила така не се показаха като такива, вратарчео добре но не беше застрашено с нищо. Всички те може ида са добри но когато отбора не знае какво и как да играе няма файда и от Меси да вземем.

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 07 мар 2011 10:34

отборите с които играхме контроли излизат срещу нас без каквото и да е разузнаване.. може евентуално да са чули за гарата по евроспорт, но не ни познават играта/то една игра де :lol: / в Бг вече всички знаят че играем само с изритвания към тасевски и дембеле и сме им като прочетена книга.. не мога да си представя Яската да излезе с Иса титуляр с цел да изненада противника..просто имаме 12-13 титуляри които ако са здрави винаги излизат.. жал ми е за расово дискриминирания Мариян Огнянов, който дори и да е в отлична форма никога няма да измести Йовов, Гаджев или Тасевски.. просто има футболисти които с идването си са обречени да бъдат резерви независимо какво играят и такива които са обречени да бъдат титуляри независимо, че нищо не играят. А когато играчите се делят на категории реално нямат стимул за доказване.. пиша всичко тва не заради нещо друго, а заради тва че се говори че най-добра подготовка и в най-добра спортна форма е Мариян Огнянов/колкото и изненадващо да звучи/

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 мар 2011 10:54

bluegabrovo написа:Треньора не е виновен,има играчи който са дали много за ЛЕВСКИ но и много са взели.Тези играчи вече е време да отстъпят място за на младите,бързи и не по малко добри футболисти.Аз мисля че Йовов е дал вече каквото може на ЛЕВСКИ и феновете.Редно е да отстъпи мястото си на по млад и по бърз футболист.Сменихме много треньори и все същото.Значи не е само от треньорите ,има играчи който вече са изморени,изцедени и немогат да издържат на темпото с което в повечето мачове пречат на игра

Е, какви "треньори" сме сменили ?
След Мъри ... всички бяха един експеримент !
Стоилов и той беше експеримент, но се оказа успешен.

След "експеримента" Велев, трябваше да бъде назначен треньор с качества !
Макар, че Кокала ни направи шампиони го махнаха ....а Батков беше длъжен да го остави да видим, какво щеше да направи срещу Бате.

След това .... експеримент до експеримент ....
Какви треньори са Вуцов ( тоя що годе си има няква представа от треньорство ) ... Достанич ( иначе добър тактик, но му трябват готови играчи ) ... "Гонзо" ( ? ? ) и Ясенчо ?

Ами то при последните двама, иначе готови играчи като Дарко, Гаджев и Дани Младенов играят като ученици !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

ivanli
Контакти:

Мнениеот ivanli » 07 мар 2011 11:06

Няма да се уморя да повтарям, че трябва промяна - и тя трябва да започне от Гонзо. Всеки треньор при него става марионетка или ерзац, а и той май си ги избира такива поначало.
На тези, които ще опонират, че трябва търпение и да се даде по -дълъг шанс, ще си позволя само едно доказателство, че е необходима незабавна промяна - за година и половина с Гонзо: 20 загуби, от които 8 като домакин !?!?!? Колко още шанс? До 40 загуби...
Схеми и тактика, според мен, може да се коментират, ако са налице читави треньор и директор. А може би вече е време за смяна на "разкритата вече" 4-2-3-1 с 4-1-2-1-2 или 4-3-1-2. Като че ли има изпълнители за игра с двама нападатели и по-уплътнена централна зона на халфовата линия. Това, разбира се, изисква по-активна работа в офанзивен план и съответно - повече тичане на бековете поради липса на класически крила.

Върни се в “Левски”