Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
Re: Селекцията в Ливърпул
Кристиян Ериксен и Гризман не съм ги чувал даже. Но Каналес и Боян Къркич биха ни свършили страхотна работа. Въпросът е Барса дали ще ни даде Боян, а Реал ще се разделят с Каналес почти на 100%. Друг е въпросът обаче, че ако вземем Къркич ставаме с 4-ма нападатели и ще трябва да продадем Нгог или да го пуснем под наем. Не виждам как би се преборил с конкуренцията на Суарес, Керъл и Боян(ако дойде) 
Ериксен има репутацията на един от най-талантливите полузащитници в света.Национал на Дания(има 10тина мача)и е титуляр за Аякс.Онзи ден на мача с Англия той направи асистенцията на Агер,а и като цяло си игра много добре(на мен много ми хареса).За 92ри набор е много добре развит.
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
styopa написа:Ериксен има репутацията на един от най-талантливите полузащитници в света.Национал на Дания(има 10тина мача)и е титуляр за Аякс.Онзи ден на мача с Англия той направи асистенцията на Агер,а и като цяло си игра много добре(на мен много ми хареса).За 92ри набор е много добре развит.
Еми може, дано ако го вземем да е такъв, какъвто ми го описваш. Не съм го наблюдавал както Боян и Каналес.
Е аз съм му гледал има няма 2 3 мача.
По принцип сега медиите са хванали линията че лятото ще взимаме супер таланти,а ни напускат основни играчи.Просто медиите като си хванат една теза и не отстъпват от нея.Цяла есен слушахме как до дни се подписва я с френски талант(заради Камоли)или с някой местен дърводелец(тип Кончески).Сега до лятото(заради зимните трансферите) гаранция ще четем де що има голям талант че пристига,а ред водещи играчи уж са супер отчаяни при нас(главно заради трансфера на Торес).
По принцип сега медиите са хванали линията че лятото ще взимаме супер таланти,а ни напускат основни играчи.Просто медиите като си хванат една теза и не отстъпват от нея.Цяла есен слушахме как до дни се подписва я с френски талант(заради Камоли)или с някой местен дърводелец(тип Кончески).Сега до лятото(заради зимните трансферите) гаранция ще четем де що има голям талант че пристига,а ред водещи играчи уж са супер отчаяни при нас(главно заради трансфера на Торес).
Тези дни има продължаване на спекулациите на целите от зимата.Н'Зогбия,Уикъм,М'Вила и Хосе Енрике.
Давид Амоо премина под наем в Хъл.
потвърждение
потвърждение
Спекулация за Бащош.
Според мен едва ли ще стане предвид възрастта(27 години).
- liverpool-4ever
- Контакти:
styopa написа:Спекулация за Бащош.
Не е само това. Това не е човека, който ни трябва
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
Всичко е спекулации. Не вярвам, че ще вземем Бащош или Чорлука. Вярвам повече, че ще разкараме Поулсен